0 oy
144 göst.
Diğer kategorisinde (158 puan) tarafından

image

hamılelıkte kullanılır mı

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

Kız ne zarari olabilir kil maskesinden

(158 puan) tarafından

Valla ne biliyim ya 

tarafından

Bisey olmaz canım 

(8,673 puan) tarafından

yani kil maskesi alt tarafi . yemeyeceksin yada iceri acip bebegin naril cildine surup kapatmayacaksin neticede kendine aurecekain😂😂

-Reklam-
0 oy
(664 puan) tarafından

Kullanırken dikkat et ben hamilelik öncesi hiç bir bakım ürününü kullanmıyorum yüzde leke yapma riski çok yüksek sadece yüz temizleme Jeli ve tonik kullanıyorum dikkat etmek gerekiyor, ben bir kere normal de kullandığım serumu kullandım cenemden leke  oldu yanmış gibi bıraktım Allah'tan geçti, bide kana geçiyor deniliyor kimyasal sonuçta o doğal kıl değil , bide yaz ayında her cilt bakım ürünü kullanılmıyor normalde de güneşten kaynaklı leke yapıyorlar bu yüzden bir şey kullanma ,iyi bir yüz yıkama Jeli ve tonik kullan , gece de serum vs kullansan bile mutlaka gün içinde güneş kremi kullan 

(158 puan) tarafından

Canım Peki önerebileceğini yıkama yüz jeli güneş kremi hamilelikte kullanabileceğim önerebilir misin

(664 puan) tarafından

Ben özellikle hamilelik için olani almadım ama Güneş kremi tiktok da yaz hamileler için diye çıkıyor orda , diğerleri de temiz içerikli olması yeterli cildine uygun , önemli olan çok ürün kullanmamak , c vitamini serumu bile yüzüme iyi gelmedi hamilelikte 

0 oy
(2,567 puan) tarafından

Ben kullandım sıkıntı olmadı 

0 oy
(4,822 puan) tarafından

Direkt aktardan kil al derim :) ben celenes yüz yıkama Jeli nemlendirici olarak Aloe Vera Jeli güneş kremi olarak yine organik bişey almistim. Parfüm yerine kuru yağ kullaniyodum.Tüm makyaj malzemelerini de yeniledim fırçasına kadar. Paketli gıda da yiyoruz ona bakarsan ama yine de onun da iyisini almaya özen gösteriyorum. 

0 oy
(102 puan) tarafından

Ben kili yiyorum bile😂

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 70 göst.
0 oy
2 cevap 56 göst.
+2 oy
11 cevap 168 göst.
+1 oy
2 cevap 78 göst.