+1 oy
336 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (69 puan) tarafından

Kaynanamdan nefret ediyorum var mı arttıran?

7 Cevaplar

0 oy
(24,405 puan) tarafından

Neden nefret ediyorsun mesela ne yaptı ki sana bunu bilmeden bişey diyemem nefret edilecek bir sebep lazım 

(69 puan) tarafından

Hangi birini anlatim ki oğlunu paylasmiyor kocam oraya gidip geldiğinde suratı bin karış ve ben ayriyim aramam sormam etmem haberimde yok onlardan geldim geleli kızlarıyla beraber çekemediler hep nefret ettiler benden daha varda yazssam sığmaz 

(24,405 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun burda her şey eşinde bitiyor onları fazla dinliyosa senin de huzurun kaçar tabi 

(69 puan) tarafından

Dinlemek ne kelime ölüyor hep onun yüzünden zaten 

-Reklam-
0 oy
(1,993 puan) tarafından

Kaynanamı Allah korkusu olmasa oturduğu evle birlikte yakar kül ederim yani hiç mecazen değil gerçekten 😂 ama işte Allah korkuma yapmıyorum sadece 

(9,083 puan) tarafından

1. idil senin hayati daha digrusu gecmisi merak ediyorum cunku benim esimden onceki 6 yillik iliskim ile cok bariz benzer. muhtemelen kafami kullanmasaydim o sahsiyetsiz sahsiyetten ayrilmasaydim esimi bulmasaydim ayni sekilde evlenip ayni sekilde kaynana teroru yasayarak gorusmuyor olurdum . yani aslinda senin hayatin benim muhtemel hayat senaryomdu. ama mutlulugunu daim etsin allahtan senin esin normal biriiymis. benim o sahsiyetsiz sahsiyet dayak kufur aldatma  ekstradan ben bunlarida yasayacakdim hayatima yön veremeseydim eger. 

(1,993 puan) tarafından

Eşim öyle biri olsaydı muhtemel şu anda yaşamıyor olurdu zaten 😂

(9,083 puan) tarafından

😂😂 ben d hep derim maksimum bir ay . ya ben onu yasatmiyordum yada o beni bir ay evli kalabilirdik ancak. evlenmeden kesip attim cok sukur. o mecburiyet hissi bitince kolayca ayrilabiliyor insan

(1,993 puan) tarafından

Benim de eşimden önce 4yıllık bir toksik ilişkim vardı her kadın yaşıyor böyle şeyler galiba neyse ki doğru adamlarla birlikteyiz 🌺 Daha doğrusu evliyiz 

(9,083 puan) tarafından

aynen  onemli olan netice🌺🧿

0 oy
(6,811 puan) tarafından

Allah affetsin ama bende sadece eşimin hatrina bakıyorum yüzüne 

(69 puan) tarafından

Benim eşim hep onu alttan aliyim iyi geçiniyim istiyor ama gına geldi eşimde toz kondurmuyor arkamda da deil tabiykide😔

(6,811 puan) tarafından

Benimki arkamda diyorum ya sırf annesi diye bakiyorum yüzüne yoksa yok yani ..Allah göstermesin eşimle bir bosansam etsem dönüp de yüzüne bakmam 

0 oy
(3,503 puan) tarafından

Evet yüzünü görmeye tahammül edemiyorum. Allah uzak etsin. Kaynana kayınbaba hepsi tam baş belası😾 

(69 puan) tarafından

İnan bende canım 

0 oy
(842 puan) tarafından

Nefret etmiyorum. Kocamın annesi nede olsa.. 

(1,107 puan) tarafından

👏👏👏👏

(69 puan) tarafından

Bence senin kocan arkanda ondan bu cevap onlar sana hakaret ettiklerinde sussaydı görmezden gelseydi böyle demezdin umarım hep herzaman mutlu oluruz inş cnm allah hepimizin gönlüne göre versin 💜

0 oy
(3,045 puan) tarafından

Bende kaynana olacam ilerde bende öyle olursam benden de nefret etsinler ben nefret bile etmiyorum 😃

Ne hali varsa görsün 

En basiti geçen bayram kendisini diğer geliini eşim bizim arabayla köye götürdü bende bayramda gitmedim diye ertesi hafta gitmişim aradı demediğini bırakmadı ama hep söylerim suç onda değil eşimde ağzının payını vermiyor 

Ne bileyim yaşattığıni yaşamadan ölmesin kimse... 

(69 puan) tarafından

Amin inşallah işte bi verseler ağızlarınin payını böyle olmazdık nerdee koca

0 oy
(215 puan) tarafından

Bende nefret ediyorum hep kızları gezerdi sen gelinsin gezemessin derdi uyurdu sen gelinsin uyuyamassın beni almış eve hizmetçi gibi her şeyle sen ilgilen çocuklarıma kocama hizmet et diye bir sene zor dayandım kızları kaynanalari böyle yapsa ne yapardı acaba neyse şimdi kendi evimde rahatım bide bana diyor rahat sana battı sen kalkıp kiraya çıktın 🤣

(69 puan) tarafından

Yeminlen bende korkudan odama giremezdim ayol

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 170 göst.
27 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Realisthanim (3,197 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 137 göst.
28 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 351 göst.
0 oy
4 cevap 382 göst.
10 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Porti kafa (7 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,960 soru

24,092,566 cevap

331,848 kullanıcı