Bulamadım düşün düşün. Dün fırında köfte patates yanında şehriye çorbası ve kabak mezesi vardı
Sizin menülerde neler var hanımlar.
Dünden kalanları yedik çok şükür 😁 etli sulu patates yemeği pilav vardi yanına da cacık yaptım yedik gitti 🤗
Ayy onlar yasak bize 2 hafta
Diyete başladık karı koca diyetisyen 2 hafta patates bulgur pirinç yasak dedi tatlı desen sıfır 😥
Valla işim çoktu diye dışardan söyledim yapmadım şuan poğaça yapıyorum
Biz 2 gün önce söyledik dışardan . Afiyet olsun sizede.
Makarna parmak köfte soğuk ayranlı corba
Makarna bize yasakta çocuklara yapacam . Yanına bulamadım
Afiyet olsun
Türkçe bilmiyorum Kürtçe samsemok yapıyor annem
Evet duydum onu bi arkadaş ımdan.afiyet olsun
Bizim babamız gecede yemeden gidiyor kızımın keyfi yok tavuk döner oluyor ya markette öyle alalım yanına pilav ayran yapalım dedim istemedi. Hazır hamburger köfte oluyor öyle aldık ayran aldık şimdi patates kziartip yiyip parka gitcez 🤣
Oohh oda güzel arada bizde yaparız çocuklarla.afiyet olsun
Aynen babamız gecede oldu mu yaparız böyle kaçamak
Dünden kalan lahmacun var onu yiyorum şimdi ama yutkuna yutkuna canım cookkkll sıkkın
Hayırdır inşallah. Eşinle mi ilgili
Yok yakın bir arkadaşım daha doğrusu bi akrabamız la ilgili boşanma kararı almışta 17 yıllık evliliği bitirme kararı almış saygı duymaya çalışıyorum ama zoruma gidiyor 5 çocuğu var ne yapar ne eder eşiyle sorunları vardı kaç yıldır kocası dünya iyisiiydi nasıl bu hale geldiler sonu nasıl olur düşünmekten başıma ağrılar girmiş
Hayat neler çıkarır bilemezsin canım. Vardır onlarında çözemedikleri büyük sıkıntıları. Haklarında hayırlısı neyse o olsun inşallah
Ben kızlarımı alıp dışarı çıkacağım.
Karne hediyesi olarak.
Eşim ve diğer çocuklar da kendine ayarlasınlar🤣🤣
Benimkiler hepsi çok küçük ya😢😢
Büyütseydim hayırlısı ile
Yaşları kaç ki
Benim oğlum 8.sınıfa geçti
Kızım 6.sınfa geçti
Diğer kızım 4.sımıfa
En büyük kızım 6 buçuk yaşında
Ortanca 5 yaşında
İkizler 2 yaşında
En küçük 6 aylık😑😑
Seninkiler büyük ne güzel
Hiç canını sıkacak bir durum yok
Oyy oyy daha hepsi küçük. Allah yardımcın olsun canım . İlerde daha kolay olurlar . En küçük 2 yaşında benim . Oda emmeyi bırakıp gece uykusuna geçti artık rahatladım. 21 aylıkken kestim sütten şimdi daha rahatım
Kendi tarifim olan bir yemek yaptım o yüzden adı yok, eşim yedi en keyif alarak yediğim yemek dedi😂
Oo maşallah ney ki bizede yaz
Hiç birsey yapamadım hastayım yatıyorum dışarıdan yeriz artık
Geçmiş olsun.hastayken canı istemez zaten insanın yemek yemek
Hamile olduğum için zorluyorum kendimi yemezsem tansiyonum düşüyor çok teşekkür ederim
Etli kuru fasulye
Pirinç pilavı
Salata
Komposto
Bi de kaşarlı mantar koydum firina
Oo Süper afiyet olsun
Sağol kuzum benim :*
Şehzade kebabı yaptım ama kizartmadan :) bu sıcakta kızartma ile uğraşamam valla. Yanına da hiç birşey yapmadım pilav çorba falan çünkü eşim yemiyor...
Salı günü yaptım bende .dediğin gibi kızartmadım çünkü diyetteyiz biz 🤐
Taze fasulye ve pirinç pilavı yaptım.
Afiyet olsun. Bende Bulgurlu kabak yemeği yaaptom şimdi pişiyor yanına makarna koydum salata karpuz yeter Allah olmayanlarada versin
Etli nohut pirinç pilavı spagetti oğluma cacık
Bende çocuklara makarna koydum kendimize Bulgurlu kabak yemeği yaaptom şimdi afiyet olsun sizede
1,464,506 soru
24,003,059 cevap
327,471 kullanıcı