+4 oy
664 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (9,082 puan) tarafından

burdan cum.hurbaskani bas.bakan sayinadletbakanim ic isleri bakankm tum yetkililer neden ama neden orta halli acıklara gore elbiseler yok. 

ya tam kapanip tesetture girecem. yada bi tik daha acilicam baska bir secenek yok gunlerdir elbise bakiyorum. ya komple tesettur. yada askili kisa yakasi cok acik.

benim aradigim diz ustu kisa kol yada uc parmak kadarcik dusuk kol yakasida catal gozukmeyecek ama yinede iman tahtasi acik olacak model bise ay nefret ediyorum orta açık olmaktan.

26 Cevaplar

+1 oy
(1,877 puan) tarafından

Dur aşko buluruz yaa. 

-Reklam-
+1 oy
(1,854 puan) tarafından

☺️gece gece Allah gönlüne göre versin gir tesettüre kurtul🌹

(9,082 puan) tarafından

:) cok zor ya yani 7 tuze iki dayi 50 yi asmis kuzen. kuzenlerin bile 15 yas istu olan kizlari var kapali . komple sulalede bi ben bide bi tane tyzemin kizi daha acik 25 yaslarinda oda. cok zor isteyerek yapmak lazim istemeden icinden gelmeden olmaz . nefsim suan ve su yasima kadar hic hazir olamadi

(1,854 puan) tarafından

Olsun Allah gönlüne göre versin bende tam tesettürlüyum mesela bütün sülale açık☺️

+1 oy
(8 puan) tarafından

Savaş kapıda senin derdine bak 

(1,492 puan) tarafından
+4

Savaş kapıda diye giyinmeyelimmi yemeyelimmi gezmeyelimmi bacım 

(9,082 puan) tarafından

yani savas kapida da sonucta yadamaya devam ediyoruz suan 

(8,272 puan) tarafından

Ölelim o zaman savaşa gerek kalmadan 

(7,119 puan) tarafından

Hep beraber ölelim 

0 oy
(3,736 puan) tarafından

Tam tesettürlüye göre de yok, sıradan bir gömlek almak istiyorum, kolları bol olmasın , tunik olmasın orta boy belimizde kibar gömleklere ne oldu  :) ben pantolon üzeri giyilen tunik istemiyorum 

(4,913 puan) tarafından

Aynn katılıyorum tam tesettür olan bir insan elbise giyemezmi özellikle kınalarda . Taş palet pul dar gösteriş üzerine 

Ben hanım hanım bişiler giymek istiyorum özellikle kendi kardeşlerimin düğünlerinde çok zorlandım bulmak için 

(376 puan) tarafından

Valla bende bakıyorum Mesela. Bi tunık alcam hep diz üstü kısacık egilsen heryerın görünecek uzun istiyorum ama bulamıyorum. Elbise bakıyorum cok dar vucut hatları belli oluyor. Bol salaş istiyorum. Kardesımın dugunu olacak bakalım ne bulursam artik

(4,913 puan) tarafından

Diz altı tunikleri ben hem netten alıyorum oralarda daha fazla çeşit 

Çarşıda bende bulamıyorum uzun tunik 

0 oy
(1,819 puan) tarafından

Çok haklı bir isyan eskiden çok rahat bulunuyordu bende ne tesettürlüyüm ne de fazla açık bir tane kıyafet bulamıyorum düğün var kaynimin düşünüyorum nasıl elbise bulacağım diye tiamoda diye bir site var oraya bak bide güzel elbiseler var bulursun belki kendine göre 

(718 puan) tarafından

Modamızbir'e bak bence orda da var güzel şeyler belki düğüne bir şey bulursun 

(9,082 puan) tarafından

abiyeler zaten oyle .normal elbise olurdu suan yok . yani sifir kol yada askili giymiyorum iki parmakcikda olsa dusuk de olsa takilan bir kolu olsun dikilen hir kol parcasi olsun istiyorum elbisede

(1,819 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım bakayım 

(1,819 puan) tarafından

Sen bi tiamodaya bak güzel elbiseleri var ben dün bir tane aldım kendime ordan

0 oy
(3,462 puan) tarafından

Valla Fransada daha berbat. He buldum işte diyorum, bir bakıyorum arkası komple bel dekolteli. Ya da her yeri kapalı harika ama iç astarı mikro kısalıkta 🧑

O yüzden Türkiyedekiler bana göre bayağı uygun geliyor. 

(9,082 puan) tarafından

yurtdisi gercekden oyle heralde  benim tyze kizimda. tyzemin diktiklerini giyyor oyle hazir alamio etek elbise . turkiyeden gttikce dedigin gibi geldikce alio

0 oy
(24,321 puan) tarafından

Hangi şehirde yaşıyorsun ki ben ev de giymeye falan alıyorum uzun tişörtlerim var satan yeri bulmak önemli 😁

(9,082 puan) tarafından

istanbulun gobegindeyim trendyoldan bakiyorum ya . magazalari cocukla dolanmak eziyet

(24,321 puan) tarafından

Doğrudur ben bu konuda hiç zorlanmadım ya çarşıda küçük mağazalarda falan buluyorum her istediğimi 

0 oy
(2,967 puan) tarafından

Tamam Canan hanım mağduriyetiniz c.başknımza iletilmiştir yarın bütün atölyelerde istediğiniz tarzda ürünler dikilmeye başlanacaktır 🤪🤸🏻‍♀️🤣

Şaka bir yana yok anam ne doğru düzgün tişört ne doğru düzgün elbise saçma sal.ak beden büyüdükçe kıyafetler ene gidiyor ailecek giyelim diye heralde 🤷🏻‍♀️🤓

(9,082 puan) tarafından

😂😂 he yaa valla dedim esime bi tık daha acılacam bu gidiosle onagire gozunu alistirsan iyi edersin😂😂

0 oy
(173 puan) tarafından

ALLAH başka dert vermesin 😁 yrendyolda çok güzel şeyler var bı bak 

(9,082 puan) tarafından

kiz bakiom iste zaten ordayim gunlerdir yok kisa kol diz hizasinda yakasi normal seviye olan

0 oy
(3,326 puan) tarafından

Ya var aslindads nerden ariyorsun hiç olmadığın yerde bile bulursun 

0 oy
(6,811 puan) tarafından

İnanılmaz haklısın. Bende tesettürlüyüm evde giymek için kısa kollu bakayım dedim arkadaş yok hep crop ip askılı ya sırtı açık ya göğsü berbat bir hale gelmiş giyim piyasası 

0 oy
(255 puan) tarafından

https://ty.gl/xdqpmmvs0qrwe

Aynı dertten muzdaribim bir de sırf bana uygun diye herşeyide giyinemem bi tarzım var kendımce kriterlere uygun olanı bulmak bir de üstüne bana uygun olanını bulmak birde fiyatı uygun olanı bulmak cok cok cok zor cıgu zaman buldugumda heh tamam diyorum fiyatı cok yüksek giysiler oluyor sinir ıluyorum fikir olsun diye attım triko ama sıcak da giyilmez klimalı yerde durcaksam giyiyorum ben

(9,082 puan) tarafından

guzelmis  favorime aldim :)

image

imagesu tarz bakiyorum aslinda ama ama iste bunalrin hepsi polyester kumas uyduruk yazin yakar pamuklu kumas da ariyorum biyandan . hani fiyat cok muhim degil bulsam pamuklu kumas ve ostedigim olculerde aciklik alacam da yok hep polyester yada acik sacik

(6,541 puan) tarafından

Mango online bak canim ,2 tane de model resmi paylastim. Pahali ama aldim napayim yok yani 

(255 puan) tarafından

Elbise yazmışsın orayı atlamışım tişört olarak anlamışım :)  

0 oy
(718 puan) tarafından

Modamızbir'e bak orda var güzel şeyler 

(376 puan) tarafından

Bende şimdi baktım güzel şeyler var cokta uygunmuş. Kısa kol tshirtler ideal boyda uzun biraz. Açık olsam öyle giyerdim. Keten kolu dirsekten güzel gömlekler var hos duruyor. Canan oraya bak sen bı ara☺️

0 oy
(11,512 puan) tarafından

Benimde derdim aynı hep isyan ediyorum alışveriş edince

0 oy
(53,952 puan) tarafından

artik orta açık kiyafet kalmadi canosum bende bulamiyorum günlük bile yok cocuklara da yok mini sort krop omuzlar açık hep 

(9,082 puan) tarafından

evet cocuklara annem dikio benim kuculler auan begenip giyyolar 😂 ama yok hazir gercekten. kizimda anasinin danasi crop giymeyi cok sevio ama tombalak😂 gobegi yagli diye giyemio😂😂😂

anasi nerden giderse kizi da ordan gelio o sisman gosterio bu kilolu gosterio begenmio kiyafet hazorlari

0 oy
(15,638 puan) tarafından

Aynı dertten muzdaribim 

Elbise aldım yakası göğüs altına kadar açık mecbur orayı dikmek zorunda kaldım 🤦‍♀️ 

(9,082 puan) tarafından

eskiden annem dikerdi hep benimde yada bi parca koyardi oraya. 2005 li yillar modaydi ya tsort icine straplez giymek :) o tarz bisey oluodu

(15,638 puan) tarafından

Eşim bana diyor içine tişört giy ablamlar öyle giyerdi 😂

0 oy
(1,045 puan) tarafından

Ama inan çok sevindim gerçekten açıklığında bir sınırı olduğunu düşünüyorum tamamen çıplak giyinmenin kimseye bir faydası yok insanın kendine olan saygısından ötürü senin dediğin şekilde giyinmenin daha iyi olduğunu düşünüyorum Umarım Allah daha güzellerini nasip eder sana senin güzel kalbine İnşallah daha güzel elbiseler bulursun 

bazıları basitleştirmiş ama bu da önemli bir konu bence

(9,082 puan) tarafından

ya aynen ciplak gibi hissediyorum kendimk alismayinca kucuklukten alissam belki oyle hissetmem. cok asiri kapali elbiselerdede sanki şalimi takmayi unutmus yarim kalmisim gibi bir hissiyat oluo. yani tam kapali elbiseylede rahat hissedemiyorum vok aciklada . orta bisey ariyorum

0 oy
(3,045 puan) tarafından

Cumhurbaşkanı ve tüm kabine de senin post atmanı bekliyordu zaten

İstediğini bulamıyorsan diktirebilirsin ben bayramda öyle yaptım istediğin kumaşı istediğim rengi modeli söyledim aynısını birebir ,dikti adam

(9,082 puan) tarafından

annem dikiyor zaten . de hazir da almak istiyorum  suan cok dikis var elinde yetistirmesi gereken 

0 oy
(15,099 puan) tarafından

Ahahhshs of senin isyanına ya🤣haklı bir isyan ama

(9,082 puan) tarafından

ya napim yavvv bulamiyorum :)))

0 oy
(6,541 puan) tarafından

Mango online bak beybi :) 

(9,082 puan) tarafından

bakayim . ben markalara hic bakmiyorum ko oralarda zaten yoktur diye😂😂 

(6,541 puan) tarafından

Yok canim bak elbise ekledim pahali ama degiyo ,ben 5-10 sene kullaniyorum :D

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 733 göst.
20 Mayıs 2020 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 146 göst.
6 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (1,376 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 1,084 göst.
0 oy
4 cevap 228 göst.
25 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sadevatandas (2,127 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,818 soru

24,090,749 cevap

331,732 kullanıcı

...