0 oy
227 göst.
Diğer kategorisinde (1,859 puan) tarafından

Kızlar bugün hastane işlerimz vardı şehir dışında. 5.30 da kalktk 6 da yola çıktk. Kızım giderken 1 saat uyudu. Gelirken uyumadı. 12 gibi geldk. Her neyse.. acıktı bisey ler yedirdim yıkadm derken saat 2 oldu. Tam 1.5 saat uyutmaya çalıştım. Sürekli bağırdım kızdm. Ama gözü de cin gibi hiç uyku yoktu. Gerçekten çok yorulmuştum. Eşim de bende uyuyacaktık. Yarım saat önce uyudu kaldı. Yani kendimi o kadar boşuna yırttım uysun diye. Eşimde çok kızıyorsn bağırıyosn diye bana kızdı . Uykusu yoktu demek ki dedi. Çocuk senin istediğin vakitte uyumak zorunda mı dedi. O anı yönetmek var ya onu yönetemedm. Kendim boşuna sinirlendm. Şuan çok pişmanım kızdığım için. Peki siz gerçekten anı yönetebiliyor musunz.?

10 Cevaplar

+1 oy
(24,322 puan) tarafından

Çocuğa yararı yoksa yaptığının bir manası da yok ben sadece kendine zarar verebilecek şeye çok kızıyorum çok istisna da okul işlerime zarar verirse. Ama yemek uyku kısmında sakinim çünkü yemeyen yemiyor uyumayan uyumuyor hem aç hem uykusuz veya hem de üzgün olmasın kafasındayım 

-Reklam-
+1 oy
(10,130 puan) tarafından

Çok sakin relax bir insan değilim malesef bağırmamak için dişimi sıktığım çok olmuştur ama benim Yönetim şeklimde o galiba dişimde dayanamadı kırıldı 🙄

0 oy
(1,679 puan) tarafından

Herşeyi uyku saatine göre ayarlıyorum ben temmuzda bize yola çıkacaz gece 3 de inşallah kızımı uyandırmadan arabaya bindirirsem 7 ye kadar uyur o zamana kadar bizde varmış oluruz 1 de uyuturum arabada 1 saat uyuşma yeter işimiz 5 de bitecek yol boyu uyutmam akşam eve gelince erken uyur mesela 

0 oy
tarafından

Ben çıldırıyorum öğlen uyumayıp ikindide dayanamayıp uyuyunca bu sefer ne xaman kalkacakta ne zaman gece uyuyacak huy ediniyorlar kendine. 

Diyorum en geç 3 e kadar uyudun uyudun uyumazsan asla uyumana izin vermem. Dün gece 12yi geçiyordu uyudu. Bugün de öğle uykusunu yine 3ü geçiyordu. Aslında büyüdüler uyumasa öğle uykusu olur fakat dayanamıyorlar ikindide uyuyorlar bu sefer. 

0 oy
(226 puan) tarafından

Ben bu durumlarda oğluma televizyondan cizgifilm açıp oyuncaklarını önüne döker uzanirdim... Hiç benim istediğim saatte uyusun diye zorlanmadım..

0 oy
tarafından

Byle bir durumda tvden cizgi flim veya telefondan verip biraz kestirebilirdiniz 

0 oy
(4,019 puan) tarafından

Yönetiyorum yorgun olsamda çocuğuma zaman ayriyorum

0 oy
(5,594 puan) tarafından

Ayni seyi dunden onceki gun yaşadık 1 bucukta yatirdim yayirmadan önce wcye tuttum saat 2 ceyrek cisim geldi dedi normalde 3 4 saat tutar meyse dedim uyuyunca yataga yapmasin kaldirdim tuttum tekrar yatirdim 3e gecti hala uyumadi bi daha cisim var dedi bende kizdim yalan soyleme cabuk uyu diye ustune isemis inadindan yapmadiysa 3 senelik cocugumu hic tanimamisim derim ih ih mizildaniyo noldu dedim sen bana kizdigin icin ustume isedim dedi kaldirdim yikadim tekrar yatirdim saat 3 bucuk oldu bi daha cidi gelmis normalde 3 4 saat cis tutan cocuk 2 saatin icinde 4 kere cisi geldi kaldirdim isettim 2 damla oturdum sinirimden agladim esim sesimize kalkti ne bagrisiyosunuz diye ben bi tarafta agliyorum cocuk bi tarafta ya tamam uykudu yoksa uyutmayim oglen uykusunu da aksama kadar da dayanamıyo bak sabah 7 bucuk 8de kalkar oglen 2 bucuk 3 gibi uyur 4te kalkar aksam 9da yatar 10da uyur oglen uyumasa aksam 7de zor yataga dusuyoruz sabah 9a kadar uyuyo tamam sakin olsun oglen uyutmayim tek ama dayanamiyo uykusuzluk basina vuruyo resmen oyle bi agladim ki o gun hslimi gorsen 

0 oy
(12,168 puan) tarafından

Kızımda pek yönetemezdim uyumayınca fln illaki sinirlendiğim olurdu ama oğlum 1buçuk yaşında, daha relaxım şimdi ya. Uyumuyorsa uyumuyor, yemiyorsa yemiyor. Uykusu gelince pat diye uyuyup acıkınca bi tabak yemek yiyor. Hiçbir şey içij zorlamıyorum artık ve daha rahatım şükur

0 oy
(10,017 puan) tarafından

Akşam uyuduklarinda bida kalkmazlar uyurlar  artik  uyutusaya kadar gün içinde kaç kere bağiriyom yapma etme diye oğlana bilmiyom eşimde bağirıyo kızim var oğlan rahat birakmiyo bir boşluk bulsa hemen bı dövmeye geciyo oğlan yetisemiyom hep  sinirleniyoz oğlana hep başlarinda olmam lazım kız çok ağlar hemen herşeye 

İlgili sorular

+1 oy
34 cevap 773 göst.
11 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,859 puan) tarafından soruldu
+2 oy
28 cevap 779 göst.
0 oy
8 cevap 363 göst.
27 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,600 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 267 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde Aslsalmyr (844 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,082 soru

24,164,188 cevap

335,512 kullanıcı

...