+1 oy
759 göst.
Diğer kategorisinde (6,678 puan) tarafından

Kızlar hiç burda biriyle mesela bir postta kötü olup onun kullanıcı ismini aklınıza yazıp sonra gördüğünüz yerde ona göre yorum yaptığınız oldu mu ? 

Ben o konuda çok safım kullanıcı ismi unutmam ama bir postta da gördüm mü sanki hiç bı şey olmamış gibi şen şakrak yazarım 🤣

Bı saf ben miyim ? Yoksa kalabalık mıyız? 🤫🤣

29 Cevaplar

+1 oy
(6,214 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Büşra sana bir kez kızdım o da geçmişe takılıp kendini üzmene kızmıştım. 

Tartıştığım kişilere pek yorum yapmıyorum. Kin tutan biri değilim ama görmezden gelmeyi severim ☺️

(6,678 puan) tarafından

Çok pahalı aşko para da yoktu arkadaş taşındı kedisi bizde kaldı o sıra olan olmuş işte damat olmuş bize 🤣

(6,214 puan) tarafından

@…İsa bak Alaska’yı yanlış hatırladım dedin. Benim senin hakkında kafadan atıyor dediğim postun veya yorumu ssni atar mısın? Link de olur. 

Burada çamur at izi kalsın istemiyorum!

(1,470 puan) tarafından

Atarım sizede onada attım o sanıyordum ama degilmis

(1,470 puan) tarafından

Soru gizlendiği için bulamadım ama fırında olan bı olaydı sizde bu post çok su kaldırır kafanda fazla kurgulama yazdınız 

Belki hatirlarsiniz bı sıkıntı yok ama insanlar herşeyi dusunebilir

(6,214 puan) tarafından

Su kaldırır çak farklı bir anlam içeriyor ama neyse 🙄

-Reklam-
+3 oy
(6,538 puan) tarafından

Yok canim aramiz da daha saflari da var. 

Ben birinin ayni anda 2 postuna yaziyomusum birisinde bayagi tartisiyoduk. Digerinde de birbirimizi destekliyoduk :D 

(6,678 puan) tarafından

Hahaha sen benden de betermissin 🤣 herşey o an gelisiyo yeminle ya 🤣

(6,538 puan) tarafından

Oyle canim valla :D ama burada yazilanlari cok umursamadigim icin yani birisiyle tartissam da cok takmam aman kimbilir kim derim

(6,678 puan) tarafından

Aynen canım sanal sonuçta,😉

+2 oy
(1,659 puan) tarafından

Burada kavga eden insanlar daha sonra hesap sildirip zaten geri başka nicklerle geliyorlar akla yazmaya bile gerek kalmıyor 😂 ben kimsenin nickine bakmıyorum ya tersse terstir düzse düz amaaaaan 😂

(6,678 puan) tarafından

Ohh aman en güzeli 🤣

+2 oy
(1,936 puan) tarafından

Ben unuturum ama burda kendini aşırı beğenen zerre bişey bilmeyen biri var sadece onu unutmadım bulasmam ona yorum yapmam

(6,678 puan) tarafından

Kimmiş kız merak ettim 🤣 

(1,936 puan) tarafından

😅😅😅direkt etiketleyim istersen🤣

(6,678 puan) tarafından

Yok Anam girme hiç ona 🤣

+2 oy
(2,200 puan) tarafından

2 tane hadsiz var burda. Onların postuna yazmam

(6,678 puan) tarafından

Oo kim onlar 

(2,200 puan) tarafından
+2

Bosver. Onlar aklımdan çıkmaz. İkisininde çok ağır kelimeleri olduk durduk yere. Sırf ilgi çekmek için konuşan, kadin düşmanı hadsizler

+2 oy
(162 puan) tarafından

Hepsini değilde hı hadsiz mükemmel anne mukemel kadın kocası ona tapan egolu kibirli biri var bunların hepside yok o öyle sanediyir zavvalim kendini bı şey zannediyri hayyatli tek vasfı koca yönetmek neyse gerisi normal insanlar ya tartisilir da sevmeyebilrisinizde ama çirkinlesmemek gerekir 

(6,678 puan) tarafından

Ayy ben Büşra değilim dimi 😋

(1,470 puan) tarafından

İsmi farklı ama uzun demi

(3,448 puan) tarafından

Sen değilsin canım 😹 @..İsa evett😹

(6,678 puan) tarafından
+1

Tamam anladım 🤫🤣

(6,678 puan) tarafından

Nasıl ifsaladin 

+1 oy
(3,789 puan) tarafından

çok sık karşılaştığım kişileri hatırlıyorum onun dışında çoğunu hatırlamam. belki didişmişizdir bir postta diğerinde normal konuşmuşuzdur

(6,678 puan) tarafından

Bende öyleyim canım 

+1 oy
(2,617 puan) tarafından

Ben genelde dikkat ediyorum ya çok itici 2-3 insan var zaten onların postlarina yazmıyorum özellikle  çok büyük tartıştıgim bir iki kişi oldu bebek bakımında onlarda hesoa silip gittiler hemen. Burda olmadı ama olursa yine yazmam ya sohbeti keserim 

Ama seni tebrik ediyorum kin tutmamak çok güzel birşey kesinlikle saflik değil. Keşke bende öyle olabilaem, bu özelliğini hiç kaybetme 🌸

(6,678 puan) tarafından

Keşke bu özellik reel hayatta da olsa 🥺 ama bazen yapılanı unutmuyorum bazı insanlara mesafe koyuyorum ama içimdeki öfkem dinmiyor bazen özellikle koca tarafına 

+1 oy
(3,052 puan) tarafından

Öyle agresif, saldırgan post ve yorumlara yazmıyorum. Uygulamaya sürekli girince yine isim hatırlıyorum ama arayı açtığım zaman kim kimdi vs biraz unutuyorum. 

(6,678 puan) tarafından

Ben tutuyorum isim aklımda mesela senle hiç kötü düşmedik hep ılımlı konuşursun 

(3,052 puan) tarafından

Sırf aynı şekilde düşünmüyoruz diye kötü konuşmaya gerek yok, söylemenin de bin türlü şekli var. Dikkat ediyorum o yüzden. 

(6,678 puan) tarafından

Ama kimisi gerçekten egoist tavır alıyor kalp kırıyor boş konusuyor

(3,052 puan) tarafından

Klavyeden sallaması kolay oluyor. 

+1 oy
(1,470 puan) tarafından

Benimde var iki üç kişi ama tartışma gibi değilde bı kaç bişey gondericeklerini söylediler ve gondermediler Allah nasip etmedi.Ama Allah gören bilendir yani zorla kimseden bişey istediğini düşünmüyorum Allah herzaman iyi gün yazmıyor malesef geçen biride bana sen hep kendini acindiriyorsun yazmış 5dk sonra post açmış neler yazmış neler bende aynı şeyi ona yazdım.senin vesilenle sunuda yazıyım burada kimse kimseyi tanımıyor o yüzden birine iyilik yapicaksaniz Allah için yapinki karsiligi sizi bulsun❤️

(6,678 puan) tarafından

Evet kimse kimsenin ne yaşadığını bileme bende ameliyat olduğum zaman öyle demişlerdi kendini acindirma amma abarttın falan diye 

(1,470 puan) tarafından

Birisi bebek arabası sözü vermisti neyse kısmet olmadı diyim Ama Allah gören bilendir ne oldu o vazgeçti birisi benden lif aldı valla para geldi ben araba buldum insanın kısmeti sendeyse gelir yani ama inanmamak sana kalmış yani bencilce bana göre 

+1 oy
(678 puan) tarafından

İsim hafızam çok kötü. Yüz yüze bile çok defa  muhabbet etmeyince aklımda kalmaz. Burada zaten genelde isimleri okumuyorum bile. Bir keresinde benzer iki gönderi yazan bir anneye benzer tavsiyeleri verirken buldum kendimi :) 

(6,678 puan) tarafından

Hahaha ☺️ oda güzelmiş 

(678 puan) tarafından

Bir yandan güzel kafam rahat oluyor 😊 bir yandan da hafızam iyi olsaydı diyorum bazen 

+1 oy
(1,187 puan) tarafından

Fazla dikkat etmiyorum nicklere ama özellikle 2 kişi var hiç yazmam ve biri de var her yoruma atlar neredeyse ona da gıcık oluyorum😀

(1,187 puan) tarafından
+1

Hayır canım sen değilsin dediğim😀 olsa çekınmez söylerdım cemkırdiğine de denk gelmedim 

(6,678 puan) tarafından

Hahaha 🤣 var öyleleri maalesef 

(1,936 puan) tarafından

Cemkirmemeye daha da  dikkat ediyim ben en iyisi 😅

(6,678 puan) tarafından

Kız sen cemkirmiyon ki 🤣

(1,936 puan) tarafından

🤣🤣🤣🤣  

+1 oy
(2,478 puan) tarafından

2-3 hesap var özellikle onların saçma sapan postları yorumları olunca sinirim tavan yapıyor bazen görmezdsn gelip bazense cevap veriyorum özzellıkle isimlere çok dikkat ederim kim ne demiş ne yorum yapmış atarım hafızaya çünkü bir dediği diğerini tutmayan başkasını eziklemeye çalışan hesaplar biliyorum 

(6,678 puan) tarafından

Evet öyleleri var ilgi odağı olmaya çalışan falan 

+1 oy
(14,345 puan) tarafından

Yok canım o kadar aklımda kalmıyor zaten böyle şeyleri takmak için hayat çok kısa

(6,678 puan) tarafından

Haklısın canım severim seni 

(14,345 puan) tarafından
+1

Yiaa🥹🫠

Mutlu ettin iyi geceler 😴😘 

+1 oy
(22,792 puan) tarafından

Geçen birine bir daha postuna yazmam dedim ama yazdim unutarak değil öylesine gırgır postlarına yazdım gerçekten bir derdi olduğunda veya önemli mevzular da görmezden gelirim çünkü cevap verme üslubu çok kötü 

(6,678 puan) tarafından

Ben miyim yoksa kız bende olabilirim 

(22,792 puan) tarafından

Sen değilsin kocası ile ilgili posttu :)

(6,678 puan) tarafından

Benim terslemem karşımdaki insanın üslubuna bağlı biraz da yalan değil tersledim oldu benim de ama karşımdaki insan dik dik konuşup egoist cevaplar veriyorsa altta kalmam 

(22,792 puan) tarafından

Sana demiyorum ama haksızsın demeye bir çoğunun tahammülü yok. O zaman eşine ailesine olan siniri burdakilerden çıkarmaya çalışıyorlar ama tarafsız göz olarak yorum istiyorlar tarafsız yapıyoruz onu unutuyorlar 

(6,678 puan) tarafından

Evet malesef bazilari var öyle kocasıyla ilgili bi şey anlatıyor yorum yaptın mj toz kondurmuyor

+1 oy
(4,750 puan) tarafından

Çok fazla giremesem de bu ara, 1 kisiyi görmezden geliyorum o kadar sacma yerden bakıyoki yorumları konuşma tarzı benlik değil onun dışında sevdiklerimde var tanımadıklarımda ortaya karışık yorum yapıyorum 😁

(6,678 puan) tarafından

Ayy kim.o 🤣 ben mi yoksam 😋

+1 oy
(4,865 puan) tarafından

Duruma göre değişir. Tartışma seviyeliyse sorun etmem ama bir ara burada tartışırken küfreden seviyesiz çoktu, onlara asla yazmazdım. İyilik meleği geçinen biri ve bu aralar kendisini öne çıkartmakla uğraşan ( biraz sonradan görme gibi tavırları ve ukala yorumları var) biri var. Bu ikisine yazmam. 

(4,865 puan) tarafından

@ikbal aman etme etme :) muhattap olmak istemem o seviyelerle :D

(6,678 puan) tarafından

Ama merak ettirdin şimdi 🤣

(1,455 puan) tarafından

Aklıma iki kişi geliyor 😪 

(6,678 puan) tarafından

Bana da diyin ya çok safım lanet olsun 🤣

(4,865 puan) tarafından

isim verecek olsam direkt yazardım kızlar :)

+1 oy
(53,690 puan) tarafından

sen bana terslenmistin sonradan baktim yaziyosun bende bozuntuya vermedim ☺️

(6,678 puan) tarafından

Hiç hatırlamıyorum yeminle 🤣 İkbal hiç yok bak hafızamda 🤣 nerde tersledim kız 🤣

(53,690 puan) tarafından

biri kedisini makinede yikamis cocugun onunde acmis kapagi acmasaydin dedim diye kötü oldum☺️ başka bbusra da olabilir

(6,678 puan) tarafından

Ohaa bildiğin kediyi mi yıkamış ben değilim kız kediye öyle yapılır mı günahıma girdin 🤣

(53,690 puan) tarafından

sonradan hatirladim sen degildin ama seninle katistiriyorum oda baska busra

(6,678 puan) tarafından

Olabilir canım 

+1 oy
(1,088 puan) tarafından

Ben postu bana göre iyi değilse kötü yorum yapıp diğer postuna iyi birşey yazabilirim her konuda aynı fikirde olmayabiliriz yani kin tutmam genelde sonuçta o an o posta öyle yazıyorum 

(6,678 puan) tarafından

Bende isim tutmam kolay kolay kimisi kincilik yapıyor iyi de olsa ters yazıyor sırf ona gıcık olduğu için 

(1,088 puan) tarafından

Evet canım fark ediyorum bende

+1 oy
(1,602 puan) tarafından

Ben de öyle bakmam pek. Ama münakaşaya yaşadıklarımın nıckini aklımda tutmaya çalışırım bir daha cevap vermemek için. Yanı o hatırlarsa diye 😄 ama unutuyorum kim bilir kimlerle münakaşa ettım de başka postlarda  normal konuştuk 😄

(6,678 puan) tarafından

Ben de öyleyim sadece biri var dik dik cevap veriyor. Onu unutmuyorum birde ameliyat olduğumda birileri üstüme gelmişti ama helallesicem

(1,602 puan) tarafından

Yoksa hatırlasam cevap vermeyecm. Özellikle gıcık gıcık ya da kötü yorum yapmam varsa da öylesi Allah yakınlarına sabır versin dıcem kin çok kötü bir şey 😌

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 405 göst.
+6 oy
62 cevap 1,337 göst.
0 oy
24 cevap 486 göst.
4 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Asena 28 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 355 göst.
17 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sngl&8 (31 puan) tarafından soruldu

Kategoriler