+1 oy
656 göst.
Diğer kategorisinde (3,005 puan) tarafından

Herkese günaydınn kimler uyanık bakalım 

3 GÜNLÜK SU DİYETİNE GİRİCEM BENİMLE GİRMEK İSTEYEN VARMI VÜCUDUMUZU ARINDIRALIM 

O 3 GÜN İÇERİSİNDE SU, TÜRK KAHVESİ, FİLTRE KAHVE, SODA, BİTKİ ÇAYI TÜKETİCEZ. 😂😂

ZARARLI DEMEYİN BİLİYORUM OLUMSUZ YORUMA KAPALIYIM SADECE YAPAN VARMI BÖYLE MERAK EDİYORUM 

7 Cevaplar

+1 oy
(5,522 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Ben yapıyorm canm hatta geçtiğimiz bayram öncesibde yaptım 4.600 gram kilo vermiştim . Şimdi burada o kilo değil ödem dicekler çıkar ödemde olsa çok rahatlamıştm bayramda sıkan pantalonun içine girdim bol bile kalmıştı hatta😂

(5,522 puan) tarafından

Onu bende kullanıyorm canm her sabah 1 yemek kaşığı 1 bardak suya koyup içiyorm baya etki ediyor bence diyet destekleyici

(1,475 puan) tarafından

15bin adim atmışım daha hicbirsey yemedimmmmm 

Tek ogun yapsammi yapmasammi arasında gidip geliyorum

image

(5,522 puan) tarafından

image

Bende 14000 küsür adım atmışım vallahi bugün tek öğün besleniyordım normalde ama bugğn yiyemedim şimdide geç oldu die yemicem bende su orucu yapayım dedim başladım vallahi 😂 pazartesi günü bozmak dileğiyle 😂
(5,522 puan) tarafından

Yapabildinizmi sonuç ne kızlar 😂

(1,475 puan) tarafından

Tek ogun yapıyorum ama bugün akşam üstünden sonra dehşet bir mide yanması yaşıyorum çok fenayım 

-Reklam-
+1 oy
(1,475 puan) tarafından

Tek ogun yapıyorum 3.gunum bugün 2 günde 1 kilo 400 gram :)

Gunaydinnnn

Bu arada arinma şu diyeti yapıyorsan sadece su içeceksin 

Su diyetine başlamadan lavman yapman laizm

Kademeli başlaman lazim 

Kahve bitki çayı vs içmek aşı şu diyeti degl 

(8,994 puan) tarafından

ya dun ben 6 da aksam yedim. 6 bucukda esim aradi hadi mangala gidelim. ulan dedim yarim saat once yedim keske haber vereydin yemezdim . yapma yaa yedinmi falan dedi. cocuklarda heves etti. neyse dedim biliyosunki tok olsamda hepinizden cok yeme ozelligim var😂😂  aboo mide fesati gecirecekdim  künefemi bile yarim biraktim normalde kirinto oarcaciklarina kadar yerim😂😂gece uyyamadim  resmen . sabaha karsida regl vurdu. geberiyorum suan

(3,005 puan) tarafından

Ben çok yediğimde midem sıkışıyor

(8,994 puan) tarafından

benimde ole . kusmamak icin zor tutum kendimi gece zorla uyumaya calistim ki cikarcakdim yani onderece doldum

(1,475 puan) tarafından

Canannnnnn ne demek gittim yedimmmm ben olsam yemedim sjjs

(8,994 puan) tarafından

yok canim. diyet yapiom diyede mahrum kalamam yav . dun aksam yedim uc gun pismanligi surer ama deger 😂😂😂

+1 oy
(2,912 puan) tarafından

Ben de bir haftadır ekmek ve şekeri kesmişim ama emziriyorum ben asla öyle bir diyete giremem çocuğum için de Dengeli ve düzenli beslenmem lazım

(3,005 puan) tarafından

Emziriyorsan sana uymaz canım 

(3,469 puan) tarafından

Şekeri kesince sütte azalma oldu mu canım?

(2,912 puan) tarafından
+1

Yok canım ben de günlük 3 litre su içiyorum bazen daha da fazla oluyor o yüzden tüm etkilenmedi ama ben ekstra Mama da veriyorum

0 oy
(7,036 puan) tarafından

Günaydın cnm yapmayı çok istiyorum zararlı mı bakmiyorum ama kendime güvenmiyorum 😂

(3,005 puan) tarafından

Kısa süreli yapıcam bende daha önce yaptım hem güzel kilo attım hemde vücudum arındı 

0 oy
(561 puan) tarafından

Madem zararlı biliyorsun neden milleti de peşinden sürükleyip vebaline giriyorsun zaten ağzını tutsan arinacak vücudun kimse yanlış anlasin ama ağzını tutamayan ne yapsa da vücudu arinmaz zayiflayamaz 

(3,005 puan) tarafından

Kimsenin kafasına silah dayamadım ne kadar gereksiz yorumlar yapıyorsun ya ben ortaya attım isteyen yapar isteyen yapmaz ne kadar sivri dillisin bırakta kendileri savunsunlar avukatlık yapma 

(1,475 puan) tarafından
+1

Su diye zararlı değil aksine şifadır.biraz araştırın tabi doğru şekilde yapılması gerek 

(3,005 puan) tarafından

Hayır ben sanki 1 ay su içelim demişim gibi davranıyor 😂😂😂 hey allahım ya huzursuzluk çıkarmaya bayılıyorlar

0 oy
(2,856 puan) tarafından

Nihal candan yapmis olabilir

(1,475 puan) tarafından

Nisan candan hastalığı ölümcül bir hastalık olarak adlandırılıyor onun elinde olan birsey değil.

Ama şu orucu şifadır arastirin biraz ya şu orucu çoğu hastalığa iyi gelir.

(5,522 puan) tarafından

Canm nihal candanın psikolojij olarak sorunları varmış hastalığı varmış kendini sürekli kilolu hissediyormuş zayıf olduğu halde , ruh hali bozulmuş anlıyacağın . Yaklaşık 1 senedir kahve ve soda dışında hiçbirşey yiyip içmemiş bu yüzdende organları iflas etmiş . Burada bahsedilen su orucu 3 gün 4 gündür . Nihal candanla kıyaslanamazki

(3,005 puan) tarafından

Aynen öyle o kadın temelli yemeği kesmiş Allah şifa versin psikolojik olarak bu hale gelmiş zor yani

Ben sadece vücudum hafiflesin az mide rahatsızlığım var ona da iyi geliyor 

(5,522 puan) tarafından

Canm nihal candan dün gece vefat etmiş maalesef , arkadaşta ondan yazmıştır😔 allah rahmet eğlesin 

0 oy
(105 puan) tarafından

Merhabaaa, ben geçen sefer su orucu yapacagim diye yazınca bilen bilmeyen herkes yorum yazmıştı :) öncelikle şifa olsun inşallah. Güzel bi süreç ben on günlük yapmıştım bu sürede 6 kilo vermiştim. 3 gün ara sonrası yine on gün baslayacakken hamile olduğumu öğrendim oylece kaldi :)q ilk 3 günü zor olan sonrası su içtiğim için ben de hiç açlık hissi olmadı bedene şifası çok. Kolay gelssiin

(3,005 puan) tarafından

Teşekkürler canımmm çok zorlanıyorum bakalım ne kadar sürecek 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 927 göst.
3 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 483 göst.
16 Eylül 2024 Diğer kategorisinde ASENA40 (22,890 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 329 göst.
8 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu