0 oy
256 göst.
Diğer kategorisinde (2,495 puan) tarafından

Burdaki yüksek puanlı çoğu arkadaşlar geçmişte sorduğu soruları gizlemiş, bizlerde gizleyelim mi ne gibi zararı olur ben hep şöyle düşünüyordum bir sorusu olan eski postlardan bakarak yardım alabilir ben çok faydalandım o şekilde sizler ne düşünüyorsunuz önemli mi

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Diğerlerini bilmem de benim yardımlık bi postum yoktu. Zaten nerdeyse her konudan bir sürü soru var ben arada bakıyorum. Eski postları görmek kişiyi tanımak için iyi oluyor ama bazıları da kötü yönde yüzüne vurmak için kullanıyor. Ben de bazen bakıp kişiden yazdıklarından hoşlanmıyorum yazmıyorum bu yüzden zaten farklı kafa yapısında anlamaz diye. Bazıları hakediyor da neyse 😅

(2,495 puan) tarafından

Öyle tabi bazen yorum yaparken öncü oluyor durmasının zararı olacağını düşünmüyorum sormak istedim acaba zararı varmı birilerinin eline felan mı geçiyor

tarafından

Ben oğlumun rahatsızlığıyla ilgili açtıklarımi gizlemiyorum referans olur diye ama çoğu özel yada sıradan olunca gizlemesi normal 

(2,495 puan) tarafından

Evet normal tabiki gizlenmesi de dursa da bir sakıncası olmaz herhalde

tarafından
+1

Yani tanıdık görse sorun olmayacak şeylerse bi zararı olmaz. En fazla işte burdakiler sende eskiden şöyle yazmışsın falan derler

-Reklam-
+1 oy
(4,238 puan) tarafından

Ya bir sey soruyorsun adam dönüp eski postuna bakıp aaaa sen gecen şunu demişsin bilmem ne yazıyor cok can sıkıcı. Hoc başıma gelmedi ama mesela kadin aksam esim şunu seviyor diye yaptım yazıyor biri gelip diyor ki sen gecen eşinle kavga etmişsin niye sevdiğini yapiyorsun gel de sinir olma. Kadin belki o an sinirle yazdı aralarında hallettiler ne diye gündeme getiriyorsun. Bir de bazen yorum gelmeye devam ediyor ben o yüzden gizliyorum çoğu zaman. Cevabımi aldıktan sonra kapatıyorum 

(2,495 puan) tarafından

Öyle mi süresi de var hiç bilmıyordum

(4,238 puan) tarafından

Evet keşke olsa oyle bir sey ya da hesabı kapatıp yeni acmak lazım o kadar seyle de ugrasamam

tarafından
+1

Google üzerinden giriş yapınca 6 saat engeli yok toplu gizleniyor 

(4,238 puan) tarafından

Aaaa iyiymiş teşekkürler diva

(9,080 puan) tarafından

ben google uzerinden griyorum telefon iphone olunca sanirim

uygulama inmiyormus. googledan giriyorum ven . ama 6 saat engeli cikii

+1 oy
(2,640 puan) tarafından

Eski postlarin kapatılması iyi birşey çünkü bazen karıştırıp tee 2 yıl önceki posta cevap veren oluyor. Cevaplanınca yukarı çıkıyor. Giriyorum bir bakıyorum 2 yıllık soru 😀

(2,495 puan) tarafından

Hergün var bu durum bende önce görüntülenme sayısına bakıyorum 1000 felan olunca baya eskı olduğu bellı oluyor

(2,640 puan) tarafından
+1

Bende artık tarihine bakmaya dikkat ediyorum postların. Ama görüntülemeye bakmakta mantıklıymış. 

+1 oy
tarafından

Bi konuda yorum yapinca eski postlarindan vuranlar cok oluyor didik didik bakiyioar ne yasamissin ne gelmis basina zayif noktan ne

(29 puan) tarafından

Maalesef yaşadım ve iğrenç yorumlara maruz kaldım, o yüzden gizlemek en makulü sanırım 

(2,495 puan) tarafından

Hmm anladım bu yönü de var tabi 

0 oy
(29 puan) tarafından

Nasıl gizleniyor biliyor musunuz 

(2,495 puan) tarafından

Evet göz işareti var

0 oy
(5,235 puan) tarafından

Ben rahatsiz ediyodu ben wpyi smsleri arama kayitlarini falan da sık sık silerim google gecmisi dahil kalabalik ediyo gibi geliyo bunun icin hesap bile kapattim hatta 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 258 göst.
14 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gzr (56 puan) tarafından soruldu
+1 oy
47 cevap 1,266 göst.
16 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,680 göst.
10 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,196 soru