+1 oy
105 göst.
Diğer kategorisinde (45 puan) tarafından

O kadar zaman geçti ki doktorun ne dediğini unuttum çikolata ye demişti onu hatırlıyorum. İdrara sıkışık mı gitmeliyim aç mı tok mu gitmeliyim kızlar? 

4 Cevaplar

+1 oy
(19,318 puan) tarafından

Dün yaptırdım normal gittim bana bişey demediler

(45 puan) tarafından

Çikolata falan yedin mi sen de

(19,318 puan) tarafından

Yok kız deli gibi açtım üstüne 🤣🤣 bebek hareket etsin kendini göstersin diye söylüyorlar onu 

(45 puan) tarafından

Sırt üstü yatmaktan tansiyonum düştü yaa :(

(19,318 puan) tarafından

Bende tok gitmiştim normalde 3 kişi var önünde dediler dedim çabuk gelir o zaman sıra 1 saat sonra geldi tuvaletim de vardi sıra kaçar diye gitmedim sıra bana geldiğinde midemden gurultular geliyordu Dr da çok muhabbet eden biriydi konuşurken ölçümleri de almayı unuttuk falan dedi en son açlıktan bayılmak üzereyim dedim bitirsin diye 🤣🤣

-Reklam-
0 oy
(21,535 puan) tarafından

Tok gitmiştim ben hatta gelirken tatlı bişeyler yiyip öyle gel demişlerdi

(45 puan) tarafından
+1

Bana da çikolata dedi ama bi videoda gördüm odaya girmeye yakın yiyin yanıma aldım bakalım

0 oy
(3,001 puan) tarafından

Tok git cokda yeme miden bunalır çok uzun bakıyorlar ultrason da yarım saatı bulmuştu benimki

(45 puan) tarafından

Evet atıştırdım sadece yanıma sa çikolata aldım bi videoda görmüştüm odaya girmeye yakın yiyin diye şimdi yoldayım bakalım

0 oy
(5,219 puan) tarafından

İftara sıkışık gitme canım karnına bastirarak bakıyor 

Sıkıntı yaşarsın 

Normal git ne çok aç, ne çok tok

(45 puan) tarafından

Öyle gittim bu sefer de tansiyonum düştü yaa :( sırt üstü yattım diye mi acaba ilk kez böyle oldu

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 330 göst.
0 oy
1 cevap 130 göst.
21 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eslem 01 (435 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 350 göst.
0 oy
16 cevap 420 göst.
18 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,549 soru

24,060,120 cevap

330,116 kullanıcı

...