0 oy
100 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,306 puan) tarafından

Kızlar biz kalabalık bi aileyiz. 5 kız kardeş. Hepimizin çoğu çocuğu var ve ben bu bayramda farkettim ki sadece benim çocuklarım ayırt ediliyo. Herkes birbirinin çocuğuna harçlık vermiş biz de verdik kimse bizim çocuğumuza vermedi. Doğum günü vardı oğlumun büyük ablam diğer ablamın çocuğunu 150 liralık oyun parkına götürdü ama benim çocuğuma hediye bile almamış annem ayıp deyince 50 lira çıkardı bende istemedim. Normal zamanda da herkes birbirinin çocuğuna hediyeler kıyafetler oyuncakları alıyo vallahi bende alıyorum ama kimse bize almıyo. 5 yaşındaki kıza 3 takım elbise almış ablam benim kızım yeni değdu 1 tane örme yelek getirmiş. Bu 5 ablamdan sadece 1 tanesi sadece böyle yapmıyo. Geri kalan hepsi böyle davranıyo. Aramızda hiçbir sorun da yok çocuklarımı görseniz çok severler sözde ama her ortamda her yerde böyle ayırt ediyolar ben mi abartıyorum bilmiyorum ama üzülüyorum 

2 Cevaplar

0 oy
(1,157 puan) tarafından

50 lira harçlık mi olur yaa çok az bence . 

(1,306 puan) tarafından

Canım vallahi parasında değilim ama çocuğun doğum günü insan 1 tane hediye almaz mı mutlu etmek için. Onuda vermek istemedi annem ayıp değil mi deyince çıkardı.

(1,157 puan) tarafından

Çocuğun canı sagolsun yapacak bisi yok .

Bazı insanlar düşüncesiz ve duygusuz .

-Reklam-
0 oy
(3,046 puan) tarafından

Vallahi ben de kardeşler arasında en az yeğenlerime alalım genellikle ablalarım Benim çocuklarıma ağır ama lafını yaptıklarını sanmıyorum Ben sonuçta kimin diye gücü yeterse kimseye zorla bir şey yaptıramazsın İçinden nasıl geliyorsa öyle davranırlar ama ben de yeğenlerime gördükçe sürekli harçlık veririm yani

(1,306 puan) tarafından

Aramızda durumu kötü olan yok çok şükür. Ve herkese yapılırken benim çocuklarıma yapılmaması üzüyo. 4 ablam da birbirinin çocuğuna harçlık vermış benim çocuklarım biri dışında hiçbiri vermedi. Mesele para değil mesele önemsenmemiş olması

(3,046 puan) tarafından

E söyle de benim çocuklarıma neden üvey evlat muamelesi yapıyorsunuz de şakayla karışık

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 303 göst.
22 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde yaban gulu (231 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 297 göst.
20 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
18 cevap 1,076 göst.
+1 oy
8 cevap 232 göst.
24 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Yuska (96 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,526 soru

24,099,990 cevap

332,364 kullanıcı