0 oy
138 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,813 puan) tarafından

Kızlar kızım normalde 1 ay önce bademcik geniz eti ameliyatı olacaktı. Kulağına tüp takılacaktı. Yatışımızı yapmıştk ama Kulağında enfeksiyon olduğu için iptal olmuştu. Bugün kontrole götürdük. Bir ay sonraya ameliyat günü verdi. Ama bize de geldiğinzde çok ileri tarihe vermezler ameliyatı demişlerdi. Kayseri şehir hastanesine gidiyorz bu arada. Bende diyorum eşime yaşadığmız yerde özel muayenesi olan doktor var ona götürelim ameliyat yaptıralm eşim 45 50 bini nerden bulaym dedi. Annemgil yaptırırsanz destek verirz demişti. Kayın babamgilin durumu çok iyidr normalde onlara çerez parası ama onlarda vermez o parayı. Eşime dedm borç al babandan promosyon dan gelen parayı verirsn dedim . Oda yatacağı belli bile değil dedi. Amacm özelde yaptırmak değil ama gerçekten artk son raddeye geldk. Uyku kalitesi çok kötü. 1 ay içinde kulağında yine enfeksiyon olup ağrımayacagını da bilemiyoruz. Kzımın daha fazla bu işkenceyi çekmesini istemiyorum çünkü.  Eşimin üzerine daha fazla gitsem tartışacagz kaynanam gile siz verin demem. Görümcemin oğluna gidip 40 bin liraya iPhone alırlar ama kızıma gelince o parayı vermezler. Ne yapacağım bilmiyorum sizce ameliyat gününü beklemeli miyim  ?

3 Cevaplar

0 oy
(6,291 puan) tarafından

Bence bu kadar basit bir ameliyat için o kadar para verilmez. Devlet bu konuda daha iyi hatta çocuk ameliyatları için özeli tercih etmem prof hoca olmadığı sürece. 1 ay beklemek sıkıntı olmaz hilal kendini de eşini de strese sokma lütfen. Hatta sana şunu söyleyebilirim tıp fakültesinin Kbbsine özelden hatalı ameliyatlı çok çocuk geldi. 

(1,813 puan) tarafından

Devlette prof yapmıyor muş ya asistanlar yapıyormuş . Kızım da çok küçük korkuyorum. Özelde de dediğin gibi ya doç ya prof tercih edilmeli . İnan kafam çok karışık 

(6,291 puan) tarafından

Canım ama hoca mutlaka başında olur ve en az 3 4 asistan Dr olur. Ben senin yerinde olsam hiç düşünmez devlet hastanesine giderdim. Allah korusun çocuğun başına bir şey gelse müdahale edecek Dr çok. Ama inan özel hastaneden çok çocuk hasta geldi ya kanamadan ya da anesteziden uyandıramamışlar. O nedenle tıp fakültesini tercih ederim. 

Senin hassasiyetini çok iyi anlıyorum özel hastanede de çalıştım o nedenle sana devleti tavsiye ediyorum 

(1,813 puan) tarafından

Şehir hastanesi iyi tıp fakültesi eskisi gibi değil. Arkadaşm ameliyathane hemşiresi asistanlar iyi dedi. Bende 1 ay beklemek istemiyorum açıkçası.  Horlaması inanılmaz kötü 

(6,291 puan) tarafından

Canım bol bol sf ile yıka. Bir de enfeksiyon varsa kesinlikle ameliyat ettirme sakın. 

Tabii şehir şehir değişir hastaneler. 

(1,813 puan) tarafından

Kulağında yok şuan ama 1 ay var daha ameliyata 1 ay içinde ya tekrar enfeksiyon olursa 

(6,291 puan) tarafından

Canım bak bunları düşünme işte olacaksa vardır bir hayır demek lazım. Bence biraz sakin düşün, nefes egzersizleri yap kendini rahatlat. Özele gitmek istiyorsan da tabii gidebilirsin ama iyi bir doktor bul. 

-Reklam-
0 oy
(4,188 puan) tarafından

Yeni hesap açtırdığında bazı bankalar faizsiz kredi veriyor . Onları araştır ve yaptır çocuğun ameliyatını. Her ameliyat önemli küçüğü büyüğü olmaz ameliyatın. Devlette eğer hayati bir durum söz konusu değilse sürekli bir şeyi bahane edip erteliyorlar. Beni 3 ay beklentiler sonunda özele gidip oldum. Hastanelere de görüş belki o kadar çok tutmaz. İnsan kendinden kısıyor da çocuğundan asla.

0 oy
(6,718 puan) tarafından

Belkide ertelenmesinde rabbimin vardır bi Hayri neden bu kadar isyan 

Kimsenin kime ne aldığı kimseyi ilgilendirmez ki

(1,813 puan) tarafından

İsyanm sürekli ertelenmesi halbuki hemen olsa kurtulsa kızım. Gerçekten uykusu çok kötü acı çekiyor yavrum uyurken 😔

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 60 göst.
30 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Mrv37 (3,785 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 442 göst.
24 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Prens efe (554 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 515 göst.
16 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Denizyildiziiyedek (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 139 göst.
8 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde ceycey (51 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,673 soru

24,062,070 cevap

330,171 kullanıcı

...