0 oy
196 göst.
Diğer kategorisinde (898 puan) tarafından

İki yıl önce doğum falan yaptım kolik bebeğim vardı geceleri gözümü açınca birden karartı falan goruyordum uçan şeyler ben hep dedim yorgunluktan uykusuzluktan ve.  Ama bu gece eşimle oğlum yerde uyuyordu benle diğer oğlum yatakta uyumamistim  eminim . Eşimin sayikladigini duydum birakkk gibi şeyler dönüp eşimi uyandiracaktim rüya görüyorsun diye . Döndüğümde .. kırmızı  konfeti parçaları olur ya daha minik minik şekilde  simli  şeylerin odadan koridora uçtuğunu gördüm.   Bı anlık az birseude değildi. Baya yavaş yavas süzülüp odadan çıkıyordu.    Az önce hatırlayıp eşime anlattım bize büyü mü yapılmış acaba diyor ..

6 Cevaplar

+2 oy
(30 puan) tarafından

Ben buradaki kişilerin aksine dini açıdan bakmayacağım. Doğum sonrası beyin yapısı çok değişiyor. Hormonlar falan alt üst oluyor. Doğum sonrası psikoz denilen bir olay var mesela, baya baya aklını kaybeden kadınlar oluyor. Bu süreç bazen uzayabiliyor. Belki de bir doktora falan gitmelisiniz. 

(1,870 puan) tarafından

Kesinlikle katılıyorum 

(243 puan) tarafından

Kız ben yaşadım gündüz vakti salonda uyuya kalmışım yeni dogum yaptığımda. Bir anda oturup bebeğimi gösterip götürün bu bebeği annesine verin diyip geri yatmişim. Sonra ayağımı havaya kaldırıp çıkar şu çorapları demişim kaynanam görümcem eşim salonda oturuyorlarmiş. Uyanınca söylediler hiç birini hatırlamıyorum. Kendimden korkmuştum o zaman. Beni yanlız birakmiyorlardi bu yüzden 

(1,870 puan) tarafından

Hormonlar, uykusuzluk, vücudun uyum süreci....

(9,005 puan) tarafından

iki yil once dogum yapmis iki yil da surmez . ama bende buyu oldugunu dusunmem kendi basima gelse . cunku benim esimde sayillari ruyasinda alah alahh alahh diye bazen sayiklar bazen anne anne diye sayiklar bazen qllahuekber diye sayiklari:) gecen bende ufak cocuk uyanmis odadan geliyoru kararti gordum cuce gibi bisye bende gelme gelme dedim ama uyaniktim o sirada cocugum

oldugunu algilayamadim karanlikta. gizlerin pul

pul olmasida bence tansiyon dusmesinden kaynakli arada bi banada olur gozumun onunde simler ucusuyo gibi olut. surekli diyet uaptigim ivin ac yada besinleri kistigim zaman olur yani hep

-Reklam-
+1 oy
(2,912 puan) tarafından

Tövbe estağfurullah bol bol Felak Nas Oku canım eğer büyü yapılmışsa bile Uğraşma onunla Çünkü Peygamber Efendimiz büyü yapana da yaptırana da lanet etmiş bizim yapabileceğimiz tek şey Felak Nas okuyup Allah'a sığınmak Sürekli zikir çek uyumadan önce Allah'a an istiğfar et

0 oy
(18,859 puan) tarafından

Uyumadım eminim demişsin ama o anda belki anlayamadığın için öyle görmüş olabilirsin bazen gözünü ovuşturunca bile etrafta sanki birşeyler uçuyormuş gibi görünür aynı senin dediğin gibi yavaş yavaş uçuyor gibi görünür bence öyle birşey gördün büyü değildir üstünde düşünüp kendini korkutma🌸

(898 puan) tarafından

Yok canım ya . Dediğim gibi. Uyumamistim sadece arkamı döndüm .. dediklerimde   kısa süreli olmadı  cok eminim  o göz ovusturma  zamanları oluşan parıltı değildi .  Şöyle düşün konfetiyi  paramparca edip  ucussun diye rugarla saliyorsun  

0 oy
(2,116 puan) tarafından

Doğumdan sonra hormonal olarak halisulasyonlar görmen çok normal, anneme de olmuştu. Eşinin rüya görüp sayiklamasi da normal. Belki uyku felci geçiriyor olabilir. Yani yaşantı olarak büyü çok farklı bir boyut.

0 oy
(3,473 puan) tarafından

Bana da öyle şeyler oluyor canım birkaç yıldır. Örümcek ve örümcek ağı görüyorum ve dediğin gibi değişik şekiller geliyor uzun süre gitmiyor korkunç değil ama anlam veremiyorum. Eşim de uykuda sayıklıyor arada. Büyü ben de düşündüm ama kimseden de beklemiyorum düşmanım yok öyle. 

0 oy
(1,350 puan) tarafından

Bacım bende tansiyon düşüklüğü var. 

Tansiyonum düştügü zaman o renkli konfetiler patlıyor gözümün baktıgı yerlerde. 

Tamam dinen büyü var haklısınız fakat bu kadar da irdelemeyın büyü bu büyü bu diye sürekli anlayın kötüyü çagırmayın. 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 173 göst.
18 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Bala (131 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,239 göst.
0 oy
24 cevap 1,156 göst.
24 Ocak 2020 Aile & Aşk kategorisinde Ervanurunannesi (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 201 göst.

Kategoriler

1,465,737 soru

24,020,366 cevap

328,196 kullanıcı

...