gazlı içeçek olarak sadece maden suyu alıyorum eve, arada şekerli bir şey çekerse karadut özü, yaban mersini özü falan ekliyorum. tavsiye ederim çok iyi oluyor.
cips benim vazgeçilmezim gerçekten bayılıyorum, gözüm dönüyor resmen 35 yaşında koca kadınım. ama uzun zamandır almıyorum tabi veremediğm kiloların da etkisi çok. arada canım çok çekerse züber in nohutos mu ne ondan alıyorum sadece
öyle doritos ruffles falan da severim de bim in ve a101in acılı patates cipsine bile bayılıyorum 😂 geçen bimde tırtıklı peynir soğan gördüm, ruffles gibi üretmişler. elim gittş geldi gitti geldi ama almadım 😂😂
ya bende akıntı çok oluyor. ergenliğe girdim gireli. aslında hiç sağlıklı değil ve masraf yani.
ama çamaşırımda hafif ıslaklık olsun rahat edemiyorum. dışarıdaysam rahat edemiyorum, bir şeye konsantre olamıyorum. özellikle pantolon vs giydiğimde hemen o pantolonu da çıkarıp yıkayasım geliyor. hani yazın zırt pırt duş alıyorum zaten diye arada kullanmıyorum. akıntı yokken çok rahat ama oluyor sürekli. doktor da normal diyor. özellikle yumurtlama dönemi kullanmazsam amanııın yani 😂