+5 oy
1,438 göst.
Diğer kategorisinde (1,500 puan) tarafından

Sizce burada belli başlı gruplaşma varmı birisi birine ters bı laf soyledimi bazıları hemen destek veriyor halbuki tanımadan yapiyosunuz yorumu yada posta göre yapiyosunuz onun yanilmadigini nerden biliyosunuz acaba 😳sizce de varmı gruplaşma?

34 Cevaplar

+13 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Gruplaşma ne kız ellerınden gelse parti kuracaklar burdakı bazı kesım☺

(1,500 puan) tarafından

Çok doğru sabirlensin

(4,738 puan) tarafından
+1

Çok doğru dedin işine geldiklerine cevap veriyorlar 

Bide söyleyince bilmediğimiz konuda yazmıyoruz diolar 

Ama bildikleri kişilere hal hatır sormak için bile cevap veriyorlar 😂 

tarafından

6 yıldan fazla burdayım hala biri ile haddınden fazla samımıyetm yok kırıp döktüğümüz de ama bazıları gerçekten goze soka soka yapıyor bunu

(1,500 puan) tarafından

Gerek yok yani

-Reklam-
+10 oy
(164 puan) tarafından

Gruplaşma dan çok yalakalık var 😏

(1,042 puan) tarafından

Aynıyım enfeksiyon da azalma var ama bitmiş değil 😕😕😕

tarafından

Azalma varsa bir kaç güne toparlanırsın canım dikkat et kendine ❤️🥰

(1,042 puan) tarafından

Bugün yeniden diktiler sezeryan yerine kopuyor karnim açıdan 

tarafından

Yokmu yardımcın yanında canım ya çok geçmiş olsun 

(1,042 puan) tarafından

1 yaşındaki oğluma kaynanam bakıyor 5 yaşındakine İstanbul'da annem bakıyor ben sadece bebeğe bakıyorum canım evde yardımcım var temizlik için hamileyken de vardı zaten yemeği 36 gündür dışarıdan yiyoruz zaten perişanız yani şu an tek yeteneğim WC'ye gidebilmek 😕

+5 oy
(2,626 puan) tarafından

Olmaması abes olurdu. Burda çok eskiden beri kullanan arkadaşlar var. Ben seviyorum açıkçası uygulamayı o yüzden pek gözüme batmiyor. Belli başlı insanlar var zaten güzel güzel yorumlar yazan, bazıları da belli sabit linç eden tayfa, gerisi de gelip giden okuyucu tayfa. Sosyal hayat gibi burda da insanlar illa ki birlik hareket ediyor, tanışıyor kaynasiyor. 

+4 oy
(3,856 puan) tarafından

bence var. 

farkında olmadan br grubun içinde miyim bilmiyorum ama var. 

(1,287 puan) tarafından

Honki ponki hanım evet değişiminiz sayesinde gözlerim ışıldıyor ben bunu çok farkettim ❤🦋

(11,852 puan) tarafından

Senin daha bir kişiyi linç ettiğini, bir kişiye ters konuşup kalbini kırdığını görmedim canan🥰 @casperiye 

Cidden sadece hangi post veya yorum olursa olsun fikrini belirtip çıkıyorsun. Keşke herkes senin gibi kullansa uygulamayı. Millett buraya stresini atmaya geliyor resmen, herkes birbirini linç edip laf sokma peşinde.

(3,856 puan) tarafından

cananın yorumları efsane 😂

bazı yorumları yanlış anlaşılıyor bazen denk geliyorum. 

ben bir ara lohusalığın etkisi mi çocuğun yorgunluğu mu ya da burayı anlamadım mı artık bilmiyorum, evet fevriydim ama genelde kşmse yazmazsa bir şey demiyordum, tabi tersi de olmuştur hepsini hatırlamıyorum. evet, hala ters fikirde olduğum insan çok, ters olduğum bir fikirde kimseye yazmıyorum o yüzden, bana yazan varsa da daha makulüm, hani ne gerek vae moduna girdim 😅 site içinde büyüdüm resmen 😂😂😂

(11,852 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Hahaha 😂😂 benim kafam senin çoğu fikirlerinle de uyuşuyor ya olumsuz yorumuna pek denk gelmedim :)

(3,856 puan) tarafından

ya geçen bebeğine kimyon vermedim diye biri sataştı bana😂 bazı ters fikirlerim bu şekilde oluyor millete.

+4 oy
(1,663 puan) tarafından

Benim grup nerdeeeee 😂

(1,663 puan) tarafından

Kız nasıl fırtına çıktı tövbe estağfurullah nasıl korktum 

tarafından

Ucacukkkk

(8,846 puan) tarafından

Kiz nasıl siz Selçuklu tarafında mısınız burda çok bişey yok gibi

tarafından

Ben Erenköy canm şuanda. Bile aşırı serin 

(8,846 puan) tarafından

Hava serindi dediğin gibi rüzgarda vardıda o tarafta daha çokmus o zaman 

+4 oy
(1,865 puan) tarafından

Eğer belli konularda belli fikirlerin, bir hayat görüşün, ideolojin, amaçların ve hedeflerin varsa başka birinin de dünya görüşü, ideolojileri, hedefleri vs seninkilerle aynı ya da yakın ilerliyorsa, bu kişilerle daha samimi olman kadar doğal başka ne var bilmiyorum?

(4,866 puan) tarafından
+1

👏👏 Tebrikler. 

tarafından

Gülüm görüşlerimiz çok zıt ama nedense seni kendime yakın hissediyorum ☺️ aklı başında bir insansın 

(1,865 puan) tarafından

Çoook teşekkür ederim aynı şekilde 🥰🥰 burda fikir olarak taban tabana tabana zıt olduğumuz ama birbirimizi çok sevdiğimiz arkadaşlarım da var. Ceylan var mesela. Onunla şeriatı savunurken samimi olmuştuk 😂😂 insanların birilerine daha sıcak hissetmesi gayet doğal. Bu biraz ben neden gruplaşmanın dışında kaldım gibi bir post olmuş 😂😂

tarafından
+1

Banada öyle geliyor da neyse 🙄

Çok katılıyorum, ben tartıştığım insanı aklımda tutmam çünkü fikir ayrıcalığı yüzünden düşman olmanın hiç bir anlamı yok. Bu postta tartışırız , başka postlarda birbirimizi destekleriz olay aslında bu. 

(1,865 puan) tarafından

Ayyynen öyle canım benim

+3 oy
(4,580 puan) tarafından

Tabiki de var ama senin sandigin gibi bi gruplasma degil cok linc yiyoruz kimse bana destek olmuyo mesrla

(1,500 puan) tarafından

Hic denk gelmedim linç yediğine ya ilk başta çok ağrıma gidiyordu ama baktım ki bazıları zevk aliyo gibi umursamiyorum şuan bazı sıkıntılarının  aldığını Allah biliyor görüyor sen aşagılasan ne olur yani🤔

(3,856 puan) tarafından

bana da hiç destek gelmiyor 😂 baya gömüyorlar beni😂😂

(1,500 puan) tarafından

Yokyok goruyoruz varsın 

(4,580 puan) tarafından

Valla ben cok linc yiyorum mesela bi konuda yorum yapiyorum baska biri geliyo kendi fikrini bana savunuyo kardesim post sahibi bi konu acmis ben fikrimi soyluyorum sende fikrini soyle de neden bana soyluyosun hayata bakis acilariz farkli olabilir bi koni hakkinda farkli fikirlere sahip olabiliriz ben kimsenin fikrine yorum yapmiyosam kimseninde bana yapmaya hakki yok ha gercekten bi konuda yanlis bilgim olur yanlis yonlendiririm peygamber degilim ya olabilir o zaman uyarirsin onunda usulu vardir sonra kalkip gen fikrimi ssvununuca linc yiyorum ozellikle nickimden dolayi cok linc yiyorum okudugun kuranda su yok mu diyolar bi musluman ben miymisim kimseye hakaret etmem herkesin gorusune saygi duyarim bi konu danisilirsa kendi fikrimi soylerim yaptigim budur bazen de biri kalksa beni hakli gorup o kisiyi uyarsa burda gruplasma var deniyo bende buna gelemiyorum iste herkes herkese karisiyo suru gibi herkes bi fikire sahip olmali gorusundeler hakaret tahrik hersey var sirf bu yuzden 4 senelik hesabimi kapattim ozleyen bekleyenler olmus Allah onlardan razi olsun onlar icin geldim benim oyle cok bi cevrem yok konu komsu isi gucu dedikodu gitsem gunahs gircem annem uzakta kaynanamla fazla samimiyete girsem sorun yasiyoruz mesafemi koruyorum o yuzden evimde kendi halimde bi kadinim sosyal medyam yok sadece wp ve burasi buraya da girip dini sorular oluyo bildigim konuysa cevaplarim benim bilmedigim oluyo hocalarim var soruyorum sevdigim bi ksc kisi var onlarla sohbet ediyorum anlik postlarina katilmayi seviyorum bunun icin burdayim beni kimse bi gruba dahil etmesin ben her zaman haklidan yanayim  haksizsam da kimse bana arka cikmasin zaten bu dunyanin bi de oteki tarafi var 

(1,500 puan) tarafından

Aynen öyle bende hicbi uygulamayı kullanmıyorum sadece burası var oda hamileyken takip için yükledim kul hakkına giriyoruz muhakkak bence burada buda ayri bı post olur

(4,580 puan) tarafından

Illaki giriyoruzdur da alismisiz dedigin gibi hamilelikten beri de burdayiz cocuk 3 yasuna geldi kolay mi 

(1,287 puan) tarafından

Ben linçleyeni görmedum göreydum ha bi göreydim savunurdum... ♥🦋♥🌹🌹🌹♥🦋♥bana geçen biri imansız dedu Merve iman yok kalbinde dedi. 

(1,500 puan) tarafından

Sinekten yağ çıkaranların postu bu post🤔

(1,287 puan) tarafından

Hani link ? At bakayım görünmüyor olmadı özelden at

(1,500 puan) tarafından

image

buydu çok kırıcı bence 
(1,287 puan) tarafından

Orda b.o.k yazmıyor ve sana hitaben de değil kırılma yani.

tarafından

ve aleyküm selam böyleleri gerçek ihtiyacı olanın hakkına giriyorlar

Kaynak: https://annelertoplandik.com/forum/16780749/insanlarin-niyetini-suistimal-yardim-talepleri-artiyor?show=16780797#a16780797

Burda sen yorumlarda yazmasan kimse sen olduğunu bilmiyor. Ki zaten büşrayla da anlaşmışsınız ki konuşuyorsunuz yorum yazanlar genel konuşmuş. Gerçekten öyle bir şey var mı diye merak ettim buldum. 

Hepimizin yanlışı var seninde başkalarının da ama sürekli böyle ima etmek hoş değil. Sen zaten doğruysan genel yorumlara alınmana gerek yok 

(1,287 puan) tarafından

Katılıyorum cicikuş link için teşekkür ederim. Dedim acaba farklı bir şey yazmış mıyım elhamdülillah yazmamışım.

(1,500 puan) tarafından

Büşrayla bı sıkıntım yok ben tabiki gocunmadigim için cvp yazdım ama bilmediğiniz bişey hakkında böyle yorum yapmak bana doğru gelmiyor yoksa Allah biliyor 

(4,580 puan) tarafından

Kiz noluyo ben anlamadim yine nuray hayirdir bacim 

(1,287 puan) tarafından

Kimsenin hakinni yemek istemem öyle bi yapıda bı insan değilimdie önce onu diyim. Ama bana istinaden sineğin bokundan yağ çıkarmaya çalışıyor yazmistiniz siz bide Nur ay hanım var dini yönden kendime yakın görmüştüm o yüzden çok kırılmıştım insanı tanımadan yargılamak hoş değil 

Kaynak: https://annelertoplandik.com/forum/16849365/uygulamada-gruplasma-var-mi?show=16850232#c16850232
 Bu yorumun altına doğru oku anlarsın. 

(4,580 puan) tarafından

Valla kizlar o posta da girdim okudum benim yorumumun altinda tekrar gundeme geldigi icin de yorum yapma hakkim oldugunu dusunuyorum @..isa bacim yanlis anlama da busrayla aranizda bi durum olmus kadin isim vermeden post acmis biz burda neler gorduk biliyo musun yenisin haberin yok hamileyim hamburger mi ne ona aserdim diye post acti kac kisi ozelden adres almis kidina hamburger gondermisler kurye daha bi kac gun once getirdim buraya hamburger demisti ya da cocugumun durumu su esim yok ailem sahip cikmiyo diyolar yardim istiyolar kiyafet para istiyolar sonra eşyaları kiyafetleri satip para kazaniyolardi biz burda bunlarla ugrasinca insan bi hayir yapacagi zaman dusunuyo kili kirk yariyo ki hayrim yerine ulassin ihtiyaç sahibine gitsin diye hakli ha rahatsiz olmustur vazgecmistir tamam cani sikilmistir bu konuda post acar yine tamam isim belirtmemis postta oraya gelen yorumlardan bana boyle dediniz diye alinman sacma olmus oraya cevap olarak yazmasaydin busraya ozelden yazsaydin madem derdini kimse sen oldugunu bilmeyecekti ki zatende alaska da nur ay da sana bisey dememis burdaki ortamin bozuklugundan bahsetmis ve sinegin yagini cikarmak demis sen kendin abartiyosun isitip isitip gundeme getiriyosun kimse benim babamin oglu degil burda nurayi da seymayi da cok severim icazetlerini almis hocalarimdir ikisininin de talebesiyim diyorum konusu olunca ikisinden de daha bi kere hakaret tahrik heleki argo soz duymadim ikisi de kimseyi kirmak uzmek icin yazdigi tek yorum yormedim postu actigin gibi bi gruplasma soz konusu degil ama haksizsin bacim ben de bunu anlamiyorum ayrica ben 4 senedir burdayim bi kisi de desinki bende numarasi var adresi var su bu kimse diyemez nasil guvenip ev adresinizi vereceksiniz buyuk konusmayim ama ac otururum kimseden bisey istemem benim esim 3 ay issiz kaldi bulursak yedik bulamazsak cocugu doyurduk sustuk oturduk ailelerimiz bile ne eksigin var deyince su demedik gerek yok sagol biz hallediyoruz dedik ha Allah razı olsun onlar yinede hic bi zaman yardimini esirgemediler ama biz hic bisey istemedim bizim sunun surasinda 2 aydir durumumuz duzeldi oncesinde bizimde kotuydu beni taniyanlar bilir ferace giymek istedim alacak durumum yoktu kaynim aldi yazin giydim kislik montum kisa etegim yok 2 tane pantolonum var yazin ferace giyiyorum kisin pantolon diye uzuluyodum esim biriktirdi aldi pabtolonu birakmak istedim kiyafet alacak durumum yok dua ettim surekli rabbime sukurler olsun elbise etekler alacak durumum oldu ha yinede cok bisey alamadim ama idsre edecek kadar oldu bu surecte bana elimde ferace var sana gondermek istiyorum diyenler oldu kabul etmedim maddi yardim etmek isteyenler oldu istemedim daha cok ihtiyac sahibi olur hakkina girerim ciplak degilim dedim burda yakinlarim var inan ver hediye gondercem diyenler oldu onu bile kabul etmedim nasil cesaret ediyosunuz neyse konu bu degildi ama 3 kisiye busraya alaskaya ve nuraya haksizlik etmissin bence helallik iste derim 

(1,500 puan) tarafından

Alaskadan özrümu diledim konu kapanmıştır.swnde şuan yargılama yapiyorsun nasıl cesaret felan diye de neysee o inandığımız Allah çok büyük kimseyi gördüğünden geri koymasın 

tarafından

Çok alıngansın kardeş cümleleri kelimeleri farklı yerden anlıyorsun. Bence ya böyle konular açıp konuşmamalısın ya da biraz uzak durmalısın. Burda bir şey yazılınca herkesin fikir belirtme hakkı oluyor. Kuranaşığı gibi bende yazacaktım ama anlaşılacağımı düşünmediğim için bir şey demedim. Nasıl cesaret derken yine iyiliğini düşünüyor kocalar bu kim dese kargo gelince veya kötü niyetlisi denk gelip eve yabancı biri gelse Allah korusun. Benim bir arkadaşım hediye gönderecekken eşim anlayışlı olmasına rağmen güzelce telefondan mesajlarımı gösterdim anlattım da öyle kabul ettim hediyesini. İnsan neyle karşılaşacağını bilemez yaptığın tamamen yanlış değil ama riskleri olduğunu söylemek istemiş

(1,500 puan) tarafından

Evet çok doğru yazdiklariniz anlıyorum tabiki ama orda hakaren içeren şeyler yazıldı ona takıldım yoksa bu alınganlık değil herkes düşüncesini yazabilir 

tarafından

Hakaret içeriği olursa admin ve editörler müdahale eder 

(4,580 puan) tarafından

Canim iste bak hep bir agizdan diyoruz ki orda hakaret yok olsa bile sana degil ama sana gore biz gruplastik bak simdi buyrun yedik damgayi olaylari ve soylediklerimizi kendi anlamak istedigin gibi anliyosun 

(4,580 puan) tarafından
+2

Ayrica hakaret yok sinekten yag cikarmak bi deyimdir boku sen ekledin israrla ben hakliyim diyosun cicikusun dedigi gibi hakaret tahrik bisey olsun adin var editorler var biz bile uyari gonderebiliriz 4 5 kisi uyarsa cevabi kapanir surekli hakaret tahrik eden biri olsa ortami bozan biri olsa tamamen hesabi kapatilir o bi daha o epistayla hesap acamaz buraya gelemez 

(1,500 puan) tarafından

Bu postu ona istinaden açmadım bı gruba koymak için değil yanlış anlaşılmasın yorumun için saol

(1,287 puan) tarafından

Kuranaşığıhatuncuğum ben medreseden tekamül altına kadar gelebildim. Annem vefat etti kursu bırakmak zorunda kaldım icazet almadım yani. Tabi sonradan açıktan imam hatip lisesi bitiririp dhbt kpss girip 3 yıl kadar diyanetin kurslarında kuran kursu öğreticiliği yaptım. 

Benim aman aman çok bir ilmim yok yani. Burda 3-5 dini soruya cevap verdim adım çıktı hocaya. Baktığında ilmim benim devenin kulağındaki bir kıl dahi değil.

Eskiden yine kafada tutabiliyordum son 1 senedir çocukcağzımın stresiyle sürekli onu koru kolla gözetim altında tut derken baktım ki çoğu hükmü unutuyorum kafam birden fazla şeyle meşgul olamıyor çünkü şu mesajı bile yazarken gelip sürekli bir şeyler isteği var elhamdülillah o yüzden biri bir şey sorunca bir kitaba bakayım diyorum yada sonra cevaplarım diyorum aa tamamiyle bu sefer vakit geçiyor onuda unutuyorum. 

(4,580 puan) tarafından

Canim niye oyle diyosun tamam medreseden icazet almamissin ama ilahiyat okumussun gorev de yapmissin ilmin var mi var cok sukur Allah bereket versin niye adim hocaya cikti diyosun hocasin iste evinde bi odan mi ne vardi hatta kucuk de olsa bi cemaatin vardi kadinlara ders veriyodun bunlar hocalik vazifesi degil mi ki resmi olarak egitimin var banada herkes seni hoca diye soyledi sende degilim demedin ben seni hoca biliyorum unutabilirsin bende cok bi medrese gecmisim olmadasa ufak tefek bilgimi bile unutmusum yillar araya girince benim durumumu en iyi bilenlerdensin unutulur elbet bu durumda adim hocaya cikti demen yanlis olur yine soyluyorum ben seni hoca biliyodum benim icin cokda oneli degil aslinda benim icin onemli olan bana katki saglamandir hoca secmem ne demis Hz. Ali bana bir harf ogretenin 40 yil kolesi olurum demis ben kesip attigi tirnagi olamamam bin sene kolesi olsam da odeyemem bana bi ilim verenin hakkini 

tarafından

Mervişe katılıyorum. Önemli olan çokluğu değil yaşayıp aktarabilmek. Tabi inşaallah çok daha fazlasını da öğrenirsin ama çabanı biz görüyoruz Rabbim de görüyordur mükâfatını verir inşaallah hepte bu yol üzerine oluruz❤️ 

Çocuk aklımızın yarısını alıyor zaten ben hep yaptığımız şeyler için bile sürekli ilmihalden açıp bakıyorum neydi diye bu da geçecektir heralde

(1,287 puan) tarafından

İmam Hatip mezunuyum üni bitirmedim.❤ Adımız hocaya çıktı derken aslında şunu demek istedim daha çok göze batıyorsun nefis sahibiyiz neticede bizim de ağzımızdan ister istemez bazı şeyler çıkabiliyor tabi çıkmasa çok iyi de aaa deniliyor nasıl hocasın hocayım hocayım diye ortalarda geziyorsun deniliyor yani uygulamada bunu çok yaşıyorum. Halbuki çekilin ben hocayım diye ortaya atmıyorum ki kendimi.

Ben de netice de hemen hemen herkes gibi kafa dağıtmaya varsa bildiğim yardımcı olabileceğim şeyler cevaplamaya yada hayata dair fikir almaya giriyorum. Burda çok güzel dostluklar edindim. Bir çok kişinin duasındayım bir çok kişi benim duamda yani bu çok güzel bir nimet.  Eskiden daha sert mizaçla konuşurdum uygulamaki hanımlar ve oğlum bana çok şey öğretti ve öğretmeye devam ediyor. Sanırım insan oluyorum yavaş yavaş. 

Bak benim sohbet odasının resmini atayım.

image

Şuan sohbet yapmıyoruz herkes memlekete gitti yazın cesaret edebilirsem çocuklara kuran öğreteyim diyorum fakat oğluma birinin bakması lazım çünkü kışın gelen çocukları ve beni aşırı sabote etti verim alamıyoruz. Bulunduğum mahallede hakikatten dini yönden ilim almak için gidebilecekleri yakında hiç bir yer yok. Hem üzülüyorum hem de cesaret edemiyorum eskisi gibi kafam götürmüyor oğlum sürekli dikkat çekmeye çalışıyor ben annesiyim diye mi nedir başka çocuklar varken asla dinlemiyor yoksa ikimiz başbaşayken dünyanın en mükemmel ikilisiyiz. Babası eve gelince tamamiyle değişime uğruyor. Telefonla biri arasa dahi çocuğun frekansı değişiyor tanıyamıyorum resmen. 

(1,500 puan) tarafından

Ozaman bişey sormak istiyorum bazı yorumlarin Kul hakkına girdigini düşünüyormusun

(1,287 puan) tarafından

Sen hala sana hitaben demediğim üzerine alındığın yorumu düşünüyorsan şayet seninki suizana giriyor öyle olmadığını açıkladığım halde kul hakkına girip girmediğimi sorgulamak yerine kendini muhasebeye çekmelisin demediğim çirkin kelimeyi demiş gibi yazmak iftiraya. Gerçeği öğrenince özür dilememek kibre giriyor. Israrla kendini mazlum beni zalim konumuna koyuyorsun. 

(4,580 puan) tarafından

Sohbet odan cok guzel bayıldım keske yakin olsaydik diger konuda onemli olan cok ilim sahibi olmak degil ilmini dogru sekilde yaymak ilim ogrenmek kendine farzdir bu yandan ogrenmeye ilmini artirmaya calistigina ben sahidim bi yandan da ilminin zekatini vermek icin cabaliyosun illa resmi bi kurumsan mezun ya da bi medreseden icazet alman gerekmiyo bana gore ne hocalar tanidim kibrinden kaf dagindaydi ama mesela bizim kurslarda da biraz ilmi olan bilmeyenlere ders verebiliyodu soyleki hoca eksigi vardi 1 semtte bi tane hoca vardi once o ders verdi onlar kurani ogrendi tecvid ogrendi sureleri ezberledi cemaat kalabalıklasti hoca yetisemedi hemen ilk okuttugu talebelere gorev verdi 5 kisi 5 kisi sinif olusturdu su sinif senin su sinif senin gibi bi yandan ilk talebeler ders vermeye devam etti bi yandan yeni talebeler yetistirdi boyle boyle cemaat cok kalabaliklasti bende mesela 2 sene medrese egitimi aldim yazlari yatili kiz yurdunda kizlarim olurdu kisin 4 6 yas kursunda cocuklarim oldu hepsini okuttum bana da hocam hocam diyolardi veliler bile hoca saniyolardi benim ilmim ne kadar da hoca dediler mesela senin ilmin elbetteki benden kat kat fazla o yuzden normal ki yapiyosun Rabbim artirsin bizede nasiplenmeyi nasip etsin insaAllah 

Butun cocuklar ayni heralde benim oglum da birini gormesin bambaska oluyo 

(1,287 puan) tarafından

Ben de yakın olmayı gerçekten çok çok istediğim kişisin❤ manen ruhlar yakın şükürler olsun asıl yakınlık zaten batıni olan zahiri olan değil.

(4,580 puan) tarafından

Rabbim cennette kavusmayi nasip etsin insaAllah orda komsu olalim 

(1,287 puan) tarafından

Ben bu dünyadada görüşeceğimize inanıyorum çünkü imkansız değil Allah için zor yok 🌻❤

(4,580 puan) tarafından

Benimde icimde oyle bi his var nasil olacak bilmiyorum ama sanki carsi pazarda bi gun omzuma bi el dokunacak ve o sen olacakmissin gibi bi his var icimde 

(1,287 puan) tarafından

Ayyy çok tatlısın Allahın izniyle olsun yaa Ankaraya geldik mübarek gözlerim hep seni aradı♥

(4,580 puan) tarafından
+1

Hayatim gelmişsin de haci bayrama gelmissin orasi bana cok uzak ancak otobus dolmusla gidilir oraya da benim oglan dayanamaz gecen bayram karapurcege gittik babaneme 45 50 dk yol 2 kere mola verdik cevre yolundan gittigimiz halde sehir icine girse ulustan gecmek lazim zaten haci bayramdan gecilir de benim oglan hayatta dayanamaz oraya keske yakin bi yere gelsen 

tarafından
+1

Ayy nasıl güzel bir oda bayıldım orda olmayı çok isterdim. İnşaAllah bize de nasip olur hem buluşmak hem çevremize faydalı olmak❤️ bazı kız çocukları oluyor çocukları çok güzel oynatıyorlar keşke öyle çocuğu olan biri denk gelse biraz oynatır siz yaparken. Ya da birinin dersini yaparken diğerleri oynatsa biraz daha kolay olabilir. 

tarafından
+1

Bende sana yapılan yorumları görüyordum bi ara daha çoktu o yüzden o ara yorumlaşırsak nuray yazıyodum ki hoca yazınca biri atlayıp rahatsız etmesin diye ☹️ 

(1,500 puan) tarafından

Sineğin yağını çıkarmak sosyal dilencilik bunu kimin için yazdiysan yazdın.Bazi yorumlar çok sert oluyor kul hakkına girildigini dusunuyormusunuz onu soruyorum

(1,500 puan) tarafından

Post silinmiyor kapatamadim kendi aranizdaki konusma için bı post açabilirsiniz bildirim gelip duruyor hanimlar

(1,287 puan) tarafından

@KuranAsigiHatun Nasib elbet birgün buluşacağız. @cicikus ay amiiiin rabbimin izniyle nasib olsun❤ 

@..isa Hayır düşünmüyorum.  

+3 oy
tarafından

Klişe olacak ama eskiden daha fazlaydı birbirine düşen dağıldı 🤣 bir çoğu da bomba gibi patladı hatta 🤣🤣

(1,500 puan) tarafından

Aslında hamileyken yükledim sonrada buraya attı uygulama çok güzel bilgi aliyosun başına bişey geldimi muhakkak deneyimli olan oluyor ama insanı yargılamak hoş değil bence kırıcı oluyo.ben bebeğime kıyafet istedim oda vallaha yok yani neler dediler neler ama düşmez kalkmaz bı Allah unutmamalı insan bence

tarafından
+2

Sen bunu çok takıntı haline getirdin ama daha önce burada suistimal olayları çok olduğı için insanlar şüpheyle yaklaşıp irdeliyor. Kendinden eminsen kimsenin yorumuna bu kadar içerlenmemen lazım herkese ve her yoruma açık paylaşıyoruz biraz göze alarak paylaşım yapmak lazım böyle şeyleri. 

(1,500 puan) tarafından

Eskiyi bilmediğim için olabilir ama zaten gönderirken adres vericem sana tanımadan iftira atmak o hoş değil takildigim o yoksa bebek bakımından adını vermiyim Allah razı olsun geldi yeni doğan kıyafeti getirdi bana 🙂kim olsa takılır bence tanımıyorsun ama türlü türlü hakaret 

+2 oy
(2,907 puan) tarafından

Ben burada kimseyi tanımıyorum ama var öyle kafayı takıklar

+2 oy
(2,887 puan) tarafından

Gruplaşma her zaman her yerde vardır 🤸🏻‍♀️🤣

(1,500 puan) tarafından

Bu belli zaten

+2 oy
(3,468 puan) tarafından

Var gibi gibi😸 ben karşıyım valla gruplaşmaya da gruplaşanlara da😼

+2 oy
(2,107 puan) tarafından

Gruplaşma varsa da umrumda değil şahsen 

+2 oy
(1,458 puan) tarafından

Önceden çok vardı şuan eskisi kadar girmediğim.icin bilmiyommm

(3,795 puan) tarafından

Biz niye boşaldık yine burayı 

(1,458 puan) tarafından

Eskiler çok güzeldi smdi enerjim yok sjsjs

(4,090 puan) tarafından

Cocuktandir o giden enerji jejrje hayat enerjim bittiii

(3,795 puan) tarafından

@Esma36 benide cezbetmiyo artık ya aynı şeyler sürekli başa sarıyo gibi 

@Amerikanbebesi tahmini ne zaman gelir o enerji sksjdbsj

+2 oy
(2,529 puan) tarafından

Ben o post sildim ilk uygulama kullandığım zamanlar iki eski arkadaş kavga ediyorlardır 

Ama bir yazı denk diğer arkadaş diğer arkadaşa 

Sen gruptan hep bizden başkasını linçlemek için yardım istiyordun biz sana o kadar yardım ediyorduk dedi

Sen düşün yani😅😅

Ben milleti linçlemek için yardım mı dedim sonra yorumu gizlediler ben o zaman bilmiyordum fazla kullanmayı bilseydim ekran görüntüsü alırdım 😄

O kişilerin bazıları halen burda çünkü 😁

(6,684 puan) tarafından

İşte cahillik 🤣

(4,738 puan) tarafından

Töbeee linçlemek için yardım nedir ya .neyle besleniyor bu insanlar 

(2,529 puan) tarafından

Bende bilmiyorum 🤦🏻‍♀️ 

Birde öyle sohbet ediyorlar ki anlatamam beraber WhatsApp Grubu kurmuşlae ters düşmüşler kirli çamaşırları ortaya atıyorlardı. Ben diyene kadar 

Bazıları gitti bazıları kaldı bazılarını da yeni üyeydim hatırlamıyorum 😐

Birde bu kişiler çok havalı edit gösteriyorlardı.

Ben görünce şok oldum 

Bazıları çok büyüttüğümü farkettim 🤣🤣

Bazıları severdim 

(6,684 puan) tarafından

Evet wp Grubu olayını bende biliyorum hatırlıyorum sanki 🤣

tarafından

😄😄😄

+2 oy
(3,052 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bazı kişilere daha yakın hissetmek normal bir durum ama o kişinin her türlü yorumuna(gerekli, gereksiz) yardakçı olmak yanlış. 

+1 oy
(6,684 puan) tarafından

Var bence de 🤫 birde sadece tanıdık diye aynı soru olsa da ona cevap veren var sırf yillardir arkadaş oldukları burdan tanıdıkları için yazıyorlar 

(1,500 puan) tarafından

Hos değil 

(6,684 puan) tarafından

Anlık atıyorsun mesela sana 3 cevap o kişi 1 saat sonra atıyor ama burda eski kullanıcı geliyor 20 cevap 

+1 oy
tarafından

Merhabalar 

Ben aranızda yeniyim 

Gruplasma illa vardır her ortamda oldugu gibi

İnsanları kırıp üzmemeye çalışırım 

Çünkü Yaradanı severim 

Yaradan dan ötürü.

Ha eğer bir hatam kusurum olursada özür dilemesini de bilirim.

(3,881 puan) tarafından

Ben de ablalardanım. 40 olacağım kasımda.

(774 puan) tarafından

Zaman su misali geçiyor. Daha dün çocuktum şimdi 30 yaşımda kadınım. 

tarafından

Ben burda fazla hiç kimseyi tanımıyorum 

Kendimce takılıyorum bakalım simdilik 

Grup belki zaman içinde 

(1,500 puan) tarafından

36dan selamlar 

tarafından

Aleyküm selam 43

+1 oy
(774 puan) tarafından

Tek tabanca geçinip gidiyorum🙃

Gruplasma olabilir evet 

+1 oy
(3,881 puan) tarafından

Ben bir gruba dahil değilim ama arada sert yorum yaptığım oluyor yalan yok.

+1 oy
(30,037 puan) tarafından

Fazlasiyla hayatlarinin bir parçası yapanlar var 

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 1,826 göst.
10 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,589 göst.
31 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Sdfhkn (413 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 91 göst.