0 oy
327 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (87 puan) tarafından

Kızlar sürekli durmadan yeni şeyler yeni markalar vs. 

Çkıyor her konuda olsun alıp keşke almasaydım para israfıymış dediginiz şeyler var mı bir de sürekli çok ihtiyaç gibi gösterilip mutlaka alınması gerekiyormuş gibi hissettiren Ama o olmasada başka şeylerle onun yerini doldurabilicegimiz neler var mesela ıslakmendiller çıktı temizlik için haftada kaç paket kullanırsınız sürekli alırmısınızz ben de cevaplıyorum 

2 haftada 1 paket net bitiriyorum ama 2 gün aralıklı cam ayna siliyorum bence gerekli çünkü cam sil spreyinede para veriyoruz ve ekstra bez çıkart bezi degistir yıka daha masraflı denk geliyo bence 

Bir de günlük pedler baka çok saçma geliyor sürekli kullanım için gereksiz bence pişik ve enfeksiyon yapıyor bende o yüzden adetim azalmaya başlayınca elimde varsa kullanıyorum yoksa asla gidip almam mesela

Ama evde de olmazsa olmazım olan şey aseton ya 

Sizin var mı böyle çok gerekli gibi gösterilen ama almadan da başka şeylerle yerini doldurabildiginiz veya markete girince ilk ona kosarım evimizin temel ihtiyacı dediğiniz şeyler 

8 Cevaplar

+1 oy
(4,048 puan) tarafından

günlük ped benim hayatım 😅 kullanmayın diyorlar evet ama bana şart.

temizleme mendillerini aman aman kullanmıyorum. bi ara hevesle aldım evet ama o kadar evde duruyor, arada kullanıyorum.

ben mutfak düzenleyici, banyo düzenleyici vs çok alıyorum. eşim bıktı artık😅

(87 puan) tarafından

Ya evetttt organizerler yatırım yapıyorum bende onlara ya evettt hemen koşup bu hafta istediğim organizer gelmişmi diye bakıyorum eşimde eşyaya yer alicagina eşya alma daha mantıklı diyor :))) 

Mesela abur cubur da çok masraf gelmeye başladı bana onun yerine meyve almaya çalışıyorum bir haftadır 

Bir de yaz geldi her gün biten gazlı içecekler başladı onun yerine artarnetifler arıyorum cnm günlük ped gerçekten bagzı kadinlar için vazgeçilmez ama bana işkence gibi geliyor :(

(4,048 puan) tarafından

gazlı içeçek olarak sadece maden suyu alıyorum eve, arada şekerli bir şey çekerse karadut özü, yaban mersini özü falan ekliyorum. tavsiye ederim çok iyi oluyor.

cips benim vazgeçilmezim gerçekten bayılıyorum, gözüm dönüyor resmen 35 yaşında koca kadınım. ama uzun zamandır almıyorum tabi veremediğm kiloların da etkisi çok. arada canım çok çekerse züber in nohutos mu ne ondan alıyorum sadece

öyle doritos ruffles falan da severim de bim in ve a101in acılı patates cipsine bile bayılıyorum 😂 geçen bimde tırtıklı peynir soğan gördüm, ruffles gibi üretmişler. elim gittş geldi gitti geldi ama almadım 😂😂

ya bende akıntı çok oluyor.  ergenliğe girdim gireli. aslında hiç sağlıklı değil ve masraf yani. 

ama çamaşırımda hafif ıslaklık olsun rahat edemiyorum. dışarıdaysam rahat edemiyorum, bir şeye konsantre olamıyorum. özellikle pantolon vs giydiğimde hemen o pantolonu da çıkarıp yıkayasım geliyor. hani yazın zırt pırt duş alıyorum zaten diye arada kullanmıyorum. akıntı yokken çok rahat ama oluyor sürekli. doktor da normal diyor. özellikle yumurtlama dönemi kullanmazsam amanııın yani 😂 

(87 puan) tarafından

Kokusuzakinti saglikli oluyor cnm ya evetttt çok kilo alıyorum bende sırf çikolata yemekten en çokta aslında 

-Reklam-
+1 oy
(868 puan) tarafından

Saç kurutma makinesi .kullanmıyorum mesela.  Çekmecede duruyor . Arada eşim kullanır oda gündüzleri.  Gece çok ses çıkarıyor 

(868 puan) tarafından

Amin amin 🤲

(5,774 puan) tarafından

Mesela ben kurutma makinesiz asla yapamam mahvolurum. Sinüzit olurum grip olurum üşütürüm kafam ağrır benim için hayati derecede önem taşıyor 😀

(1,509 puan) tarafından

Uşenim kurutmadigim günün sabahı felçli ali rıza bey gibi olan ben sjsjs ve en az 3 gün migren ağrısı cekiyom

(1,566 puan) tarafından

Bak işte biz onemsemoyoruz ama ıslak saç düşmanimiz

(87 puan) tarafından

Esma jajajajahahasdksjsj

+1 oy
tarafından

Ya şu temızlık ıslak mendıller boşa ısraf verdıgın paralar  çok ıyı kaliteli beze ver her yer ıcın mutfagı lavaboya yere inan tertemız sadce ıslat sıl ne leke ne iz ne kımyasal kı ben kendımde temizlik ıslak mendıllerı Stok yapan bır ınsandım smdı sadce bır tane alıyorum zor bıtıyor oda ayakabı sılmeye kaba kırı almaya bana boş gelıyor 

(87 puan) tarafından

Ya cnm domolun kopuklerini gördüm cam icin ve asla iz birakmiyormus ona gecicem bende 

tarafından

Cam ıcın şampuan girebilir kuzum hiç köpük falan gerek yok şampuan suyuyla köpüğüyle sıl nemlı bezle duruma düştü edesn 😀

0 oy
(14,746 puan) tarafından

Ben temizlik ürünlerini çok seviyorum bu yüzden her türlü alırım ama mendiller israf diye düşünüyorum. Ayda 1 paket alırım onula da sadece çok gerektiği zaman gerekli yerleri silerim.

Teknoloji bana çok gereksiz geliyor. Airyfrey, kahve makinesi, mikrodalga gibi. Hiç eksikliğini hissetmedim alma düşüncem de yok. Şunu alırım ama çok da gerekli dediğim bir ürün yok açıkçası 😊

(87 puan) tarafından

Ya evet bende onun yerine cam silme kopugune geçmeyi düşünüyorum bende eirfrey çok iyi ya kızartma yapamk  için temiz oluyo her yeri batirmiyosun

(14,746 puan) tarafından

Koyacak yerim olsa belki alırdım ama ben dediğim gibi temizliğe daha çok önem veriyorum o yüzden mutfağa sıra gelmiyor 😄

0 oy
(5,774 puan) tarafından

Asetonu nerelerde kullanıyorsun

(87 puan) tarafından

Bir şey alınca etiketini çıkartmak icn ve çıkmayan bagzı lekelere birebir bir de çok oje surdugum için her gün :))))

0 oy
(1,372 puan) tarafından

En gereksiz şeylerden biri Airyfrey gerçekten de çok gereksiz saçma bir ürün cokkk abartılarak gösterildi ama asla değil 

(1,509 puan) tarafından

İlk defa bugün sadece eti kizartirken waowww dedim onun haricinde çok gereksiz :(

(9,079 puan) tarafından

niye kiz ben ondan kendime et tavik kofte yapiyorum kabak yada karisik sebze kizartmasi. sabahlari ekmegimi bi dilim buzluktan cikarip onda isitiyorum. cocugun bi kase corbasini az bi pilavini onda isitiyorum miktodalga niyetiylede kullaniyorum yani😂😂 kendim mesela bugun semizotu isittim zaten cok kaynamasina gerek yik ilidi yogurtladim 

(1,509 puan) tarafından

Mikro dalgamı airfreymi dersek mikro dalga derim 

Ama airfreyi şuan alcak olsam almam

(1,372 puan) tarafından

Bence çok da gerekli değil tava da bu görevi yapıyor kızartmalari güzel yapmıyor sadece tavuk but yaptım onu çok güzel yaptı köfteyi çok kuru oldu börek güzel kizartiyor ama onun da zahmeti var arkasını önünü değiştirmek gerekiyor yoksa pismiyor

0 oy
(9,079 puan) tarafından

ohooo bende dolu😂😂yuz masaj aleti aldim titresimli kirmizi mavi yesil isikli.  selulit g5 aletim var oda gereksiz bir halta yaramio. 

+18 urunerden bir adet bisey aldim. antin kuntin bisey daha denemedim cok ucu bisey ise yaricakmi gereksiz israfmi bilemicem daha denemedik😂😂😂🤭

bikac elbise bikac da yagmurluk yada mont tarzi seyler almisi

gecen sene ama hala etiketli daha begenipde giymemism dmeek alirken begendim sadece

(9,079 puan) tarafından

yok yav giyim felan degil 🤭 giyimlerden hevesimi alali cok oldu😂😂😂😂

tarafından

De kız aklıma üç şey gelıyor ne kz yabancımı var şurda😃 baş harfını ver anlarım yıne 

(9,079 puan) tarafından

yazdim ozeldn😂

(87 puan) tarafından

Hahah ya bende çok merak ettimmm amaaaa

(9,079 puan) tarafından

soylemem cok gizli dermisim . 😂😂😂 titresimli bir yüzuk halka

0 oy
(1,733 puan) tarafından

Islak mendilini robot süpürgeyi temizlerken kullanıyorum bide aynaya camları koltuk yıkama makinesinin aparatı var onunla temizliyorum evim de şuan en gereksiz olan şey kahve soğumasın diye aldığımız alet mi diyeyim artık ismini de bilmiyorum bir sene oldu eşim heves etti aldı iki tane evde duruyor öyle onun dışında gereksiz birşey yok 

(1,733 puan) tarafından

image

bu canım bir kere deneme amaçlı eşim kullandı soğutmuyor dedi bir daha da ne o ne ben kullanmadık mutfak dolabın da duruyor 
(1,733 puan) tarafından

Bende görünce şaşırdım bunun yerine termos alsa daha iyiydi :) 

(87 puan) tarafından

AA Aynisi kardeşimdede var ama hiç bu ne demek aklıma gelmedi öğrenmiş oldum sormadan ama çok tatlı gozukuyo güle gulle kullanin cnm

(1,733 puan) tarafından

Öğrenmiş oldun teşekkür ederim canım eşim de tatlı gözüktüğü için almış severim böyle şeyleri de kullanmadığım için gereksiz geliyor kalabalık 

(87 puan) tarafından

İnşallah kullanirsiniz güzel gunlerde 

İlgili sorular

+2 oy
32 cevap 850 göst.
16 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Tombul yanak (3,549 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 71 göst.
0 oy
1 cevap 63 göst.
0 oy
2 cevap 124 göst.