+1 oy
528 göst.
Diğer kategorisinde (24 puan) tarafından

İki çocuğum var biri 5 diğeri 3 yaşında eşim üçüncü ve son çocuk istiyor maddi olarak bakacak durumunuz var çok şükür lakin köy yerinde yaşıyoruz eşim işi nedeniyle hep şehir dışında bende ev içinde yaşıyorum iki çocuğum biraz büyüdü rahat edecem artık derken eşim son bi tane daha diyor bazen kendimi çok hazır hissediyorum ama bazen de yeniden o dönemlere dönmek istemiyorum  ama bi yandan da hamile bayanları görünce özeniyorum elbette herkesin kendi kararı ama insan yinede sormak istiyor sizce 3 çocuk için ideal Zaman nedir 

24 Cevaplar

0 oy
(9,850 puan) tarafından

Benim şuan sağlik sorunlarim var 3 çocuk için olmasa sanırim yapmazdım çok yoruldum şuan çok kücukler o ayrı bişey ama kesinlikle yeter 2 çocuk  Allah olmayanlara versin isallah 

-Reklam-
0 oy
(2,491 puan) tarafından

Bulunduğumuz gerek ekonomik gerek sosyal şartlar nedeniyle daha fazla çocuk dünyaya getırıp yaşayacakları günleri düşündükçe bile vazgeçer insan  bnce varolan çocuklarınızın gelişimine yoğunlaşın enerjinizi 3 e bölmeyin

0 oy
(797 puan) tarafından

Tam rahata erecekken yapma bence 😉 üstelik tek bakiyomussun.  Zor olur

0 oy
(2,214 puan) tarafından

Yeter bacim yeter yeter. Bırak ya biraz da kendimize bakalım. Valla sana özendim şimdi. Niye diceksin? Kızım 5 yaşında diğer bebeğim 7 aylık. Sil basa dönmek o kadar zor ki. Sen ne güzel büyutmussun rahata ermissin.  Küçük 3 yaşına gelse tamamdır diyip duruyorum. Rahatlarım kreşe veririm diyorum. Bırak Allah aşkına.  Kendin için yaşa birazda. 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 311 göst.
28 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Papatya3535 (447 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 278 göst.

Kategoriler

1,465,650 soru

24,019,462 cevap

328,161 kullanıcı

...