0 oy
167 göst.
Diğer kategorisinde (3,460 puan) tarafından

Kızlar dün buraya yazmıştım kızım çok sık tıkanıyor diye. Dün akşam hafif hırıltılı yatmıştı, ilaçlara başlamıştım kızımı tanıdığım için ama gece 4 de neredeyse nefesi gelmiyor gibiydi. Eşimde nöbette olduğu için onu aradım, o hemen geldi hastaneye gittik. Acildeki doktor bunun krup olduğunu söyledi. Sorduğumuz da 6-7 yaşlarına kadar sürer ve bu hastalık geceyi sever dedi. Ve gerçekten doğru biz her zaman sabaha karşi gidiyoruz nefes darlığı sorunuyla. Bunu yaşayan var mı? Başka bir doktora daha götürmem gerekir mi? 

3 Cevaplar

0 oy
(5,948 puan) tarafından

buhar vererek öksürüğü hafifletirsin. geçer. bir hastalık anında tekrarlayabilir. 

köpek havlamasına benzer değişik bir öksürüğü var. 

(3,460 puan) tarafından

Doktorda başka bir hastalıkta tekrarlar, gene acile getirmeniz gerekiyor dedi

-Reklam-
0 oy
(77 puan) tarafından

Benim bebeğimde olmuştu kışın.uyuyordu gece uyandı nefes almada güçlük yaşıyordu arabaya zor attık kendimizi acile gittik röntgen çekildi boğazında birseymi kaldı acaba diye birşey yoktu.

Çocuk doktorunu çağırdılar hemen bildi kurup olmuş buhar verdi bide iğne yaptılar iyileşti.

Antibiyotik kullanılmiyormuş krupta. Şükür tekrarlamadi. Buhar çok iyi geliyor.

(3,460 puan) tarafından

Bu bizim 6 ya da 7'inci acile gidişimiz ve ilk kez teşhis aldık. Hatta artık ben genizeti var, ameliyat falan mı olsa demeye başlamıştım. Ama antibiyotik verdi doktor bize 

(77 puan) tarafından

Çocuk doktoruna götürün daha iyi bilgilendirir.insallah birdaha olmaz bebeğiniz🙏

0 oy
(3,561 puan) tarafından

Biz yaşıyoruz krup hastalığı akciğerlerin dolması ve köpek hırlaması gibidir genelde geceleri öksürük ve tıkanma yaşanıyor. O anda buzluğu aç kafasını buzluğa tut yada balkona çıkar yada sadece serum hava ver ama daha kötü olursa tedavisi hastanede çünkü onlar buhara başka ilaçlar katıyorlar adrenalin katıyorlar. 

Yan yatır yastığı bir tık yüksek olsun 

(3,460 puan) tarafından

Evde ne yaparsak yapalım daha hiç rahatlatmayı başaramadım kızımı. Bu hastalık için çocuk doktoruna götürmem gerekiyor mu? 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 333 göst.
23 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 176 göst.
0 oy
3 cevap 127 göst.
0 oy
2 cevap 121 göst.
15 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Musmutlu (456 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,966 soru

24,176,563 cevap

336,134 kullanıcı

...