Kızlar bende doğurdum elhamdülillah çok şükür
Allah analı babalı büyütsün
Allah razı olsun canm cümlemizin inşallah
Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün.
Allah razı olsun canm
Allah bağışlasın çok geçmiş olsun 🌸
Hayırlı Olsun Canım Allah Analı Babalı Büyütsün İnşAllah :))
Allah razı olsun canm🌸
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
Kız geçen gün birinin postına allah analı babalı büyütsün yazdım ayy bana bir çemkirdi bir benmle kavgaya tutuştu görmen lazım🤣 sanki küfür yazmışım gbi hahahah .Müslüman bir kadının allah analı babalı büyütsün demezmiş peygamber efendimizi aşalıyormuşum brn öyle dedi
Hahahahahaa ayyy ne güldüm kim o Allah aşkına 😂😂😂
Her gün yeni bir bilgi öğrenmek bu platformda çok eğlenceli 😜😅😅 ne alakası varmış acaba
Amin canm Allah razı olsun🌸
Gün aydın
Vatana millete hayırlı bir evlat yetistirmeniz dileği ile..hayırlı olsun.
Allah analı babalı büyütsün inşallah
Allah razı olsun inşallah🌸
Allah bağışlasın canm analı babalı büyütsün inşallah 🙏
Amin canm Allah razı olsun 🌸
Hayırlı olsun canım sağlıklı sıhhatli büyüsün
Amin Allah razı olsun gülüm
Rabbim analı babalı büyütsün Salih evlat olsunlar dilerim
Amin Allah razı olsun canm🌸
Evladınız hayırlı olsun Mersin şehir hastanesinde mi doğum yaptınız nasıldı memnun kaldınız mı
Bende erdemlideyim ama şehir hastanesine iyi
Diyorlar kararsız kaldım
Allah razı olsun canm şehir Hastanesinde yapmayı planlıyordum ama son günlerde iptal ettik eşimin arkadaşı şehir hastensinde doğum yaptı çocuğun boynu kırılmış doğumda onu duyunca eşim de bende orayı çıkardık aklımızdan kızda perişan olmuş sakın gitmeyin falan demişlerdi
Sağlıkla büyütün bebeginizi..süreciniz nasıl gelişti ve devam etti kısaca bilgi verrmisiniz nasıl bir doğum geçirdiniz bize önerileriniz var mı
Allah razı olsun teşekkür ederim ben doğumum son ayında neredeyse hiç durmadım abimin düğünü vardı canm sürekli alışverişe gittim gelin için kendim için bayram falan derken hep disardaydim fazlaca yürümüş oldum düğünde de baya oynadım hiç durmadım sonrası misafirlerim vardı gittiler temizlik yaptım derken isim bittiği gün doğumum oldu düğünden sonra 3.gün evde biraz suyum geldi çok az sonra birden şiddetli kasılma başladı duş aldım hastaneye gittim bebeğin kafası görünüyor dedi doktor bu şekilde sağlıkla aldım kucağıma önerim son aylar bol bol yürüyün ilk doğumum ve bunun arasında dağlar kadar fark vardı doktorum çok hareket ettigin için bu şekilde hızlı oldu dedi
Ya anladım canım rahat bir doğum olması çok güzel darısı başımıza dikişinz oldumu ve ilk doğumda olunca ikincede olabilme ihtimali oluyormu
Amin rabbim sizininide tüm hamilelerede kolay sağlıklı doğum nasip etsin inşallah evet dikişim oldu hemde ilkinden fazla ilk dogumdan da yırtık bırakılmış ve gene kesi atıldı canm kişiden kişiye değişir ama
Gözünaydın canım 😊😊😊😊
Allah razı olsun canm 🌸
1,471,310 soru
24,097,198 cevap
332,156 kullanıcı