+1 oy
139 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (554 puan) tarafından

Selam güzel kızlar. 

Evinde koşu bandı olanlar parmak kaldırsa bi

Evinde manyetik eliptik bisiklet olanlarda kaldırabilir mi. 

Hangisini alsam   hadi kız  fikir verin gurbetcıyim sokağa çıkıp yürüyemıyorum  ya heryerde köpek var yada sapık görünümlü gelıyor artık erkekler  birde mersin'deyim pek sevemedim burayıda  neyse yazın ama 

5 Cevaplar

+1 oy
(9,082 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

anlik:)))atayim

(554 puan) tarafından

Yürüyüş bandı daha iyi o zmn kalori yakmada  çünkü  yürüdükce üst bacak sıkılasır ve karın bölgesi calısır dimi.   Yani göbeğim yaglı o yagı eritmek için  yürüyüsü önerdin sen  

Peki sen kendı aldıgından memnun musun   tavsıye eder mısın lınk verır mısın ;) 

Birde sence reformer nasıl    8 seans  3 bin dıyor bizim burda  

(9,082 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

benimki bu memnunim. 6 7 bin tl ye relax falan var ama onlarin motor gucleri az kullanim omru az hizi az servisleri heryerde yok . ben direk voit garantili aldim zaten voit spor urunleri markasi direk. servisi var heryerde. motoru iyi sessiz falan .  aynen kalori daha cok yaktrip kilo verdirio. reformera binkere gittim on seans gittim 2018 mi ne 2020 deymis. 😂ama zor yaa baya zor hareketleri ben oyle eziyetli seyleri sevmiyorum dumduz yuruyecem bisiklet surcem galan tarzi hole tv izlerken yapacagim sporlari seviyorum ehil kalk esne bukurl bana eziyet gibi gelio
(554 puan) tarafından

Ayyy  sen aynı bensin ya senın burcun yükselenin ne  keşke arkadaş olsaydık  aynı sehırde olsaydık ah ah   sen bana gaz verırdın ben  herşeyi alırdım gazla calısıyorum da bıraz  . 

Sen dıyorsun kı bu koşu bandı iyi yanı aynen relaxı bende gördüm ucuz dıye cazip gelıyor ama kanma  kendıne gel sakın onu alma dıyorsun elınde kalır pısman olursun dıyorsun dımı  ;)  birde diyelım aynı bunu aldım geldi eve beğenmedim  iade edebılırmıyım

(9,082 puan) tarafından

tabi edebilirsin kutusunu atma kutularain gelir alirlar evden zaten. ama iade etmeye bence gerek yok begenmeme durumu yik yani katlayip koyyosun kosede dikli duruo beni

. tada yatagin koltugun altindada durabilir

(554 puan) tarafından

Piyasada fıyat performans olarak bunu begendın yani sen  

Kız bak sen begendın ya tamam alıyorum    

-Reklam-
0 oy
(4,301 puan) tarafından

Koşu bandım var memnunum 

(554 puan) tarafından

Kullanıyor musun  cidden faydası var mı  doğru şöyle bak artık alcam bende  

(4,301 puan) tarafından

Evet 13 kilo verdim hergun 10 km yürüdüm sabah 5 akşam 5 km olarak ayarladım 

(554 puan) tarafından

Vaay aslanım helal olsun kız maşallah  daim olsun çok sevındım  hangi marka kullanıyorsun  peki sence işe yarıyor mu çünkü tek diyetle yol alınmıyor galıba 

0 oy
(3,268 puan) tarafından

Koşu bandı sipariş verdi eşim 

(554 puan) tarafından

Aaa ne iyi kocan var kız  hemen almış  ne güzel geldi mi memnun musun

(3,268 puan) tarafından

Gelmedi henüz canım 

(554 puan) tarafından

Kız lınk versene ne aldınız

0 oy
(508 puan) tarafından

Eliptik bisiklet var memnunum o daha çok kaslari çalıştırıyor gibi geliyor bana hem ayak hem kol o yüzden eliptik bisiklet aldım 

(554 puan) tarafından

Kız oda pahalı sankı bıraz

(508 puan) tarafından

Ben alalı 4-5 sene oldu canım o zaman o kadar pahalı degildi pek de kullanmadım eşime aldirmistim zayiflicam diye 

0 oy
(928 puan) tarafından

Bende eliptik var uzun süre kullanmam diye ikinci el almıştım

(554 puan) tarafından

Noldu peki şimdi son durum ;) 

(928 puan) tarafından

Odada yer kaplıyor eşim arada üzerine kıyafetlerini asıyor 😂😂

(554 puan) tarafından

Kız yazık ya valla kullan bak ben arıyom alamıyom

(928 puan) tarafından

Benim bebiş kullandırmıyor yoksa ben de kullanmayı istiyorum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 96 göst.
0 oy
2 cevap 134 göst.
16 Mart 2023 Diğer kategorisinde 1tirtil1cicekannesi (1,248 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 122 göst.
28 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Almilayla (1,412 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 95 göst.

Kategoriler

1,469,433 soru

24,072,302 cevap

330,738 kullanıcı

...