Uzun zaman oldu girmiyorum pek. Yada eskisi kadar takip edemiyorum. Kimler var kimler yok ,kimler aktif kimler gitti ,kimler doğurdu kimler tekrar hamis:)))
Çocuklar oynarken sohbet edelim
Afiyet olsun benim oğlanı da göndereyim hazır ortam kurulu🥰🌸
Ayyy getir hemen :))) nerelisin
Adana canım sen. Ay mahalledeki çocuklar müdahale gerekmeyecek şekilde anlaşsalar bazen bahçeye çağırmak istiyorum oğlum da sever ama bana eziyet olur çok zorlar://
Konya'dayim canım. Kaç yaşında oglun. Aslında çağırsan yada parka çıkarsan iyi olur. Oynamayı oyun kurmayi arkadaş edinmeyi ogrense
Eylülde 4 dolacak. Bizim sokakta oynuyorlar tabi çıkarıyorum ama böyle bahçede göz önünde oynasalar ben balkonda keyif yaparım gibi hayal ediyorum😂
Allah bağışlasın canım. Çocuklar küçükken keyif zor:)
Afiyet olsun, ay salonun ortasına havuz, helal olsun, 😊 benimkiler her yeri sırılsıklam etmişti çoktan.
Benimkiler de ediyor 😁 Ama altı çok büyük muşamba. Orası onların alanı. Bu arada nickine bayıldım:))
😊Teşekkür ederim, geçen bitti de eşim 2 koli aldı dün 😅
Neden geldi aklına bu nick ya :)))
Aşırı yumurta tüketen bir aileyiz, ismi bulmam zor olmadı açıkçası 🙂↔️
:)) maasallah diyelim
Ben varımda bi tuhafım bugün uykusuzm parmağımı kestim 😂 hiç iş yapmadım ama alışveriş yapasım var
Aman bugün de yapmayiver. Kolay gelsin diyelim :)
Kaç aylık hamissin :)
Hamişmiiii değilim kız o nerden çıktııı😂
Ben varım diyince tekrar hamisim anlamında yazdın sandım:D
Burdayım çok şükür geçen seneyide bu seneyide öbür seneyide hamile olmadan atlattım darısı bütün yıllara 😁 sen nasılsın nerelerdeydin pek denk gelemedik ama olsun arada görüyodum seni
Oh maasallah darısı başıma:))) tek çocuk muydu senin ? Çocuklar büyüdükçe hersey büyüdü ya . Giremiyorum vakit olmuyor. Bitbitbit sürekli tepemdeler çok şükür:D
2 tane bende ama sanki 20 kişiler diyeyim anla telefonu yeni elime aldım ne iş bitiyo ne güç 😁
Allah bağışlasın ya. Gerçekten oyle
Ohhh misss
Yaratıcı kadın 🥳🫠
OOh Maasallah canım afiyet olsun
Ben de Bu araları aktifim ama can sıkıntısından bunalımdan 😟yoksa 3 çocuktan hiç fırsat bulamıyorum
Allah kolaylık versin. Gerçekten zor insan yetişemiyor
Anama geldim kızla erik topluyorlar bahçede bende uzanmışım keyif yapıyorum
Bol keyifler canim
Ben varım ikizlere 5 aylık hamileyim sjsjsj ŞAKA ŞAKA.
Kııız o havuz çok güzel ben olsam atlarum ha onun içine
Hoşgeldin ben hergün gırer bır iki post okur kacarım bugün biraz fazla takıldım okumakla kalmayıp yazdım artk epey gırmem dusunuyorm senın gbı ama meraksızda olmuyorum 😀
1,462,719 soru
23,975,425 cevap
326,273 kullanıcı