0 oy
204 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (335 puan) tarafından

Daha öncede sormuştum size bı çaresini bulamadım oğlum 5.5 aylık ama kesinlikle mama icmiyor meyve pureleri yemiyor toz kaşık mama alıyorum cicibeyle yapıyorum istemiyor geceleri açlıktan uymuyor doktora götürdüm kan idrar bakıldı temiz doktor zorlama dedi ama 2.5 aydır böyle uykusunda bile içmiyor önerisi olan varsa şuan çok muhtacim

6 Cevaplar

0 oy
(2,977 puan) tarafından

Kilo alımı nasıl

(335 puan) tarafından

Çarşamba günü gidicem en son 4 aylıkken gitmistim

(2,977 puan) tarafından

Kilosu iyi derse hemşire takma kafana demekki yeterli besleniyor

-Reklam-
0 oy
(152 puan) tarafından

Sürekli aç olması imkansız illaki bir şey içip yiyordur  anne sütü mu alıyor 

(335 puan) tarafından

Hayır anne sutude almıyor uyanıkken irmikli ev mamalari yapıyorum ancak 3 tatlı kaşığı yiyorsa

0 oy
(3,044 puan) tarafından

Aç kalsa bence yicek 😚

(335 puan) tarafından

Mesela dün akşam saat 8 de uykuda 60 CC mama verdim bak bu sabah oldu halen icmiyor

0 oy
(902 puan) tarafından

Kilo alimi nasil bezleri doluyormu.Herhalde mama reddi yasiyorsunuz.Ben 3ayinda yasadim 30cc zor yedirdirdim kucagimda sallaya salaya.Kendimde oturur aglardim yemiyor diye.Amma benimki oskuruyordu gogsunde balgam doluydu ben buharla ilac tedavisi yaptim balgamlari dokuldu sonra yemeye basladi

(335 puan) tarafından

Mama reddi bencede yani mesela dün 9 gbi bezini degistim sabah 10 halen bezi dolu degildi günde 1 kere degisiyorum ama dolu degil

(902 puan) tarafından

Cok az bez sayisi bir turlu yedirtmeye calis warki falan koy kendin oku

0 oy
tarafından

Bu durum bende de var canım. 5.5 aylık oğlum var benim de. Anne sütü alıyor ama 1.5 aydır meme reddi var sadece uykuda zorla emzirebiliyorum. Doktora götürdük o da bir şey demedi. Ben de iştahsızlığından dolayı çok zorlanıyorum. Acaba diş mi çıkartacak diye düşünüyorum.

(335 puan) tarafından

Ciddi anlamda çok zor bu durum

0 oy
(1,870 puan) tarafından

Çocuk sağlıklıysa zorlama. Yedirdiğin şeylerin çoğu ekstra ekstra sağlıksız. Yemese daha iyi zaten

(335 puan) tarafından

Formül mama zaten içmek zorunda anne sütü almadığı için 

(1,870 puan) tarafından

Formül mama mı demişim ben.?? Sen de biliyorsun tek zararı olmayanın o olduğunu o yüzden formül mamanın açıklamasını uapıyorsun. 5.5 aylık bebeğe cicibebe zaten zehir. Toz kaşık mama, meyve püresi... hepsi şeker şeker şeker. 

(335 puan) tarafından

Senin çocuğun aç kalirsa bırak hiç birsey deneme ben denemeye mecburum ayrıca. Kaşık maması da toz bir mama şeker ilavesiz çocuklarınizi umarım duyar kastiginiz şekilde buyutuyorsunuzdue

(1,870 puan) tarafından

Doktor zorlama demiş neye mecbursun. Doktorun dediğinin zıttını yapmaya mı?

(335 puan) tarafından

Senin bı anne olarak için rahat ederim 16-17 saat aç kalmasina bizler bile bazen o kadar aç uyaniyoruz ki o el kadar bebek bu kadar saat aç kalıyor

İlgili sorular

+2 oy
10 cevap 449 göst.
17 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde mehlikam (103 puan) tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 524 göst.
27 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Meleklerivar (1,278 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 416 göst.
27 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Meleklerivar (1,278 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 463 göst.