+4 oy
664 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (9,083 puan) tarafından

burdan cum.hurbaskani bas.bakan sayinadletbakanim ic isleri bakankm tum yetkililer neden ama neden orta halli acıklara gore elbiseler yok. 

ya tam kapanip tesetture girecem. yada bi tik daha acilicam baska bir secenek yok gunlerdir elbise bakiyorum. ya komple tesettur. yada askili kisa yakasi cok acik.

benim aradigim diz ustu kisa kol yada uc parmak kadarcik dusuk kol yakasida catal gozukmeyecek ama yinede iman tahtasi acik olacak model bise ay nefret ediyorum orta açık olmaktan.

26 Cevaplar

0 oy
(6,541 puan) tarafından

Var canim ama cok pahali bi de iyi aramak lazim :) 

Ben paraya kiyip aldim :D 

image

image

(9,083 puan) tarafından

ayenn guzel bakayim :). bulamayinca pahali mahali insan alio mevbur

(6,541 puan) tarafından

Bak canim ayy pahali falan ama uzun sure kullaniliyo 

-Reklam-
0 oy
(1,893 puan) tarafından

Hadi bakalım aramıza katılacaksınız ınsallah 😄

0 oy
(5,031 puan) tarafından

Trendyolda yok mu kiz hayatim modanisaya bak orda tam aradigin modeller var 

(5,031 puan) tarafından

image

image

image

image

nasil bunlar dahada vardir acik daha uygun olur diye dusunup ucuzdan pahaliya isaretledim basta bulduklarim bunlar sen biraz daha bakarsan daha guzel modeller vardir 
(4,756 puan) tarafından

modanisada hep tesettür var diye düşünüp hiç bakmamıştım ben, güzel duruyor bi bakayım ben de

(9,083 puan) tarafından

du bakayim bende modanisaya .  polyesterde istemiorum pamuklu

kumas istiyorum polyester cok var hem ucuz hem guzel ama terletir kokutur yakar kasindirir diye pamuk bakiom en azinda. yizde 80 90 pamuk istiyorum du bakim

modanisaya

(5,031 puan) tarafından

Orda kumas secenegi de var ister ordan secersin istersen begendigin elbiselerin kumasini kontrol edersin var yani tam senin aradigin tarz ama kuamsini bilmem 

(9,083 puan) tarafından

yamam canim com sagolasin bakiorum

hemen

0 oy
(4,756 puan) tarafından

Hülya Avşar, beyaz tişört bulamıyorum diye tişört markası kurmuştu yıllar önce. 

ben de o noktadayım. 

düz, günlük veya şık dediğin boyda, sırt göğüs dekoltesi olmayan, daracık veya oversize olmayan elbise, crop olmayan normal bir tişört, istediğim boyda şort, yani bu kadar zor olmamalı.

geçen trendyoldan bulduö elbise fiyatı da uygun hafif düşük kol, dizde. anam aldım iyi boyu da iyi 30 derecede yıkadım elbise totoma kadar çekmiş. 🤦🏼‍♀️

0 oy
(1,504 puan) tarafından

Tesettüre göre de yok ki ya kısa ya iç gösteriyor 

(9,083 puan) tarafından

ya suan zaten 100 tesetturden 95 i sadece kapali yani . tesetturu hakkiyla giyinen cok az.  uzun. kol uzun etek ve sal . hani tam tesettur denince benim aklima feraceli uzun buyuk omuzlari gogusleri kapatan  baglanmis şalli bir dis gorunus geliyor .   kalcayi hafif kapatan gömlek ile palazzo pantolon ve şal mesela tesettur degil ki sadece kapalik. he benden kat kat iyi neticede kapali. ama tesetturun halkiyla yapan zaten cok az kisi . cogu kadin sadece kapali tesetturlu degil adina tesetturlu diyoruz da bence tesetturlu degilde kapali kadin olarak dusunmek gerek

0 oy
(37 puan) tarafından

Ben de bu durumdayım ya. Mesela eskiden çok güzel tişört tunikler bulurdum kısa kollu ama kalçayı falan güzelce kapatan kollari da kısa degil dirseğe yakın. Yok artık hiç bu tarz hiçbir şeyin ortası yok. Ya tamamen kapalı ya da crop tarzı çok açık. Talep var ama dinleyen yok istiyorlar ki tesettüre girmeyen de her yerini açsın bezdim 

(9,083 puan) tarafından

evet aynen oyle mesela tesetturluleri cok seviyorum birton sey bulabilirim kendime tesetturlu olsam. gerci tam tesettur sayilmaz kapali tarz yani.hakkiyla tesettur de yok da😂 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 735 göst.
20 Mayıs 2020 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 148 göst.
6 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (1,376 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 1,087 göst.
0 oy
4 cevap 229 göst.
25 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sadevatandas (2,127 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,078 soru

24,093,759 cevap

331,931 kullanıcı

...