0 oy
173 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (114 puan) tarafından

image

bir haftadır geçmedi ishali kullanabilir miyim aslında büyük oğlumda doktor hep bunu yazardı ama yinede emin olmak istedim

4 Cevaplar

0 oy
(1,368 puan) tarafından

Post üste kalsın n

(114 puan) tarafından

Sağol canım 

-Reklam-
0 oy
(2,728 puan) tarafından

Evet kullanıyorum kullanmak istemezseniz probiyotik alın isterseniz 

(114 puan) tarafından

Probiyotikte veriyorum ama fayda etmiyor yine verdim şimdi etki etmezse akşama doğru ilaç vercem artık 

(2,728 puan) tarafından

Günde bir kere probiyotik verin bu ilaç da bağırsak sistemini duzenliyor ölçek olarak ne yazdıysa vermenizde fayda var

0 oy
(6,596 puan) tarafından

,kullanabilirsin  probiyotik de al enterogermina reflor şase maflor damla bunlardan birinide alabilirsin

(114 puan) tarafından

Probiyotikte veriyorum ama fayda etmiyor yine verdim şimdi etki etmezse akşama doğru ilaç vercem 

(6,596 puan) tarafından

Benim oğlumda sabah ishal oldu affedersin bildiğin beyaz renk şimdi probiyotik aldım evde ilaç var etki etmezse onlara başlarım ateş falan yok

(114 puan) tarafından

Benim önce kusmayla basladi bir gün sürdü kusması geçti ishal bir türlü geçmedi bazen bakıyorum yapmıyor ertesi gün yine ishal şeklinde yapmış 

0 oy
(1,352 puan) tarafından

Refloor şase veriyorum ben ishal olunca 

1 yemek kaşığı yoğurda karistirirp .yoğurt oranını az tutman gerek .birde zinco şurup veriyorum bir ölçek 

Sıvı kaybı için 

Bu ilaç doktorun verdiyse tabiki kullan ama refloor ile destekle mutlaka.en hızlı çözüm reflor

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 75 göst.
11 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Emine S (18,461 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 214 göst.
28 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 118 göst.
28 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mryftma (92 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 22 göst.