0 oy
399 göst.
Diğer kategorisinde (767 puan) tarafından

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? 

Ön koltukta kayınvalideniz mi oturmalı yoksa siz mi? 

:) 

22 Cevaplar

+1 oy
(18,094 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Duruma göre değişir mesela geçen yıl bir yere gidicektik çocuğu ben kucağımda tutayım dedi Bende dedim madem arkaya geç o zaman önde oturamazsın çocukla dedim bir bozuldu öyle deyince ama olmazdı yani napabilirim😂

(5,562 puan) tarafından
+1

Bozulacak ne var bunda anlamıyorum. Bence bozulanlar kompleksli sorunlu kişiler

-Reklam-
+7 oy
(14,725 puan) tarafından

Yani akşam olunca aynı yatağa girilmiyor mu adamla? Ön koltukta büyük kimse o oturur ne sorun yaptınız bu kadar bu ön koltuğu sanki tahtinizi veriyorsunuz

+4 oy
(1,865 puan) tarafından

Hala bu muhabbet mi ya 😂 araba kiminse o oturur arkadaş. 😂

+1 oy
(2,951 puan) tarafından

Ben teklif ederim otur derim oturmazsa otururm ayyy her gün mü oturacak yani her gün mü görüşüyoruz herşeyi sorun etmemek gerek

+1 oy
(2,478 puan) tarafından

Geçen günde vardı aynı muhabbet ısıtıp ısıtıp servis mi ediyoruz

+1 oy
(3,859 puan) tarafından

Benim için önemli değil kimin oturduğu. Ama benimkiler de hiç oturmaz.  Kayınpederim bile hemen arkaya geçer kocanın yanına otur der.

0 oy
(8,930 puan) tarafından

bizim kayseriye gdince yenge topallaya topallaya gdip yerlesio one:) tum kainati yonetmeye bayilir gencligi de oleymis . bir hafta zor tahammul

ediyorum kendisine allahtan uzaktalar. kaynanam

yok esimin amca ve yengesi istedi beni gdince kayseriye orda kaliriz. bi nevi kaynanam sayilir 😂😂ama ayagi rahatsiz diye arka tarafa oturamio herkeste ole yani benimle alakali durum degil esimin yanina oturmayi kapismio yani

0 oy
(473 puan) tarafından

Ben videoya katıloyorum hastalık durumunda tabiki otursun ama o şekilde ise geçsin arkaya 

0 oy
tarafından

Oyle bir derdim yok:) kaynanam biyere cikamiyor ayni anda biyere gitmek hic denk gelmedi

0 oy
(5,101 puan) tarafından

O anki duruma bağlı bisey ama genelde ben otururum 

0 oy
(30 puan) tarafından

Ben bu konuda gocunmuyorum. Mesela kendi kardesim bazen öne oturmak ister oturur eşim de ben karımla gidicem senin ne işin var diye sakalasir. Ama genelde eşim anneler olursa beni oturtuyor öne. Ama babalar olursa onlar geçiyor. Takılmıyorum zaten ama kayınvalidem de ben oturacağım demez 

0 oy
tarafından

Kayinvalidem yok gorumcelerim benden büyükler eşimin teyzesi var bir de onlar varken arkaya giderim saygıdan dolayı ama sağolsunlar hic izin vermezler hemen kızarlar kocanın yanına geç diye 😁 

Her zaman ön koltuk benim yani 🤭

0 oy
(6,679 puan) tarafından

Valla hastalık dışında kocamın yanı benim hakkım kusura bakmasın 

(1,936 puan) tarafından

🤣🤣🤣🤣 doğru sen geç bacım senin hakkindir

(6,679 puan) tarafından

Bak ya 🤣 niye bulasiyon bana kız 🤣☺️

(1,936 puan) tarafından

Bulaşmak degil isteğinde haklısın diye destek verdim 🙃

(6,679 puan) tarafından

Şaka diyorum canım 

0 oy
(508 puan) tarafından

Ben otururum eşim hemen geç der haa çok kafam bozulursa direksiyona ben geçerim :D eşim öne oturur 

0 oy
(6,380 puan) tarafından

Ben otururum kocamın yanına zaten eşimde arkaya geç diye söyler ama kayınbabama yer veririm yada bayramda gezerken eniştesine yer veririm çünkü arkada genç kızım var şıkışık otursunlar istemem

0 oy
(1,350 puan) tarafından

Herkes kendi arabasıyla gidiyor 

0 oy
(2,098 puan) tarafından

Yıl olmuş 2025, teknoloji gelişmiş, bilime yön verilmiş biz hala ön koltukta kim oturuyor muhabbeti yapıyoruz. Sonra bu memleket niye gelişmiyor🤦🏻‍♀️

(+Tabii ki de ben😁)

0 oy
(2,529 puan) tarafından

Bu ön koltuk muhabbetini bir ben anlayamadım ya😧

Benim kaynanam da hep öne oturur koşar hiç umrumda olmaz. Farketmez benim için Hiçbir şey değişmiyor ki. 

O benim kocam 🫶🏻🫶🏻😂

Ön arka koltuk benim için çok saçma bir konu

0 oy
(22,792 puan) tarafından

Şu an kendi arabamızı aldık çok şükür ben sanmıyorum ki kayinvalidem benle yarışsın 

0 oy
(11,852 puan) tarafından

10 senelik evliyim kaynanam hiçbir zaman öne oturmadı istisnalar dışında. Hatta şimdi çocuklarla o arkada oturur biz önde 😂 öne otursa da ben sorun etmezdim asla

İlgili sorular

0 oy
56 cevap 1,136 göst.
26 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Asya15 (235 puan) tarafından soruldu
+1 oy
72 cevap 1,295 göst.
6 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
33 cevap 786 göst.
12 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde bahtsizbedevi (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
79 cevap 1,431 göst.
20 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,053 soru

24,011,091 cevap

327,779 kullanıcı

...