+2 oy
442 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,725 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız  

Ben sizden fikir almak istiyorum 

Tüm eleştirilere açığım sorun değil 

1 haftadır aklımda tiktok da deng geldim hoşuma gitti ve dikkatimi çekti 

Karşıda 2 bayan kuaförü var +artı pastane var 2.3 gündür pastaneci abla ile bunu konuşuyoruz saçma gelebilir ama 4.5 yerde pastanesi var tanıtım amaçlı güzelce zilletinler dukkanlara da koyariz dedi 

Kuaförlerin ikiside bizde dükkana koyarız diyor son dakika gelin çiçeğini unutan başka ilden gelen çiçeksiz kalan çok deng geliyor dediler reklamını yaparız diyorlar 

Eşimle de paylaştım oda sağ olsun denemek istersen dene hiç değilse içinde kalmaz denedim olmadı dersin dedi en fazla 2.3 binlira kaybımiz olur oda önemli değil dedi 

Elimde yatkın böyle şeylere ve gerçekten uğraşmayı çok severim 

Sizce olurmu yorumlarınızı bekliyorum hanımlar 

Maksatim hem çocuklarım yanımda olsun hem uğraşım olsun bilenler vardır ben eşim olmadan tek evden pek çıkamıyorum eşimde artık fazlasıyla yoğun çalışacak 

image

image

14 Cevaplar

+1 oy
(6,613 puan) tarafından

Neden olmasın güzel fikir bence Rabbim rast getirsin inşallah helal kazancın olsun

(6,725 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim abla inşallah yarın küçük bir operasyonum var eğer çok dikişim ağrım olmazsa gidip bütün malzemeleri ni alicam inşallah 🤗 ♥️ 

(6,613 puan) tarafından

Öğlemi çok geçmiş olsun inşallah ALLAH'ım sana şifalar versin 

-Reklam-
+1 oy
(4,359 puan) tarafından

ben gelin çiçeğimi instagramdan bulup almıştım. yine bir kadın eve destek amaçlı yapıyordu. baya da büyütmüş işi

(6,725 puan) tarafından

Maşallah bende istiyorum artık evde çok bunaliyorum iyice psikolojim bozulmaya başladı

(4,359 puan) tarafından

yani tutarsa çok iyi olur. gelinlikçilerle falan da konuş. 

(6,725 puan) tarafından

Olabilir mantıklı hiç aklıma gelmemişti abla lara sorarım illaki onların bildikleri vardır 

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun 💐 🩷 

+1 oy
(41 puan) tarafından

Bend kurdelen çiçeği yaptım hoşuma gitti bi 10 tane yapmışım ceyizime koycam sonra evim olsa vazoya koyarım bence güzel para da alırsın el işidir sonuçta

(6,725 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim canım 

+1 oy
(2,496 puan) tarafından

Merhaba el beceriniz varsa güzel bir fikir ama pastane yerine gelinlikçi ayakkabıcı trendyol genç girişimci olarak kaydolup veya dolap uygulaması  tıktok hesabında satış yapabilirsnz 

(6,725 puan) tarafından

Benim burda o kadar çevrem yok cnm ama ilerki zamanlar da olabilir 

0 oy
(3,249 puan) tarafından

Muhteşem bir fikir canım sen yaparsın ben sana inanıyorum ya maşallahın var 

(6,725 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun 💐 🩷 

Yarın Ufak bir operasyonum var eğer çok dikişim ağrım olmazsa gidip bütün malzemeleri ni alicam inşallah 🤲 

(3,249 puan) tarafından

Geçmiş olsun rabbim şifa versin 

(6,725 puan) tarafından

Saol cnm Allah razı olsun 💐 

0 oy
tarafından

Bence yaparsın Büşra sen güzel iş

(6,725 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim canım yarın nasipse gidip malzemelerini alicam 

tarafından

İnşallah canım rabbim hayırlı kazançlar nasip etsin. Torbalarla zor olmaz dimi canım onları ne zaman içeri alacaklar 

(6,725 puan) tarafından

Sanmıyorum tersine terapi olur bana 

Bidaki yaza doğru inşallah cnm 

tarafından

Anladım canım bu kadar sabrettin yine sabredersin canım 

(6,725 puan) tarafından

Alıştım artık ya 

Yalan yok arada psikolojimi gerçekten çok bozuyor ama elimden geldiğince umursamıyorum

0 oy
(1,792 puan) tarafından

El becerin varsa bence güzel olur eşimin arkadaşı da bu söz çiçeklerini sehpa yapıp satıyordu bir iki derken oğlan şimdi siparişe yetişemiyor denemekten zarar gelmez

(6,725 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim canım 

Evet el becerim var ve çok ta severim böyle şeylerle uğraşmayı 

(1,792 puan) tarafından

O zaman dene derim vakit geçirmiş de olursun kadınları destekleyen bir sürü sayfalar var onlardan destek istersin belki işi büyütürsün

(6,725 puan) tarafından

İnşallah canım teşekkür ederim 

0 oy
(23,372 puan) tarafından

Bence en güzel şey meşguliyet devam et canım 

(6,725 puan) tarafından

Ay inşallah canım yarın nasipse gidip malzemelerini alicam inşallah 🤗 

(23,372 puan) tarafından

Süper bence kız çokta eğlenceli olur he

0 oy
(2,829 puan) tarafından

Ben gelin cicegimi Bursa'da kına gecemde unutmuştum kınam Bursa'da düğünüm Denizli'de oldu. Ağlamaktan içim disima çıkmıştı kuaföre biri getirmişti bir çiçekçi tanıdıkları. Ordan almıştık bizde. O yüzden çok mantıklı bence de. Bebeklerinde yanında güzel bir iş fikri olur senin için, hem sıkılmaz hem para kazanırsın. Çok çok el becerisi de lazım değil bence bakarak ve yaptıkça öğrenilecek birşey, bence de başarırsın. Büyütüp dükkan bile açabilirsin tutarsa, destek veren esnaflarda varken bencede degerlendir arkadaşım 

(6,725 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim canım bizim bahsettiğimiz de tam bu oluyor rabbimin izniyle inşallah 

0 oy
(1,668 puan) tarafından

Evde el işi gibi biseylerle uğraşmak insanın kafasını dağıtıyor çokta iyi geliyor ben sıkıntıdan başladım lif örmeye eşimde öyle dışarı bırakan bı insan hiç değil evde sıkıntıdan yani neden yapmayasinki belki sanada iyi gelir bide malzemelerini internet üzerinden kip tuhafiye var bak eğer varsa piyasaya göre daha uygundu.

(6,725 puan) tarafından

Bı bakım canim eğer başara bilirsem Eminönünde uykun toptancılar var gidip ordan alırım orda herşey yarı fiyatından daha uygun 

0 oy
tarafından

Büşra aylık gelirin 500 bin de olsa bir kadının birşeyler başarması herşeyden daha büyük bir başarı o yüzden asla düşünme dene ve kendine zaman ver sen yaparsın 

(6,725 puan) tarafından

Gerçekten öyle cnm çok teşekkür ederim ben artık oyalanacak şeyler istiyorum 

tarafından

Bu ara benimde var aklımda birşeyler evde çocuklarla olmak güzel ama insan bazen başka birşeyle uğraşmak istiyor bunaliyorum 

0 oy
(1,609 puan) tarafından

Ne yapacağını anlamadim.ama olur neden olmasın dene bence

(6,725 puan) tarafından

Kurdele den Buket güller canm teşekkür ederim 

0 oy
(847 puan) tarafından

Bir şeyler üretip satma kafa dağıtma fikri güzel. Zaten becerim de vae yapabilirim diyorsun sıkıntı yok yaparsın da yapacağın ürün güzel mi bilemedim. Veya birilerine hitap ediyor mu? Geliştirmen mi gerek biraz

(6,725 puan) tarafından

Gelinlere hitap eden bir ürün 

Geliştirmeden kastın nedir fikirlerinize açığım 

(847 puan) tarafından

image

mesela bu şekil gelin buketlerinden ilham alıp yapabilirsin. Senin attığın görseldeki beyaz kısım buket kağıdı gelin için hoş durmuyor gibi
0 oy
tarafından

Kadin yeterki istesin yapamayacağı hiç bir şey yok Rabbım kolaylık versin şimdiden 💪🥰

(6,725 puan) tarafından

Amin inşallah ablam Allah razı olsun 💐 🩷 çok teşekkür ederim 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 261 göst.
31 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Osaf bugnaz (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 353 göst.
10 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Tomurcuksss... (986 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 132 göst.
0 oy
10 cevap 473 göst.
25 Ocak 2022 Kültür-Sanat kategorisinde Heidi nin koylusu (3,550 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,831 soru

24,064,687 cevap

330,298 kullanıcı

...