+1 oy
191 göst.
Diğer kategorisinde (126 puan) tarafından

Pazartesiden beri başımda hafif hafif ağrılar vardı arka tarafında perşembe günüde çok ağrıdı başım akşam birden ateş bastı başıma kalbim hızlı carptı ayaklarım uyuştu  ruhum gidicek sandım daraldım zihnim bulandı yani annem yanımdaydı Allah'tan hemen gittik acile 2 serum yedim ama başımın ağrısı hala gitmiyordu resmen kafam ağrıyor arkası sonra önü bazen gözümün altına geliyor ağrı burnuma doğru geliyor ama en çok başımda kan tahlillerim temiz cıktı  sonra tomografi de çektirdik onada temiz sadece sinüzit dediler bu nasıl sinüzit bilmiyorum perşembeden beri hala kötüyüm istah desen gitti uzun süre ayakta dursam zihnim bulanıyor odaklanamıyorum bayılacak gibi oluyorum. Nörolojiye gittim tomografı trmiz diye bana piskolojik ilaç vermiş başım çok ağrıyor dedim kalp çarpıntım var diye bana bu ilacları vermiş .  Beyin iltihabı felan mı yasıyorum okadar ağrı kesici alıyorum başım geçmiyor ne yapmalıyım çok korkuyorum ilk defa yaşıyorum

6 Cevaplar

0 oy
(1,865 puan) tarafından

Psikolojik olabilir. Sinüzit ağrısı kafa arkasına ağrı yapmaz. Migren de olabilir. 

(126 puan) tarafından

Migren hiç yoktu bende  aslında.. Kusma filanda yaşamıyorum ki kussam rahatlasam midemde bjlantı yok kulaklarıma basınç ve doluluk hissi yapıyor çok kötü zihin bozukluğu yasıyorum ne yapıcam bilmiyorum 

-Reklam-
0 oy
(5,102 puan) tarafından

Sinuzit değil canım o agri 

Migren olabilir 

(126 puan) tarafından

Migren hiç yoktu bende yaa.. Kusma flnda yasamıyorum sadece kafamın arkası ve ön taraflar ağrıyor. 

(5,102 puan) tarafından

Başka bi agri tarzı da olabilir 

Çünkü sinüzit göz kapakların ustu ve altı 

Elmacık kemiklerin de agri yapiyor 

Arkaya gitmiyor 

Bende sinüzitte var migrende 

Migrende boyundan gelir kafanın yarı kısmı ağrır ilerlerse kafanın boynunun her tarafina dağılır agri 

(126 puan) tarafından

Kafam ağrıyor bazen alnıma geliyor ağrı göz altlarım ağrıyor burun kısımlarımada geliyor ağrı değişik bir şekilde anlam veremedim ne olduğuna 

0 oy
(11,852 puan) tarafından

Sinüzit oyle bişey değil. Kafanın arkası ağrıyorsa tansiyon olma ihtimali yüksek ki bu anlattıkların ona benziyor. Ölçüldü mu tansiyonun

(126 puan) tarafından

Evet ölcüldü 11/7 çıktı tansiyon ilk gün persembe günü yani 

0 oy
(1,289 puan) tarafından

Sinüzit atağı geçirirken hem migrenim tetikliyor hem de tansiyonum düşüyor beynim resmen akıyor gibi hissiyay oluşuyor full 2 hafta kesintisiz hem mide bulantısı hem göz kararması güneşe baksam telefona dahi baksam kusacak gibi oluyorum.  Buna da küme tipi baş ağrısı deniliyor.

Geniz akıntısı

Burun tıkanıklığı

Sarı yoğun kıvamlı akıntı var mı ? Varsa antibiyotiksiz sinüzit geçmiyor.

Benim antibiyotik direncim olduğu için 2 sene kronik sinüziti çektim saçlarımı dahi erkek saçı gibi kısa kestiriyordum omzum geliyordu kısacık kestiriyordum he hacamat kaldı ne gitmediğim kbb alerji hiç bi şey faide etmedi artık baktım ki burnum tıkanıyor iyotu 5 6 damla serum fizyolojik ile çekip burnumu yıkıyorum çok rahatım. Ağrı kesicide genalgine iyi geliyordu. 

(126 puan) tarafından

Burnum hiç akmıyor dün biraz buhara tuttum burnumu sabah kalktım o biraz actı gibi oldu amaa baş ağrısı hala devam ediyor .. Tuzlu su yapsam olurmu burnuma ne yapsam bilemedim çok kötüyüm beynim zonkluyor kulaklarıma basınc yapıyor 

(5,583 puan) tarafından

Ben  nezle sinüzit olduğum zaman tuzlu su hazırlayıp burnuma çekiyorum çok iyi geliyor

0 oy
(859 puan) tarafından

Sinüzit öyle olmaz cnm on kısımda olur bı sanatından bı sakagina kadar başında sanki sıvı varmista ordan oraya gidiyormuş gibi Ağri yapar bı otarafa bı butarafa alın bölgesinde 

(126 puan) tarafından

Evet herkes öyle olmaz yazmıs peki ne bu anlam veremedim bazen alnımda çok ağrıyor dediğin gibi de oluyor başımda ağrııyor hala geçmedi 

0 oy
(1,607 puan) tarafından

Stres sen uykszlkdan ve ya kafaya bişi takmakdan oluyor bende de crp ne baktr .tahll yaptr sonra duşa gir suyun ılık olsn dayanabldgin kadar altında biraz fazla kal suyun hem suyun altında dur hemde çıkmasa bile sümkür sonra güzelce saclarini kurula uyut ben böle buldm.çareyi vallahi 

(126 puan) tarafından

Crp bakmıslar ama değer normal diyor

(1,607 puan) tarafından

O zaman ddgim.gibi.dusa girip yap rahatlatr.seni o

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 262 göst.
23 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mavi-beyaz (2,565 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 112 göst.
27 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya__cicek5424 (1,030 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 453 göst.
27 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Masallarulkesi_ (241 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 87 göst.
23 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Meleknur33 (106 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,438 soru

24,016,229 cevap

328,034 kullanıcı

...