Kızlar bence burda erkekler de var bu aralar yeni kullanıcı oluyor ve sorular direkt detaylı bir şekilde cinsellik sorusu az önce denk geldim uyarı verilmiş bende verdim kayboldu
Her telden var vallahi o yüzden dikkat etmek lazım
Gerçekten öyle abla
Merhabalar
Ben hic denk gelmedim
Az önce denk geldim bende açıkça anlatmış soruyu iğrenç bi sekilde sormuş baris erkek 1 saat önce kayıt olmuş
Şikayet etsek engel atılmaz mi
Uyarı verdik soru kapandı
Her şey olabilir . Mesela bende yüklü değil uygulama . Google üzerinden giriyorum . Bir şey araştırırken denk geldim fikir danışmak için üye oldum mesela .
Yani direkt girilebiliyormus buraya
Bende Google üzerinden giriyorum canım
Uygulama değil forum sitesi bu. Yani uygulaması yok olsa iyi olurdu aslında
Evet bende uyarı atmıştım sonra gitmiş soru bi bitmediler habire aynı şey Allah ıslah etsin yazan kişileri
Evet az önce oldu işte bende attım uyarı
Çok iğrenç zihniyetleri var burayı bile salmıyolar
Yeminle ya
Tanımadık bir sürü insan var üye olur olmaz koşa koşa cinsellik soranlar var bir de ulu orta detaylı anlatanlar var bir de belli konu içerikleri ile kafayı bozanlar var mesela zıklık bozulmuş mudur hamile kalır mıyım diye sorum olayı betimleyenler var geçen kendi cinselliği bitti oğlununkini yazan vardı yanı site de erkek mi bilmem ama sapık çok var
Oğlunun cinsel hayatını nerden biliyormus
Biri bir ara hevesli banyo yaptırıyorum falan diye anlatıyordu biri de geçen gün komşusu kızlar camdan görmüşler diye güya akıl alıyordu saçma sapan işler
Kiz bunları niye hiç görmüyorum ben 🤣
Oğlunu camdan görenler postuna laf söyledim diye bana özelden yazdı bir de post sahibi. Bir de post açmıştı özelden yazdım tenezzül edip cevap vermedi diye. Takıntılı insan da çok burda.
Ne yazdın ki
Hatırlamıyorum ama kızmışımdır kesin . Kudurtacak bir şeyler yazmışımdır.
Ara ara görünüp ara ara kayboluyorlar çünkü
Ben görmedim ama adamın biri özel bölgesini bile atmıştı iğrenç
Ayy iğrenç iyi ki görmemişim
Bende görmediğime şükrettim
Bu arada adasiz
AA sende mi Büşrasn ☺️🫶
Evet ☺️☺️ selam
Memnun oldum canım
Erkeklerden daha sıkıntılı kullanıcılar var herbokologlar filan
Aramadıgin kadar hemde 🤣
Görüyorum bende çok paylaşıyorlar ya :((
Sorma canım
Sapıklar sadece erkekler değil ki 😁
Kadında çok valla 🤣
Bence cinsellik ile ilgili sorulara kimse cevap vermemeli
Sonuçta özel bi konu kadinda olsa
Onu bunu geçinde kizlar, bende de cinsel isteksizlik çok fazla arttı iyice çözümü varmi acaba ?? :))))
Bence de verilmemeli ben elimden geldiğince görmezden geliyorum buraya da hiç sormadım buraya sorana kadar doktora giderim bi sadece kan gelmişti onu sormustum
Cinsellik burda en son konuşacağım konu 1 kere bile post açmadım eğer bi sorunum olursa doktora giderim buradakilere sormak yerine post açılmasını da doğru bulmuyorum hemde açık bir şekilde anlatilirsa rahatsız oluyorum
Aynen canım bende hele geçen biri ablasının olayını sormuştu burda açıkça bı kez sordum oda geceydi kan gelmişti o kadar
1,470,723 soru
24,089,576 cevap
331,687 kullanıcı