+1 oy
454 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (952 puan) tarafından

image

Yeni taşındı ikili borcam ve üç tane bol meyvelik kase aldım. Kaseler boyle ablam teyzem anndm bin tl taktı ablamda sende para verseydin bunlar basit kimse tabak fln almıyo artık dedi haklı mı sızce

15 Cevaplar

+3 oy
(23,984 puan) tarafından

Kim bana ne vermiş de benden ne bekliyor modundayım ben şu an o yüzden hiç kasma altı üstü kuzen yani 

(952 puan) tarafından

Aynen bende bişeylerini görmedim o yüzden bin tl çok geldi. Onlar 2023 yılında oğlum doğduğunda 50 tl taktılar.o zamn tabancılar 200 verıyldu

tarafından
+2

50 TL ne ya insan çocuklara bile vermiyor aşkım tabak almışsın yeter fazla bile benim amcanın eşide geliniyle 700 TL vermislerdi bebek görmesi ama anneme demişler torunuma altın bekliyoruz annem demiş sen altın mı taktın da benim torunuma altın istiyorsun iyi demiş annem valla 

-Reklam-
+1 oy
(18,597 puan) tarafından

Ben paradan ziyade böyle şeylere daha çok sevinirim. Para geldiği gibi uçup gidiyor. 

+1 oy
(948 puan) tarafından

Bence aldıklarını ver bana böyle şeyler verilse daha çok hoşuma gidiyor, para verilince boş şeylere gidiyor

0 oy
(835 puan) tarafından

Ever maalesef öyle 

(952 puan) tarafından

Bende mi paea veriyim sizce. Bin tl çok geldi bana

(835 puan) tarafından

Aldıklarıni ver bence elinde patlamsn 

0 oy
(9,925 puan) tarafından

Para vermek bencede daha mantıklı olurdu 

(952 puan) tarafından

Ne kadar vermeliyim sizce. 

(9,925 puan) tarafından

Durumunla orantılı 400 500 içinden ne geliyorsa durumun neye müsade ediyorsa 

(952 puan) tarafından

Normalde ben 400  veririz diye düşünüyodum ablam 1000 verince az olur diye düşünüp hediye aldım. Bide kuzenimde oyle herşeyime gelen samimi değiliz o kadar. 

(9,925 puan) tarafından

Ablan ayrı sen ayrı herkesin kesesi aynı değil ki 

0 oy
(918 puan) tarafından

Yok aldıklarını ver bize de geçen  gelen oldu su bardağı bile bırakmışlardı tabakların yanına ne olacak sanki önemli olan düşünmek zaten  çokta beğendim kullandığımı kullandım kullanmadıklarımı da hediye götürüm başkasına ne aldıysan ver karınca kararınca demişler boşver bin çok

(952 puan) tarafından

Sizde yenimi taşındınız. Para veren oldumu olduysa ne kadar verdiler. Kusur bakmayın çok sordum ama ablam alınmaz kımse almıyo dediği için merak ettim

(918 puan) tarafından

Ben yeni doğum yaptım ama evime ilk defa geldiler  ev hediyesi yerine geçti o yüzden pasta tabağı bide su bardağı bırakmıştı bide 500 falan bıraktı dedi bebeğe bir şey alırsın ,ablan para vermek istiyorsa versin sende almışsın sonuçta bizim burada ev hediyesi hep alınır çay tabağı da götürürüz çerez tabağı da , kuzenim ev aldı bende cam kapaklı bi tereyağ kabı aldım götürdüm ,

0 oy
(1,296 puan) tarafından

İçinden ne geliyorsa onu yap belkı bin tl sana çok gelır bütçeni aşar

(952 puan) tarafından

Ben daha az versem olmaz gibi geldi bınde bana çok geldi

(2,333 puan) tarafından

600 tl ver cnm sende. Ama 400 az

0 oy
(3,439 puan) tarafından

Para vermek daha uygun olurdu yani çok basit kalmış canım 

(952 puan) tarafından

400 versem az mı olur eşim yeter onlar sanki bize çokmu gelmişler diyo. 

0 oy
(1,540 puan) tarafından

Aldıklarını ver yeter bence 

0 oy
(5,310 puan) tarafından

Diger postunu hatirliyorum kimden ne gorursen onu yap ve lutfen krndini kullandirtma 

0 oy
(14,126 puan) tarafından

Hiç de basit değil banada ev hediyesi geçen getirdiler meyve tabagida borcamda su bardağıda vardı herkes durumuna göre alır zorlama kendini hiç 

tarafından

Yaa bana doğum ziyareti için akrabamız geldi, su bardağı düz sadece herkesin evinde olan bir bardak takımı getirmiş öyle utana sıkıla verdi ki , elimden bu geldi dedi. Dedim ki "bunlar benim evimin en kıymetli bardakları bundan sonra benim için emin ol"

Gerçekten de sürekli kullanıyorum. Benim için maddiyat değil maneviyat önemli . Bana nasıl davranılırsa (Manevi anlamda) bende o şekilde giderim karşı tarafa . Hiç birşey getirmese en azından geldi düşündü . Zaten biliyorum durumu yok ben ondan birşey beklemedim beklemem de . Post sahibi de kuzenini sevmiş olsaydı emin ol 1000 TL takardı 😁

(14,126 puan) tarafından

İnan ki gerçekten de öyle basit gibi gözüken hersey o kadar kullanışlı oluyor ki 😊

Kaynanamin eltileri gorumceleri toplu gelcekmis duydum para getircekmis hepsi aslında benim açımdan daha iyi olur çünkü o kadar çok cam eşyası oldu ki koycak yer bulamıyorum en azından o parayla ihtiyaçlarımi alırım yada gram yaparim 😊😊😊

0 oy
tarafından

Niye basit olsun ver gitsin kız yeterli 

0 oy
(1,900 puan) tarafından

Ne yaparsan yap yaranamazsın boşver almışsın güzelce paketle götür. Ne yaparsa yapsin  kullanıp kullanmamak ona kalmış bu kadar dert etme kendine 

0 oy
(1,116 puan) tarafından

Ay böyle birşey bana alınsa çok sevinirim. Bence çok hoş. Bende tam tersi kimse para versin istemem. Mesela doğum yaptım. Bana kıyafet alanlarda oldu para verenler de. Ben en çok kıyafetlere sevindim 🥰 ❤️ 

0 oy
(27,198 puan) tarafından

Benim çok hoşuma gitti bence evindede yoksa güzel bi hediye

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 83 göst.
31 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Nuraydnn (244 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 114 göst.
+1 oy
6 cevap 250 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Merva90 (167 puan) tarafından soruldu