+1 oy
248 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (445 puan) tarafından

4 yıllık evliyim son 1 buçuk yılda ilk defa dışarı çıktık 1 ay önce eşim kızım, ve ben gittiğimiz yerde 1 saat durduk gittiğimiz yerde AVMydi yani bizimle çıkmak ıstemıyo arkadaşlarımız var onlarda çift yarın dısarı çıkalım dolasalım dediler eşim onada yok dedi bizimle asla dışarı çıkmak istemiyor ama arkadaslarıyla geziyor ben istediğim dede  1 hafta sonum var diyor artık zoruma gidiyor yıldonumu doğum günü gibi özel günlerdede çıkmayız hiç artık kaldıramıyorum zaten bi karı koca ilişkimiz yok ama keşke bunu yapsaydı kızımla sürekli çıkarım hep anne babamda gelsin der bana öyle bi zoruma gidiyor ki kızımla parka bile kavga dövüş gönderiyorum yeter artık napmalıyım lütfenn akıl verin

6 Cevaplar

+1 oy
(1,966 puan) tarafından

Keşke böyle adamlar baba olmasa ya . 

-Reklam-
0 oy
(7,466 puan) tarafından

O zaman kızınla tek dışarı çıkacaksın çatır çatır yiyeceksin parasını 

(445 puan) tarafından

Ozamanda eve geliyoruz kızıyor bukadar şu kadar para harcadınız diye

(7,466 puan) tarafından

Allah'ım daha neler duyacam ben burda

(445 puan) tarafından

Bu söylediklerim daha neki :) 

0 oy
(1,613 puan) tarafından

Çocuk ağlıyor diye strese giriyor olabilir mi ya da neden böyle yaptığını sordun mu 

(445 puan) tarafından

Sordum yorgunum diyor sürekli ne gerek var bilmem ne birtek sen çalışmıyorsun herkes calısıyor yoruluyor ama yine ailelerini ihmal etmiyor diyorum sus diyor

0 oy
tarafından

Heryere peşinden götüren kocamdan dert yanmaya utandım hepsinin ortası olmalı ya 

(445 puan) tarafından

Okadar zor birşeyki kocan var ama yok gibi birşey alyansımda yok zaten sattı onuda millet beni bekar zannediyor artık

tarafından

Yazık üzüldüm haline kolay değil tek başına yaşamak birlikte ailecek birşey yapmayacaksa neden evlenmis ? Görünce şok oluyorum çocuğunu eşini alıp çıkmayan adamlari

(445 puan) tarafından

Öyle kuzum her hafta annesi gile gidiyoruz kayıbabamda eşimin 100 katı kaynanam onun yanında el pençe divan duruyo babadan ne gördüyse banada onı yapmaya çalışıyor hem fiziksel hemde ruhsal olarak çok yoruldum bugün yün yıkadım kaç saat zaten belimden sakattım dahada kötü oldum:) 

tarafından

Benim kaynana üzerine para versen peşime takılmaz :) şans meselesi Allah ıslah etsin inşallah 

(445 puan) tarafından

Amin allah razı olsun

0 oy
(4,957 puan) tarafından

Neden istemiyo peki kari koca iliskimiz yok derken 

0 oy
(6,649 puan) tarafından

Neden evlenmiş o zaman sorumluluk almayacak sa bide sana dedemi diyor saygısız 

(445 puan) tarafından

İstediğimdede yazacaktım yanliş yazmiş ı'm kusura bakma

(6,649 puan) tarafından

Olsun canım ne kusuru çok kızıyorum böyle adamlara evlenince bekar gibi yaşacaksan hiç evlenip elin kızının başını yakmayacaksın 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 460 göst.
0 oy
8 cevap 385 göst.
+1 oy
6 cevap 523 göst.
30 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Busbus24 (3 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,288 soru

24,084,029 cevap

331,366 kullanıcı