+1 oy
359 göst.
Diğer kategorisinde (28 puan) tarafından

Kızlar bu başörtümü uzun süredir kullanmıyordum. Geçen gün örtünmek için çıkardım dolabımdan ve köşesinden böyle bi kesilmiş olduğunu gördüm. Çakmak ile de tel kaçmasın diye düzeltilmiş. Bi süre kayınvalidem gille yaşamıştım ordayken mi oldu yeni mi oldu bilmiyorum. Ben yapmadım aileme göterdim görmedik yeni görüyoruz dediler. Ve benim eşimle çok kavga eden birisiyim sürekli kavga oluyor o eve gelmiyor ben gelmedi diye kızıyorum vesaire. Sürekli boşanma derecesine geliyoruz. Bunu gördükten sonra korkmadım değil acaba bu şekilde büyü felan yapılıyor mu ? Başörtüsü ile anlamı olur mu büyünün bilemedim. Etrafında veya kendisinde böyle birşeyle karşılaşan oldu mu acaba?

image

7 Cevaplar

0 oy
(17,120 puan) tarafından

Bilinçli olarak biri kesmiş. Her türlü kötü emellerine alet ederler. 

(28 puan) tarafından

Akarsuya atmamı söylediler öyle yapicam inşallah 

(17,120 puan) tarafından

Hiç anlamam ben. Bilen birileri öyle dediyse öyle yap. 

-Reklam-
0 oy
(9,082 puan) tarafından

belki katli duruken makas kapmis cocuk oynamis divem ama

cakmakla yakilmis diyosun iplik cikmasin diye. direk bilincli yani. oyle yapacagina alsa irtadan kaybetse daha az dikkat cekerdi hatirlamazdin bile gozunle gormesen aklina gelmezdi bile boyle bi salim var diye

(9,082 puan) tarafından

ben olsam komple yakarim o sali

(28 puan) tarafından

Değilmi yani neden kesip düzeltip yerine koyuluyor bide daha benim çocuğum 10 aylık başka da çocuk yok hiç etrafımızda 

(28 puan) tarafından

Böyle şeylerde yakmak tehlikeli diye duymuştum 

(6,143 puan) tarafından

Belkide kasıtlı almadılar örtüyü. Kullandıkça büyü etkisini göstersin diye

(9,082 puan) tarafından

mantikli bakis acisi olabilit kullandikca evde durdukca etkisi olsun diye.

bilmiyorum ki ben yaktim . gerci buyu varmiydi bilmem de benim esimden once 6 yillik iliskim oldu . universtede. srefsz azima siciyodu ayrilamiodum . aileayle gorusuyodum annesi atki matki şal ormustu bana.  binlarin evlerinden habire para kayboluodu. sonra muska falan buldu babasi evde. annesi yaptiriomus. eve 5 maas giriodu ama fakirlerdi. ablasi manken gibi guzeldi bankaciydi.bakimliydi  ama 45 yasinda bekardi. istemeye gelen aile ile tanisinca kizi almaktan vazcayiyodu. ailesi baya kitu dipsiz bassizdi. annesi cok ugrasiomus meger hep muska buyu yaptirmakla. bunu duyunca yakmistim ben  atkiyi falan . yurdun terasindaki barbekude

(9,082 puan) tarafından

en son evlerinde kasa varmis kasada biriktiriyolarmis oarayi ben sonradan ogreniyorum bunu neyse evde kasadaki nakitleri ablasi çalmis. ablasi bankaciydi ablasinin hesabina para koyyolarmis  herkes birikimifazla faiz verio banka personeline diye. ablasi tum parayida alip kacmis alman biriyle evlenmis .herkesten haversiz. kactiktan bikac ay sonra dugun yapmislar. bunlari ben baskalarindan duydum ben  ayrildiktan sonra olmus bu olaylar

(28 puan) tarafından

Evet oda olabilir eşimle 10 gündür kavgaliyiz düzelemedik bi türlü odalarımız dahi ayrı artık bundan şüphelenmeye başladım bende 

(28 puan) tarafından

Allah'ım korusun hiç mi korkmuyorlar bu muskayı yaparken ne olacağı belli olmuyor nasıl bi cesaret var millette anlamıyorum cidden 

0 oy
(6,798 puan) tarafından

Ay bilincli olarak kesilmiş Allah korusun 

(28 puan) tarafından

Evet yanlışlıkla olan birşey böyle olmaz ki 

0 oy
(1,800 puan) tarafından

Evini komple sirkeli suyla sil bakara suresini aç dinle sürekli icebilirsen sirkeden bir kaşık iç yazmayı da yakma akarsuya at olabilir yani çevrende büyüyle uğraşan varsa bilinçli kesilmiş gibi duruyor 

(1,800 puan) tarafından

Salataya yakışıyor sirke salatayla da dökebilirsin eşinde yemiş olur annem çok yapardı her hafta sildirirdi sirkeli suyla kendisi de içerdi çok muska yapılırdı anneme

(28 puan) tarafından

Faydasını gördünüz mü peki

(1,874 puan) tarafından

Arkadaşlar bilmediğimden soruyorum neden bakara suresi?

(1,800 puan) tarafından

Yapılan muskaların hicbiri tutmamıştı 

Benim evim de bi ara çok huzursuzluk çıkıyordu o zaman teyzem söylemişti bakara suresi aç sesi huzur verir dedi bi sure daha vardı onu hatırlamıyorum 

(1,874 puan) tarafından

Yani bakara suresi genel olarak hz.musayı, tevratı  israiloğullarını anlatır o yüzden merak ettim. Teşekkürler. 

0 oy
tarafından

Ya benım kızlarım tshırtlerını aynen böyle keserlerdı hatta evde ne bulsa aynen ona benzettım cakmakla kenarları yanılmıs dıyene kadar akarsuya at senın kullandgn birşeyden parça alacak dıye kesmiş olsa dıcem ama şalı da ortadan keybedebılırlerdı ya insan anlamazmı

(28 puan) tarafından

Şimdiye kadar kullanmadığım için görmemiştim görünce en yakinlarima sordum çocukta olsa tamam diyecem ama hiç yok şu yapabilir dediğim kimse de yok cidden anlamış değilim bende pazar günü bi hocaya gitmeyi de düşündüm aslında götürsem mi başörtüyü

0 oy
(23,494 puan) tarafından

Bayağı bildiğin ordan alınmış sen ordayken dışarı filan çıktınmı

(28 puan) tarafından

Evet çıkmıştım odama girdilerse de haberim yok çoğunluk kitlerdim ama unuttuğum zamanlar da oluyor tabi 

0 oy
(14 puan) tarafından

Korkutmak istemem ama büyü yapılmak için kesilmiş bu parça iyi bir hocaya gidip baktır üstünde büyü var mı yok mu ve o eşarpı da bence yak ve küllerini akar suya at

(28 puan) tarafından

İnşallah pazar günü gidicem göstericem bi ona göre aticam akarsuya 

İlgili sorular

+2 oy
14 cevap 329 göst.
24 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Esryyyy (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 677 göst.
3 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,540 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 214 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde BetusMoms (4,357 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 211 göst.

Kategoriler

1,469,542 soru

24,073,596 cevap

330,811 kullanıcı

...