Kaynanamla uzun zamandır konuşmuyorm eşimde aynı şekilde kızım ilk defa anne artık bu küslük bitsin nnokur dedi içim acıdı ölümlü dünya aramak istedim biran ama yaptıkları söyledikleri aklıma geldi vazgeçtim Allah'ım inşallah merhamet verir ikimize de nasip olur
9 yıldır eşimin ailesiye görüşmem konuşmam, konuşursam yine aynı şeyler olur pislikleri bitmez çünki, acımayana sen niye acıyosun ki boş ver ölümlü dünya onlarada ölümlü ama düzeliyorlarmı hayır, yoklukları daha hayırlı.
Dokuz yıl n kadar uzun yıl olmuş n kadar kırmış bolye 🥺
Sen gorusmesen bile kocan görüşmeli en azından. Sorun ne bilmiyorum ama ne olursa olsun annesi, cocuklarda mahrum kalmamali. Tabi rn guzeli olumlu dunya aranizda halletmeniz bu durumu. Allah rizasini kazanmak icin ilk adiminat yine de derim. Gerekirse mesafeni koru ama kus ölmeyin
Asıl sorun eşimle ama bana sıçradı hiç suçum yokken
Bende kaynanamı hiç sevmem sesini bile duymaya tahammülüm olmuyor bazen ama bitişik oturduğumuz için yüz yüze bakıyoruz. 8 yıllık evliligimdem cekmedigim duymadığım şey kalmadı kaynanamdan. Bir kere çok kötü tartıştık. Hatta bir kaç kere yüzüne karşı arkamdan ne konuşursan konuş ben belki duymam ama Allah görüyor duyuyor hakkım helal değil sana dedim. Bayağı küs kaldık. Sonra kayınbabam vefaat edince konuşmak zorunda kaldım. Ondan sonra yine bir kaç kere daha kendi kendine küsüyordu bana bazen ben sinir oluyordum konusmuyordum mesafeli davranıyordum ama sonra mecbur yine konuşmaya başlıyoruz. Çünkü arada eşim ve çocuklar var onlar olunca bir yere kadar küslük oluyor. Tabi ben yine her zaman ki gibi mesafeliyim kaynanama
Aksine severim ama çok alıngan bide surekli para beklerler bizden
Vallahi şuan baktımda 2 mayısta aramış kaynanam beni ben aramıyorm o arıyor oda artk aramayı kesti çok şükür . Ne zaman arasa yada bir araya gelinse aürekli huzursuzluk çıkartıyor eşimle bana sarıyor sürekli 10 senelik evliyim bu her zaman aynıydı ama 4 sneedir mesafe koydum çok şükür iyikide koymuşum aramıyorm bayramdada eşim aramıştı kendimi göstermeden iyi bayramlar dedim sadece . Ölümlü dünya evet ama sürekli beni sinir krizine sokup tansiyonumu çıkartıyosa eşimle kavgama sürekli sebep olursa mesafe koymayı tercih ettim . Bana 10 senedir demediği şey kalmadı ne kısırlığım kaldı başka bişey . Şuan kafam çok rahat inanki en azından duymuyorm görmüyorm sinir basmıyor bana . Ben kızımı hiçbir zaman etkilemedim babası babannesine götürdü artk ne oldu ne de bilmiuorm mayıstan beri benm kızımda babannesine gtmek istemiuor 4,5 yaşında ben onu istemiyorm sevmiyorm diyor babasına
1,469,964 soru
24,079,579 cevap
331,110 kullanıcı