+1 oy
150 göst.
Diğer kategorisinde (1,639 puan) tarafından

Kızlar merhaba size iki sorum olacak 

Yaşadığınız şehirde kene sorunları var mı 

Ben Kayseri de yaşıyorum nerdeyse her mahallede olduğunu söylüyorlar çocukları parka bahçeye hiç bir yere çıkartamıyorum ama son günlerde artık evlere bile giriyormuş 

Bi de kene için bi önlem aldınız mı aldıysanız hangi şekilde önlem aldınız 

Ben kene kovucu sprey alayım diyorum ama kararsız kaldım sizce almalımıyım hangi marka önerirsiniz 

Gerçekten artık evde bile oturduğum yeri incelemeye başladım kendimden çok çocuklardan korkuyorum 

5 Cevaplar

+1 oy
(2,829 puan) tarafından

Ben sivenonunkini almıştım geçen yıl tatilde. Hala kullanıyorum her gün parkta. Her yerde var kene şuan ya korkunç derecede. Bende kızımın pacalarini çorabın içine sokuyorum önlem olarak ekstra

(1,639 puan) tarafından

Bende siveno ve babyton markası arasında kararsız kaldım canım yaklaşık bir buçuk aydır ne park ne başka bi yere gitmiyoruz 

Bir de sivenoyu nasıl uyguluyprsun canım açıkta olan kısımlara mı 

(2,829 puan) tarafından

Evet kuzum bacak kol bölgelerine. Sprey zaten. Sıkıp sürüyorum 

-Reklam-
+1 oy
(1,857 puan) tarafından

Bende oğluma kene spreyi kullanıyorum sivenonun birde nane yağı damlatıyorum kıyafetlerine gelmesinler diye 

(1,639 puan) tarafından

Nane yağı hangi marka canım 

(1,857 puan) tarafından

Bunu canım 

image

+1 oy
(1,870 puan) tarafından

Sprey olarak siveno kullanıyorum. Bahçeye de aralıklarla ilaçlama makinesinin içine nane yağı, okaliptus yağı, limon yağı, fesleğen yağı ve lavanta yağı karıştırıp ilaçlıyorum. Uyarayım bu arada çocuklara bu spreyleri sıkarken saçları hiç aklınıza gelmiyor. Ancak kene pire gibi parazitler en çok saçlı deriyi sever

+1 oy
(183 puan) tarafından

Lavanta sprayı sıkıyorum ayaklarından kafalarına kadae lavanta kokusuna gelmezmis keneler

+1 oy
(1,788 puan) tarafından

Bende Kayseri'nin ilçesin de oturuyorum çocuk eve kapalı kaldı parka gidemiyoruz korkudan bende sprey düşünüyorum Instagram da paylaşıyorlar hatta bir tane çocuk doktoru paylaşmış insan yine de tedirgin oluyor bide yine Instagram da görmüştüm adam bir kaç yağ karışımlarını karıştırıyor yağların isimlerini unuttum ama kaydetmiştim kene yaklasmiyor kaçıyor lavanta kokusunu da hiç sevmezmiş 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 1,059 göst.
2 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Annelikguzel (1,635 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,258 göst.
6 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 158 göst.
17 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Meyross (426 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,472 soru

24,058,875 cevap

330,045 kullanıcı

...