0 oy
126 göst.
Diğer kategorisinde (3,426 puan) tarafından

Sabah kahvaltı ev işi ( bulaşık ,camamsir ,yemek derdi ) çay saati ,çocuk bakımı ilgi oyun park , çok bunaldım  döngü hep aynı ne evin işi ne çocuğun derdi bitmiyor ..

7 Cevaplar

+2 oy
(1,198 puan) tarafından

Evet öyle ama ben hayatımdan memnunum. Gazzede ki Müslümanları düşünüyorum onlara göre dolabim dolu kiyafetle gidayla .başımı sokacak evim var herseyim var . Rutin nimettir demişler. 

(3,426 puan) tarafından

Şuan savaştan değil kendi dogamdaki yaşamdan bahsettim , savaş olayina girsek hepimiz lüks hayatı yaşıyoruz zaten

(1,198 puan) tarafından

Onlarla kendimizi kiyaslarsak, yaşadığımız hayatın kıymetini anlarız demek istedim . 

Evet ev işleri yorucu bebek bakımı zor ama her halimize şükürler olsun 

-Reklam-
0 oy
(7,503 puan) tarafından

Evet bazen hepimizin sıkıldığı oluyor sonuçta insanız robot değiliz ama yinede şükretmek lazım. Rutin nimettir

(3,426 puan) tarafından

Orası öyle ama cidden artık sürekli çocuğa yemek hazirla akşam ne pişecek hep bir tezgah bulaşığı dönüp dolaşıp surekli aynı şeyi yapiyorm 

0 oy
(4,300 puan) tarafından

Rabbim sağlığımızla sınamasin ev işleri nasıl olsa yapılır.

0 oy
tarafından

Benimde ayniii :(( arada bi kursa gidiyorum iyi geliyor o kadar ,yada esimle turluyoruz yani ekstra bise yok hep ayniii hergun ayni güne uyaniyorum😃

0 oy
tarafından

Al ben den de o kadar benimki sıkılmak değilde yoruluyorum lakin bu hayat bu rutin hakikatten çok büyük  nimet kolay kolay şükrünü eda edemeyeceğimiz gibi bir nimet hastalık olmasın rutin bozulmasın çok şükür. 

1. Film izleyebilirsin.
  2. Kuran okuyabilirsin.
  3. Şiir ezberleyebilirsin.
  4. Dil öğrenebilirsin. (İngilizce ,arapça, almanca gibi gibi yani her dilden bi 200 kelime çok güzel olur.
  5. Örgü örebilirsin.
  6. Kil ile kendine bardak vey takı standı gibi kalemlik gibi bir obje yapabilirsin.
  7. Boncuklar alıp bileklik yapıp cebinde taşır ve bazen gördüğün selamlaştığın küçük kızlara hediye edebilirsin.

Cizgifilm tavsiyesi vericem mükemmel Asırlık şiirler/Puhu tvde ücretsiz. Ben ordaki şiirleri ingilizce ve türkçe şeklinde ezberlemek gibi yeni bir hobi buldum kendime. O kadar güzel ki. 

tarafından

Kendim de bunaldığım için seni çok iyi anlayabiliyorum o yüzden rabbim selamet versin mübarek cuma vakti sana da dua edeceğim nasibse. 

0 oy
(14,890 puan) tarafından

Evin isi bitmez canım bunun için kendine Bi plan yapmalısın. Ben büyük temizlik yapmayacaksam günlük en fazla saat 1 e kadar temizlik isi ayırırım sonrasi kendime ve çocuğuma. O zaman iyi oluyor. Bunun gibi plan yap kendini strese sokma

0 oy
(1,510 puan) tarafından

Rutin nimettir bunu unutmayın 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 222 göst.
23 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 222 göst.
6 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Gurbett (395 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 414 göst.