Daha öncede sormuştum size bı çaresini bulamadım oğlum 5.5 aylık ama kesinlikle mama icmiyor meyve pureleri yemiyor toz kaşık mama alıyorum cicibeyle yapıyorum istemiyor geceleri açlıktan uymuyor doktora götürdüm kan idrar bakıldı temiz doktor zorlama dedi ama 2.5 aydır böyle uykusunda bile içmiyor önerisi olan varsa şuan çok muhtacim
Kilo alımı nasıl
Çarşamba günü gidicem en son 4 aylıkken gitmistim
Kilosu iyi derse hemşire takma kafana demekki yeterli besleniyor
Sürekli aç olması imkansız illaki bir şey içip yiyordur anne sütü mu alıyor
Hayır anne sutude almıyor uyanıkken irmikli ev mamalari yapıyorum ancak 3 tatlı kaşığı yiyorsa
Aç kalsa bence yicek 😚
Mesela dün akşam saat 8 de uykuda 60 CC mama verdim bak bu sabah oldu halen icmiyor
Kilo alimi nasil bezleri doluyormu.Herhalde mama reddi yasiyorsunuz.Ben 3ayinda yasadim 30cc zor yedirdirdim kucagimda sallaya salaya.Kendimde oturur aglardim yemiyor diye.Amma benimki oskuruyordu gogsunde balgam doluydu ben buharla ilac tedavisi yaptim balgamlari dokuldu sonra yemeye basladi
Mama reddi bencede yani mesela dün 9 gbi bezini degistim sabah 10 halen bezi dolu degildi günde 1 kere degisiyorum ama dolu degil
Cok az bez sayisi bir turlu yedirtmeye calis warki falan koy kendin oku
Bu durum bende de var canım. 5.5 aylık oğlum var benim de. Anne sütü alıyor ama 1.5 aydır meme reddi var sadece uykuda zorla emzirebiliyorum. Doktora götürdük o da bir şey demedi. Ben de iştahsızlığından dolayı çok zorlanıyorum. Acaba diş mi çıkartacak diye düşünüyorum.
Ciddi anlamda çok zor bu durum
Çocuk sağlıklıysa zorlama. Yedirdiğin şeylerin çoğu ekstra ekstra sağlıksız. Yemese daha iyi zaten
Formül mama zaten içmek zorunda anne sütü almadığı için
Formül mama mı demişim ben.?? Sen de biliyorsun tek zararı olmayanın o olduğunu o yüzden formül mamanın açıklamasını uapıyorsun. 5.5 aylık bebeğe cicibebe zaten zehir. Toz kaşık mama, meyve püresi... hepsi şeker şeker şeker.
Senin çocuğun aç kalirsa bırak hiç birsey deneme ben denemeye mecburum ayrıca. Kaşık maması da toz bir mama şeker ilavesiz çocuklarınizi umarım duyar kastiginiz şekilde buyutuyorsunuzdue
Doktor zorlama demiş neye mecbursun. Doktorun dediğinin zıttını yapmaya mı?
Senin bı anne olarak için rahat ederim 16-17 saat aç kalmasina bizler bile bazen o kadar aç uyaniyoruz ki o el kadar bebek bu kadar saat aç kalıyor
1,468,205 soru
24,055,115 cevap
329,872 kullanıcı