+1 oy
795 göst.
Diğer kategorisinde (6,688 puan) tarafından

Kızlar hiç burda biriyle mesela bir postta kötü olup onun kullanıcı ismini aklınıza yazıp sonra gördüğünüz yerde ona göre yorum yaptığınız oldu mu ? 

Ben o konuda çok safım kullanıcı ismi unutmam ama bir postta da gördüm mü sanki hiç bı şey olmamış gibi şen şakrak yazarım 🤣

Bı saf ben miyim ? Yoksa kalabalık mıyız? 🤫🤣

29 Cevaplar

+1 oy
(4,742 puan) tarafından

Kin tutmak iyi bisey degil zaten cicegim bu saflik degil ben biriyle tartisirsam ozellikle nickine bakmam ki kin gutmeyim hatta bi kere ne oldu biliyo musun kadinin biriyle atistik kadin bildigin satasiyo ama bana hatta gorulme sayisi artmis kapatamafigim postlarimi hortlatmis biri yilbasiydi kim ne yapiyosa sapsin yeter diye sitem etmistim sanane sananeeee diye yorum yapmisti digeri tatli yapmistim gece tepsi bostu kenarda az bisey kalmis orsyi yiyodum anlik postu acmistim aferin sana koca tepsiyi yalayip yutmussun falan diye bildigin bela araniyo kadin neyse aradan zaman gecti ben onun pistuna yazmisim heralde yanlis hatirlamiyosam beni hatirliyo musun dedi yoo dedim iste ben o gun senjnle tartismistim hatta arkadasima da gosterdim kadina satasiyorum diye dedi canim sikkindi senden ciksrdim hakkini helal et dedi 

(6,688 puan) tarafından

İyi bari helallik istemiş 

(4,742 puan) tarafından

Etmedim ki 

-Reklam-
+1 oy
(366 puan) tarafından

Ben nicke göre cvp yazarım hiç unutmam nickleri kim nedir ne değildir çoğunu biliyorum☺️sevmediğim biriyse kesinlikle yorum yapmam. 

(6,688 puan) tarafından

Valla helal olsun ne diyim🤣

+1 oy
(2,531 puan) tarafından

Bir tanesi var asla yazmam. o zaman ben bir postta yorum yapmıştım kötü de değildi. Başta ters ters konuştu çok bilmiş gibi. Bende ona yorum kibar güzel yaptım halen tersledi 

o konu ilgili benim adıma ima ederek  bir post açtı ben de altta yazdıım zaten kimse onu desteklemedi postu geri kaldırdı.

Sen kimsin de benim anneliğimi sorguluyorsın.

Sonradan postlarında gördüm çok boş bir insanmış. O zaman biraz üzüldüm hiç değmezmiş

Başka türlü sevmediğim yorumuna katılmadığım insanlar var ama saygı duyuyorum.

Duruma göre yazarım.

(6,688 puan) tarafından

Anladım canım ben nasıl biriyim hiç bana da ay uğraşamam diyip gectigjn oldu mu

(2,531 puan) tarafından

Yok

sadece bir ara çok kaynana görümce postu açıyordun hangi taraf haklı bilemediğimden sıkıntı kimde acaba?

çok mu abartıyorsun diye düşündüğüm oldu.

Zamanla onların seni sevmediğini farkettim 👍🏻

(6,688 puan) tarafından

Evet bacım sevmiyorlar kendileri bilir sevseler beni el üstünde tutsalar ne güzel olurdu ama malesef cicek gibi geçinip gitsekk😭

(6,688 puan) tarafından

İşte ben biraz takıyorum malesef 

+1 oy
(14,741 puan) tarafından

Ben kullanıcı ismini bile hatırlamam yüzünü bile görmediğim biri için neden kin gudeyim kız. O an düşünceler uyusmamistir.  Bi başka postta fikrine katılırım onaylarim nolcak. 😊

(6,688 puan) tarafından

Aynen canım 

+1 oy
(1,372 puan) tarafından

Benim isim hafızam sıfırdır ezberleyene kadar canım çıkar 

O yüzden nurdan da ezberleyemiyorum isimleri

(6,688 puan) tarafından

Hahah olsun en güzeli 🤣

+1 oy
(830 puan) tarafından

Ben postları post olarak değerlendiririm kişiye göre değil. Çünkü bir postta farklı düşünceye sahibizdir münakaşa olmuştur. Başka postta aynı düşünüyoruzdur taraf olmuşuzdur. Ama hatırladığım @idilt var. Konuşmalarını sevmediğimden değil ama Aylar önce bir konuda tartışmışız. Ama daha sonradan ona başka bir konuda fikir vermişim. Oğullarımız aynı yaşta. Onlarla ilgili konuşmuşuz filan😀

(1,722 puan) tarafından

Niye tartışmışız kıııız 😂

(830 puan) tarafından

Boşver😀

(1,722 puan) tarafından

Pekiğ 😂

(6,688 puan) tarafından

İdil kimseye bulaşmaz pek ama 🤣

(1,722 puan) tarafından

Bazen sinirliysem o gün içinde burada yazılanları totoşumdan anlayarak cevap verebiliyorum ya da gerçekten haklıyımdır öz eleştirimi de yaparım 😂

+1 oy
(3,976 puan) tarafından

BEn bakmam kullanıcı adına . Bir posta karşıt fikirde oluruz diğerinde aynı fikirde. Burayı çok da takmamak gerek.  

(6,688 puan) tarafından

Evet de bazen takıyor insan 

+1 oy
(693 puan) tarafından

Benim listemde özellikle bir iki isim var bilsem de susuyorum bu isimler linç tayfadan ama bu yüzden  cevap yazmıyorum hiçbirine 

(6,688 puan) tarafından

Kimmiş kız 🤔

(693 puan) tarafından

İsim vermesem daha iyi başıma bela etmek istemiyorum boş vakitleri çok olduğu için gelen geçene çatıyorlar zaten hedef olarak görmesinler beni 😅 şaka bir yana bence herkes yapsın bunu size zorbalık eden linçleyenleri yok sayıp sorduklarına cevap bile vermeyin 

(6,688 puan) tarafından

Ben öyle yapıyorum ters konuşanlara kendi postum olsun başka post olsun dönmüyorum cevap olarak 

(693 puan) tarafından
+1

Kesinlikle en doğrusu çünkü bir süre sonra enayi yerine koyuluyoruz 

+1 oy
(2,724 puan) tarafından

Herkesin yorumunu okudum ben var mıyım diye çünkü insanız belki yanlış birşey yazmışımdır yada norml bişi yazıp yanlış anlaşılmışımdır yada tarzını beğenmeyip bende öyle yazmışımdır bilmiyorum 😅 genelde çok sakin davranmaya çalışıyorum ama karşı taraf gıcıksa yani yanlış anlamaya meyilliyse bırak öyle anlasın deyip coştuğum oldu 😅 benimde burda herkessin dediği gibi 2 3 kişi haz etmediğim var onlarda genelde ya çok bilmişler ya da kendini en iyi anne en iyi eş ilan edenler(biri daha bunu yazmış bence aynı kişiyi konuşuyoruz 😅) yada her posta gıcık yorum yapanlar

Ben özellikle takip ettiğim aman cevap vermeyeyim dediğim kimse yok bi ara takmıştım 1 2 kişiye o da benim normal sorduğum posta saçma cevap veren yada tartışma yaşadığım biriydi ama şuan ne hali varsa görsün banane deyip unutmayı seçtim çünkü kin tutmakta insanı yıpratır bırak eden bulsun ben öyle düşünüyorum artık

(170 puan) tarafından

Onu yazan ben 😎😎😎 

Bence de aynı kişi 

Busraaaaaa çok da zor biri değil aslında burdakilerin gözüne sokar herseti nasıl bilmezszin 

(6,688 puan) tarafından

Tamam tamam çaktım şimdi sus 🤫 post kapanmasın 🤣

(2,724 puan) tarafından

Ortalık karışmasın söylemem😅😅 aslında seviyordum ilk ama sonradan çok agresif ve sadece kendisi doğrucu gibi konuşmaları beni irite etti😶

(6,688 puan) tarafından

Tamam anladım sanırım sus 🤫

(2,724 puan) tarafından

Herkes anladı artık zaten😅

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 405 göst.
+1 oy
29 cevap 409 göst.
21 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Zelihanur_80 (267 puan) tarafından soruldu
+6 oy
62 cevap 1,356 göst.