+1 oy
236 göst.
Diğer kategorisinde (47 puan) tarafından

Kızlar 3 yıldır bu evde oturuyorum kiracıyım ama ev çok sıkıntılı gider kokusundan kendi evimin kokusunu bilmiyorum o kokuyla uyuyup o kokuya uyanıyoruz ne yaptıysak çare bulamadık ben takıntılı biryim yaptığım temizlik belli olmuyor ve evde sürekli örümcek böcek tuvalette sinek oluyor o kadar çamaşır suyu kullanmama rağmen hemde biraz önce de kızım üstüme kustu girip bi duş alayım dedim tam çıkıcam kafamı kaldırdım ağ kurmuş örümcek ilerliyor duş başlığının üstünde bi bağırdım hem korkuyorum hem tiksiniyorum eşim gelip ıslak mendille alıp banyonun çöpüne attı ama sanıyorum ki ağ saçıma vücuduma geldi çok pis huylandım bu eve daha fazla dayanamıycam evler uçmuş bi yere de çıkamıyorum ama artık kendime zarar verme noktasına geldim kendime hakim olamıyorum napıcam 

6 Cevaplar

+1 oy
(28,205 puan) tarafından

Kendine zarar verme noktasına gelmen dışında çok haklısın canım ama durumun varsa tuzlu kiralar ödersen kurtulursun ancak

(47 puan) tarafından

Psikolojim çok bozuldu eşimle sürekli tartışıyoruz ve ağzıma geleni söylüyorum kızım herhangi bi yere bişey döksün mutfağa gidip geleyim o ara bi koku bi böcek örümcek göreyim bağırıyorum ona da çok üzülüyorum napıcam bilmiyorum 

(28,205 puan) tarafından

Zor bi durum ama kendinizi sakinleştirmeniz lazım 😔

-Reklam-
+1 oy
(7,111 puan) tarafından

PPskilojiniz bozulmuş

+1 oy
(28 puan) tarafından

Benimde banyo aşırı kokuyordu gider yeri ama slikon kapak aldım  hiç kokmuyor. Böcek konusundaysa  her evde ilaki olur bahçe katında ilaki oluyo sinek ilacı al canım. Bide bende kiracıyım aynı durumu yaşıyoruz ama çıksak bisürü masraf kenara atığın birikimde elden gidiyo bide evlerde çok pahalı mecbur oturduğumuz yerde eli kolu bağlı kalıyoruz. Biz kiracılar Allah yardımcımız olsun. İnsanın kendi evi olsaydı inanki hertürlü sıfırdan yapardı ama ev kira olunca miletin evi die eleyemiyorsun. 

(1,605 puan) tarafından

Benimki de çok kokuyor canım ya nerden aldın acaba silikon kapağı?

(28 puan) tarafından

Trendyoldan aldın 

(28 puan) tarafından

Bak bu kapatınmı koku hiç gelmez 

image

(47 puan) tarafından

Canım mutfakta oluyor koku keşke banyo da olsaydı 

+1 oy
(858 puan) tarafından

Giderlere u boru takın tavan köşelerini de sık kontrol et makineyle süpür yerleri de sık süpür kırık bulamazlarsa gelmezler

+1 oy
(752 puan) tarafından

Tamamen senden kaynaklı geçici basit önlemler alırsan kurtulamazsin al ilacı sık bak böcek vb oluyor mu  öyle böcek ilacı var ki sık otur sana ve çocuğuna sıfır zararı var ve evde tek böcek bırakmıyor 

Gidere gelince ben granur kahve içip kalanını döküyorum hiç koku yok  bir bardak kahve buzdolabına koy bak orda bile asla koku olmaz 

Lavabo borularını eşine sokturtup temizlettir 

+1 oy
(6,542 puan) tarafından

Sende calis canim daha iyi bi eve cikin. 

Cocukla ,esine neden kiziyosun. Demek ki esinin imkani buna yetmis bunu tutabilmissiniz.

(47 puan) tarafından

Farklı konular var aslında bi evimiz vardı eşim onun bunun gazına gelip sattı o yüzdem yoksa zaten durumu olmasa imkanı olmasa ağzıma almam bu konuyu yokluk görmüş insanlarız 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 178 göst.
0 oy
1 cevap 151 göst.
0 oy
4 cevap 263 göst.
11 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Deniz16 (402 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 305 göst.

Kategoriler

1,475,381 soru