+1 oy
547 göst.
Diğer kategorisinde (26 puan) tarafından

İki çocuğum var biri 5 diğeri 3 yaşında eşim üçüncü ve son çocuk istiyor maddi olarak bakacak durumunuz var çok şükür lakin köy yerinde yaşıyoruz eşim işi nedeniyle hep şehir dışında bende ev içinde yaşıyorum iki çocuğum biraz büyüdü rahat edecem artık derken eşim son bi tane daha diyor bazen kendimi çok hazır hissediyorum ama bazen de yeniden o dönemlere dönmek istemiyorum  ama bi yandan da hamile bayanları görünce özeniyorum elbette herkesin kendi kararı ama insan yinede sormak istiyor sizce 3 çocuk için ideal Zaman nedir 

24 Cevaplar

+3 oy
(1,575 puan) tarafından

Hamilelerin neyine özeniyosun. Kusmasina mi kilo almasına mi vücut ağrılarına mi . Rahata eriyorken yakma başını . Zaten erkeklerin bişey çektiği yok. 

(26 puan) tarafından
+1

Özenmek derken şöyle yani hamile bi bayan gördüğümde böyle nasıl desem tebessüm ediyorum yani bı garip ölüyorum😃 yoksa niyettim kusmak falan değil tabi 😁😁😁

tarafından
+1

Ben özledim hamileliği ya 😁

(1,575 puan) tarafından

Kız boşver keyfine bak hayatını yaşa .  2. Yi doğurdum kafamda huni gezicem neredeyse.  

tarafından
+1

Maalesef 3.5 aylık bebeğim ve 6 yaşında oğluşum var 😁 o huni takılı bende bu sıralar ama tatlı yorgunluklar işte 

(1,575 puan) tarafından

Benim de 2 aylık olacak biri diğeri 4 yaş. Gerçekten de öyle

-Reklam-
0 oy
(11,438 puan) tarafından

Benim büyüğü 9 yaşını 4 ay önce doldurdu küçüğü 6 yaş olacak 35 haftalık hamileyim aşırı zor bir gebelik eşimde vardiyalı çalışıyor. Rabbim afetsin pişman olduğum çok gün oldu o kdr zorlanıyorum gebelikte birde riskli şimdi küçüğü birinci sınıf olacak ne yaoacam bilmiyorum.

Tamda rahata ermistim keşke ya daha erken yapsaydım yada daha geç 

(26 puan) tarafından

Bende öyle düşünüyorum en azından artık güzel uyuyorum ama eşim sürekli üçüncü çocuk diyor ne yapacağımı bilmiyorum ☹️

0 oy
(20,598 puan) tarafından

Eşinden yeteri kadar destek gördün mü önceki hamileliklerinde ona göre karar ver bence çocuk olsun deyip destek çıkmazsa sana zor olur çünkü 

(26 puan) tarafından

Dediğim gibi genellikle şehir dışında çalışıyor ama evde olduğu zamanlarda da çok destek veriyor  hamilelikler im genelde iyi geçti ikisi de tabii her gebelik farklı kafam çok karışık 😊

0 oy
(4,834 puan) tarafından

Demek ki hazır değilsin .istesen kafanda hiç soru işareti olmaz çünkü. Ben 4.yü kendim istedim eşim şaşırdı baya . 8 sene sonra istedim çünkü 😁 şimdi 2 yaşını doldurdu bile 

Evimizin neşesi 🤗

(26 puan) tarafından

Maşallah Rabb'im bağışlasın inşallah 

tarafından

Ah gülüm 2 çocukla kafayı yemek üzereyim sen 4 taneyle nasıl başa çıkıyorsun 😂

(4,834 puan) tarafından

Yaşları küçükken bende öyleydim ama şimdi büyüdüler sıkıntılarından çok yardımları var 

Gündüzleri sitede arkadaşları var çıkar bisiklet sürer oyun oynarlar. Bende bazen küçükle inerim sonra baktım kardeşlerine bakıyorlar çıkarım eve onlar bakarlar 😄

Bazen kardeş kavgaları oluyor onuda duymuyorum aralarına girince daha kötü oluyor 

tarafından

3.yü mü yapsam ne canım çekti şimdi 😂

0 oy
(140 puan) tarafından

Bunun ideal zamanı olduğunu düşünmüyorum önemli olan senin istemen 

(26 puan) tarafından

Aynen öyle haklısınız buraya iyiki sordum valla aklım başıma geldi üçüncü çocuk no no no 😃😃😃

(140 puan) tarafından

👍👍🤗

0 oy
(208 puan) tarafından

Erkekler genelde hep çocuk isterler Çünkü onlar bakmıyor. Onlar taşımıyor geceleri uykusuz kalmıyor eşin istiyor diye çocuk yapmamalısın. Bence mantıklı değil Benim eşim de 4 yıldır çok istiyordu ama ben kendimi hazır hissetmiyordum. Gurbetteyim bir kızm var ama iki çocuğa tek başıma bakamam dedim.. Şimdi kızım 4.5 yaşında bu sene anaokuluna gidecek o yüzden evde tek olacağım için istiyorum.. Önemli olan senin istemen Çünkü onlara bakacak olan sensin

(26 puan) tarafından

Aynen öyle valla haklısınız 

0 oy
(1,379 puan) tarafından

Cesaretine hayran kaldım açıkçası 3 tane çocuk ben bir tanesi 30 aylık olacak rahata erdim diye ikincisini istemiyorum helal olsun 😁☺️

(26 puan) tarafından

Teşekkür ederim 😁

0 oy
(15,422 puan) tarafından

Benimkiler de 5 ve 3 yaşında yeterli bence ya ☺️

(26 puan) tarafından

Bencede yeterde artar ama  erkek milleti işte illede çocuk derler 😊

(15,422 puan) tarafından

Eşim tam tersi 2 den fazlasını istemiyor 😂 birbirimize vaktimiz kalmıyor☺️

0 oy
(5,182 puan) tarafından

Ben senin yerin de olsam düşünmem kesinlikle 

Elimdekileri büyütür iyi bi gelecek hazirlarim 

Kendim de hayatimi yaşarım 

Gerek yok bence 

Kocanin demesiyle cocuk yapmakta çok mantıksız bence 

Kendisi şehir dışında olacak herseyin sorumlulugu bende olacak 

Rahatlık mi battı kuzu 

Bırak cocuklarinla hayatını yaşa kaliteli zaman geçir 

(26 puan) tarafından

Valla bende dediğim gibi rahata erdim tam diyorum ama çok ısrar ediyor çok şükür iki tane var diyorum üçüncü niye olmasın diyor sıkı önlemler almak lazım 😃

(5,182 puan) tarafından

Al bence de her sıkıntıyı kadın çekiyor koca cekmiyor 

Onlar için kolay benim hamileliklerim kötü geçti 

İlk kizimda yine eşim bi nevi iyidi kaynanam yardım ediyordu 

Ama ikinci kızımda eşimden kaynanamdan hatta kendi ailemden bile yardım görmedim aksine eşimle çok kavgalarimiz oldu o yüzden büyük konusmayim ama 3.ye tövbe

0 oy
(6,734 puan) tarafından

Bana göre 2 ihtiyaç 3 lüks bu devirde tabi herkesin karari ama birde yalnızim diyorsun arkadaşım var öyle 3 cu istiyordu aynj seninki gibi biri 5 biri 3 yaşında ama eşi sürekli mesaili şu an caydi yani . Rabbim isteyen herkese versin bizim de ikinci niyetimiz var kızım 5 yaşında ama 3 bilmiyorum sanmıyorum yani 

(26 puan) tarafından

Rabb'im hayırlısını versin canım valla düşününce elbette zor kocamı ikna etme zamanı üçüncü çocuk no no no 

(6,734 puan) tarafından

İnşaallah canım biz 3 yıldır istiyoruz olmuyor vardır zamanı olmazsa da hayırlısı dicez artık rabbim e bıraktım 

0 oy
(6,890 puan) tarafından

Oglum 3 yasında ikinciden gozu korkan ben ucuncuye hic cesaret edemem psikolojin kaldircaksa yap canim cunku sen bakicaksin esin sehir disindaymis desteksiz 3 cocuk zor

(26 puan) tarafından

Aynen öyle canım valla buradaki arkadaşları dinleyince gerçekten üçüncü çok zor olur

0 oy
(553 puan) tarafından

Ben de geçen sordum benim de 3.5 ve 1.5 yaşında ben de istiyorum ama ben 2 3 sene beklemeye karar verdim en azından okula başlasınlar

0 oy
(3,553 puan) tarafından

Dertsiz başıma nasıl dert açabilirim acaba oynatttt bakalım 😁😁😁😁 valla iki evladım var 3. Allah olmayanlara nasip etsin gerçekten yetoooo yani 😌

0 oy
(5,697 puan) tarafından

Bana gore 3. Cocuk hic yapma :D esin bakmicak istemek kolay. Hamilelik, dogum, cocugun 2 yasina kadar sana bagimli yasamasi. Ay ay dusununce bile afakanlar basiyo bana. He illa bende istiyorum diyosan en kucuguyle 4 5 yas olsun bari.

0 oy
(3,041 puan) tarafından

Hicbirzaman  bu devirde 3 tane olunca ne olcak.afferinmi diyecekler size

0 oy
(136 puan) tarafından

Ben ikisine zor bakıyorum bacım 🥹

0 oy
(2,531 puan) tarafından

Kızım 4 yaşında oğlum 4 aylık yeminle o kadr rahattım şuan o kadr zorlaniyorum heleki ilk zmn ağlıyordum hep şuan ikisi aşırı zor eşim bazen şakasına desede deliririm.kesin diyorum büyük konuşmuyorum ama inşallah olmaz ben yapamam mesela ama sen yapacaksan hazirsan yap 

0 oy
(4,772 puan) tarafından

Allahım 3 diyince aklımı oynatır gibi oluyorum ben en iyisi gideyim yok yok 2 tamam da 3 nefes darlığı yapıyo 😁

0 oy
(3,246 puan) tarafından

Bacım ne gerek var Allah aşkına. Bende 1 tane var ikinciye cesaret edemiyorum

0 oy
(142 puan) tarafından

3. Ye hamıleyım 4. Yü de düşünüyorum. Diceklerim bu kadar.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 314 göst.
28 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Papatya3535 (476 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 293 göst.

Kategoriler

1,467,903 soru

24,050,805 cevap

329,661 kullanıcı

...