Ay kızlar cok korktum balkonda gördüm bu böceği başka var mı korkudan bakmadım ilaçlatacagız evi ama temmuzda daha önce gö
Bu ne kız ilk kez gördüm
Bende ya çok korkutucu duruyor iğrendim resmen
Devamı yoktur inşallah hemen ilaclasin eşin
İnşallah ya söyledim de anca temmuzda ilaclatırız dedi işten çıktı da canım
Anladım canım rabbim hayırlı kapılar açsın inşaallah
Amin canım çalışkan eşim çok şükür iş bakmaya gitti güzel bir tane bulur inşallah
Ayyy 😐😐 rabbim hiçbir şeyi boşuna yaratmadı biliyorum ama böceklere tahammülüm yok bu da çok korkunçmıuş her yerimi kaşıntı tuttu 🤷🏻♀️
Korkudan balkona gidemiyorum ben çok korkarım böcekten ya eşime diyorum aman bisey olmaz deyip gülüyor
Bende çok korkarım seni çok iyi anlıyorum mevsimler değişti böceklerde değişti dikkat etmekte fayda var
ALLAH affetsin ama zararlı zararsız her türlü hayvandan korkarım
Kız bende ya
Değişik bir tür bende ilk defa gördüm
Valla bende ilk defa gördüm inşallah başka yoktur
Teke böceğiymiş araştırın bakalım bir
Baktım canım evet zehirli olduğu yazıyor umarım başka yoktur ya
Google lenste aratsana
Teke bocagiymis insanlara degil ama agac ve meyvelere zararliymis agac kutuk kereste gibi seylerde bulunurmus korkma dicem ama hic bisey yapmasa da goruntusu cok korkutucu
Baktım canım orayada dedim belki burdan görenler olmuştur bir sorayım ilk defa gördüm bende
Turunçgil uzun antenli böceği mi neymiş ismi Google dan baktım da biraz sıkıntılı bir tür sanırım internette ağaçları bitkileri kurutarak zarar verdiği falan yazıyor
Ay evet öyleymiş canım bende baktım da
Ben görmüştüm ama zararlı mı bilmiyorum ki
İnşallah degildir
Bak yapay zeka ne diyor kuzu
Sağol canım ben fotoğraf atma şeyini bugünlük doldurmuşum ondan atamadım ama lensten baktım
Rica ederim kuzum
Xbndfjkfkekdrhkekejr
Eşime dedim bisey olmaz köyler de falanda var küçücük diyor
Canım adı teke böceği zehirli değil ama kendini korumak amaçlı ıssırabılır
Sağol canım attım valla çok korkunç duruyor ya
Zehirli bir tür sanırım baksana haberler bile var. Antenleri de aynı bak alacalı
Ay evet aynı attım inşallah başka yoktur ya
Bilmiyorum ama çok tatli duyuyor 🤭😉
Aşkım ne tatlısı ya korkunç ya
Yook kiz gerçekten ciddiyim çok tatlı elime alıyorum hatta
Teke böceği mis
1,467,116 soru
24,039,984 cevap
329,085 kullanıcı