Arkadaşlık sitesini eklemis. Gece 2 ortalığı yıktım yeminler etti. Ekledim bişey olmadı vs. Benim aklımdan çıkmıyor bide hamileyim. Kimseyle biseyim olmadindiye. İçimde hep bir kuşku var. Ne yapacağım 1 ay önce yaşandı. Yok pişmanım yeminler ediyor kimsenin eli elime değmedi gs
Güya morali bozukmus 1 anlık şeytana uymuş bişey olmamış
neden uye olmus oeki simdilik bisey ilmadigsada olacak belliki uye oldugu an birini yakalayamamis
Üye oldum dedi face'de ama kimseyle bişey olmamış
Yüz vermeyeceksin sineye çekmeyeceksin önce karnındakini düşün bir baba olarak oda düşünsün eşine diyeceksin evlilik temeli sadakattir sadakatin bittiği yerde evlilikte biter diye ne işi var arkadaşlık sitesinde sen yapsan aynısını kıyamet kopardı
Tepkimi ağır gösterdim yalvardı ayaklarima kapandı. Ben normal de kıskanç biriyim aklıma geliyor sürekli
Yani seni anlıyorum çünkü bende çok kıskanç biriyim yapım bu evlenmeden önce eşime demiştim en ufak bir sadakatsizlik olursa arkama bile bakmam herşeyi affederim ihaneti asla diye yapım bu çünkü burada da böyle şeyler okuyunca acayip sinir oluyorum bu eşlere
Zaten hep öyle olur bilmeyerek istemeyerek demi inanmayın kimseye durup dururken. Yüklemez öyle siteleri
Birşey olması için üye olmuş sonuçta
Ne eli ne sitesi valla bişey anlamadım canım ya
Hep öyle olur zaten
Onların gözünde aldatmak aynı yatağa girmek emin ol
Bakmak bakışmak konuşmak ihanetten sayilmiyor
1,467,312 soru
24,042,932 cevap
329,225 kullanıcı