En önemlisini başa yazıyorum. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)
tarafından yürütülen Başarı Teşvik Programı kapsamında, takdir veya teşekkür belgesi alan öğrencilere 13.262 TL'ye kadar nakit destek ödemesi yapılabileneceğine dair haberler var ancak bir kesinlik yok. Başvurular genellikle e-devlet üzerinden yapılıyor. e devlet sitesi &
https://www.turkiye.gov.tr/sosyal-guvenlik-egitim-ogretim-yardimi -talebi. Buradan giriş sağlayabilirsiniz. Ne olur ne olmaz ben başvuru sürecini tamamlayın derim Bu haberi takipteyim. Kesin bilgisi olanlar yazsın lütfen A
@isbankasi Karneni Göster, Kitabını Al Ağaçlar Sohbet Eder Mi?", "Araba Şekerle Çalışır Mı?" ve "Baykuşlar Kitap Okur Mu?"
@odeabank ve @canyayinlari tarafından masal Kitapları ücretsiz Veriliyor. Tek Yapmanız Gereken Yakınınızda Ki Odeabank Şubesine Gidip Kaç Çocuğunuz Var İse Her Biri İçin Masal Kitabı Seti İstemek
@funrola 20-21-22 Haziran Ücretsiz bir lunapark bileti, Ücretsiz pamuk şeker, Ücretsiz yüz boyama. Karneyi fiziki olarak göstermek gerekiyor.
@istkitapcisi İstanbul Kitapçısı şubelerinde, 20-27 Haziran tarihleri arasında tüm çocuk kitaplarında %25 indirim!
@ibb_kultur -> Kemerburgaz kent ormanında Karne Şenliği. Müzik dinletileri, Atölyeler, Spor etkinlikleri, Eğlenceli çocuk aktiviteleri - > 21-22 Haziran Kapı Açılışı: 13.00
@ibb_cocuk
Etkinliklere İstanbul Senin uygulaması üzerinden kayıt yaptırabilirsiniz.
m.istanbulsenin.istanbul/
Beylikdüzü Adnan Kahveci Çocuk Etkinlik Merkezi
21 Haziran 2025 Cumartesi / 14.00
Çekmeköy Hamidiye Çocuk Etkinlik Merkezi 17 28 Haziran 2025 Cumartesi / 14.00
Instagram da gördüm ben de belki işinize yarar