0 oy
264 göst.
Diğer kategorisinde (181 puan) tarafından

Arkadaşlık sitesini eklemis. Gece 2 ortalığı yıktım yeminler etti. Ekledim bişey olmadı vs. Benim aklımdan çıkmıyor bide hamileyim. Kimseyle biseyim olmadindiye. İçimde hep bir kuşku var. Ne yapacağım 1 ay önce yaşandı. Yok pişmanım yeminler ediyor kimsenin eli elime değmedi gs

7 Cevaplar

0 oy
(181 puan) tarafından

Güya morali bozukmus 1 anlık şeytana uymuş bişey olmamış 

-Reklam-
0 oy
(9,079 puan) tarafından

neden uye olmus oeki simdilik bisey ilmadigsada olacak belliki uye oldugu an birini yakalayamamis

(181 puan) tarafından

Üye oldum dedi face'de ama kimseyle bişey olmamış 

0 oy
(6,536 puan) tarafından

Yüz vermeyeceksin sineye çekmeyeceksin önce karnındakini düşün bir baba olarak oda düşünsün eşine diyeceksin evlilik temeli sadakattir sadakatin bittiği yerde evlilikte biter diye ne işi var arkadaşlık sitesinde sen yapsan aynısını kıyamet kopardı 

(181 puan) tarafından

Tepkimi ağır gösterdim yalvardı ayaklarima kapandı. Ben normal de kıskanç biriyim aklıma geliyor sürekli 

(6,536 puan) tarafından

Yani seni anlıyorum çünkü bende çok kıskanç biriyim yapım bu evlenmeden önce eşime demiştim en ufak bir sadakatsizlik olursa arkama bile bakmam herşeyi affederim ihaneti asla diye yapım bu çünkü burada da böyle şeyler okuyunca acayip sinir oluyorum bu eşlere 

0 oy
(3,370 puan) tarafından

Zaten hep öyle olur bilmeyerek istemeyerek demi inanmayın kimseye durup dururken. Yüklemez öyle siteleri 

0 oy
(193 puan) tarafından

Birşey olması için üye olmuş sonuçta 

0 oy
(23,102 puan) tarafından

Ne eli ne sitesi valla bişey anlamadım canım ya

0 oy
(5,150 puan) tarafından

Hep öyle olur zaten 

Onların gözünde aldatmak aynı yatağa girmek emin ol 

Bakmak bakışmak konuşmak ihanetten sayilmiyor

İlgili sorular