0 oy
257 göst.
Diğer kategorisinde (2,726 puan) tarafından

81 yaşında üniversite bitirmiş tercümanlık yapıyor tekrar sınava giriyor. Tabii bu erkekmiş erkeklerin sorumlulukları ile kadınların ki kıyaslanamaz bile biz kadınlar için evli çocuklu olup okumak kolay değil ama başarılamayacak birşey değil. Bende 1 çocuk varken ikinci üniversitemi bitirdim iki çocuklu iken formasyon eğitimi aldım öğretmen olabilmek için. Herkesin şartları eşit değil biliyorum ama başkaları için harcadığınız çabanın yarısını kendiniz içinde harcamaya çalışın güzel anneler 😊

image

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bence de herkes ilgi alanını neler istediğini bulup o yönde pes etmeden ilerlemeli. Bir şey seçip kendini geliştirmeli. Ben iki kere başladım okulun hayatıma istediğim şeyleri katmadığını gelecekteki isteklerimle uyuşmadığını gördüm artık ilim yönünde ilerlemeye çalışıyorum ve hat çiziyorum şimdilik kendimce. Çabalamak bir yolda olmak karınca misali de olsa ilerleyebilmek insana iyi geliyor💖

(2,726 puan) tarafından

Gerçekten öyle bu dünya da boşa var olmadığını hissediyor insan bir şeylerle ilgilenince 😊sizin ilgi alanınız da çok güzelmiş 

-Reklam-
0 oy
(173 puan) tarafından

İki üniversite bitirip hurdacılık yapmak 🙄 ne halle dustuk

(2,726 puan) tarafından

Hurdacılıkta çok iyi para var. Belki de oradan sağladığı gelirle iki üniversite bitirebildi bilemeyiz. 

(173 puan) tarafından

Hurdaciliga şükür eder olduk 

(2,726 puan) tarafından

Evet öyle oldu biraz

0 oy
(2,565 puan) tarafından

Ben 5 çocukla bugün üniversite sınavına girdim😂😬

(2,565 puan) tarafından

Amin teşekkürler l @Cnblt

(2,726 puan) tarafından

Maşallah 27 yaşında 5 çocuk Rabbim işini kolaylaştırsın. Ben 2 de pes ettim Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin hayırlı evlat etsin inşallah 😊😊

tarafından

Yaa Rabbimin planı ne kadar güzel🥹 hepinize sağlık sıhhat afiyet versin❤️ uzaktan bakınca çookk tatlı benim ne istediğimi bilmediğim tek konu bende nasibimi bekliyorum sürpriz olsun isteyen tek kişi olabilirim😅 

(2,565 puan) tarafından

Teşekkürler kızlar Güzel Dilek ve dualarınız için🫶🏻🫶🏻

Cicikuş sürpriz çok daha tatlı oluyor.

Biz  Kendisine sürpriz yumurta diyoruz 🤣🤣

tarafından

Hahaha doğuştan takma ismi var 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 577 göst.
15 Haziran 2019 Diğer kategorisinde Papatya__cicek5424 (1,030 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 204 göst.
+3 oy
4 cevap 228 göst.

Kategoriler

1,474,449 soru

24,139,484 cevap

334,436 kullanıcı

...