+4 oy
862 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,190 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Hamileyken bebeğim için kaynanam" dedesi çorapsız elbise etek giydirmez "demişti daha doğmamiş bebeğime..böyle bakmıştım 😦😦😦

35 Cevaplar

0 oy
(3,516 puan) tarafından

İlki kız oldu. İkinci oğlan olursa bir tepsi baklava yapacağım dedi. Onun üstüne iki oğlan doğurdum ama baklava falan yapmadı bana özel. Her zamanki gibi kandırıldım. Baklavası da güzel oluyor hasbamın😹

(3,516 puan) tarafından

Üçüncü bebemin kilosu ve boyu ayına göre fazla diye kayınbaba illa doktora götürelim hormon iğnesi ile durdursunlar diye tutturdu. Ruh hastası paranoyak bi aileye gelin gitmişim resmen. Her şeye müdahale etmeye çalışıyorlar. İlk bebem sadece anne sütü ile tombiş diye, az emzir diye akıl veriyorlardı. Daha neler var da neyse😼

(2,190 puan) tarafından
+1

2 .3 . Erkek oldu diye baklava yaptirsa alır onu çope dokerim kizima değer vermeyene ben hiç vermem ayrıca çocuğun geleceğini mahvetcek gerci doktora öyle bişey dese doktor psikolojik tedavi önerir bu fikirlerine bakıp 

-Reklam-
0 oy
(2,239 puan) tarafından

Sırf eşim kızıma bebek mevlidi yapmasın diye kaynanam; Mevlüt için diyanetten diplomalı hoca lazım, Kur'an'ın bir harfini yanlış söylemek büyük günah demişti. Bende onun lafına önce şok olup sonra, o zaman günahsa kimse kuran açıp okumasın demiştim. Nefret ediyorum NEFRETTTT

(2,190 puan) tarafından
+1

Sen gelme günaha girme o zaman derdim😢😅

(2,239 puan) tarafından

Hep aynı taktiği yapıyor. Kocam birseylerden vazgeçsin diye gözümün içine baka baka dolduruşa getiriyor lanet

(2,190 puan) tarafından

Ben de getiririm vala

0 oy
(1,597 puan) tarafından

en guzeli bende bebegi emzirirken susuyordum malum susayan insan su icer emzirmeyi birakmadan su ictim diye bebegin ustundesu icilmez demisti carsamba gunleri bebek yikanmaz tirnaklari uzundu 40 cikmadan kesilmezmis ooooo 

(2,190 puan) tarafından

Aşırı biliyorlar herseyi

0 oy
(1,841 puan) tarafından

Doktor ilk önce Erkeğe benziyor dedi. Sonra kız olduğu kesinleşti. Görümcesinn gelini Doktor hep kız demiş çocuk doğmuş erkek. Ben doğana kadar inanmam kız olduğuna dedi. Bide gittim böyle diyen birine ***** gibi adını koydm. 

(2,190 puan) tarafından

Keşke koymasaydiniz...🥀

0 oy
(1,513 puan) tarafından

Senin Bebek çok küçük doğar demişti karnım yoktu jjhjhjhj

Karnım erkek karniydi herkes erkek derdi bende hayır kız doktor kız diyorum kabul etmediler doğana kadar erkek beklediler 

(2,190 puan) tarafından

Daha çok beklerler🤣

0 oy
(1,092 puan) tarafından

Ben 1 ay oldu doğum yapalı. Bana köpek bokunu alıp poşete sarıp bı bez parçasına dikip bebeğe yapıştır nazardan korur diyorlar. Şok oldum. Kaynanam geçen gün yine " bekleyin buralarda köpek boku var ben ona poşete koyacam biraz bebeğe yapıştıracam " dedi. 

Tabiki öyle birşeye asla izin vermedim. 

Nazar ayeti varken neden köpek boku yapıştırayım bebeğime nazardan koruması için 

(1,204 puan) tarafından

Şoklar icinde okudum 🫣

(1,092 puan) tarafından

Evet kaynanam da görümcem de niyetlendi izin vermedim

(1,092 puan) tarafından

Bende şok oldum inan 

(2,190 puan) tarafından

Al onu kendine yapıştır derdim ya gerçekten ışıl ışıl hayal dünyaları 

(1,092 puan) tarafından

Hiç sorma🤣😂

0 oy
(700 puan) tarafından

Kaynana değil de benim kayinbabam çok sinir bozucuydu. Kızımı akşam 9da yatırıyorum diye çocuğa eziyet ettiğimi, çok yatmaktan sırtının agriyacagini soylemisti. 

(2,190 puan) tarafından

Allah sabır versin bu konuda empati yapmama gerek yok çok iyi anladım sizi

0 oy
(34 puan) tarafından

Hamileyken değil de doğumdan sonra daha lohusayken bana bakıp göbeğin kurbağa karnı gibi demişti çok zoruma gitmişti 

(2,190 puan) tarafından

Cevapsız mi kaldıniz peki 😐

0 oy
(1,317 puan) tarafından

7 8 aylık hamileydim klimanın karşısında yatma çocuğu üşütürsün zaturre demişti ben şok olmuştum 🤣 

(2,190 puan) tarafından

😅😅TV ye karşı oturuyum madem canı sıkılmış olabilir deseydiniz 🤣

0 oy
(4,726 puan) tarafından

Doğum yaptıktan 4 ay sonra oğlum ağlıyor diye bir çocuk bakamıyor falan diye kayınbaba ile boş boş konuşmuştular sonrası Ufak bir fırtına ve oğlumu alıp evi terk etmem 😂 birlik yaşıyorduk iyi ki o an deliliğin tuttu çıktım o evden şimdi yılda 3 gün giderim evlerine fazla bile 😂

(2,190 puan) tarafından

Ayyy çok iyi yapmışıniz 🤣ayrı ev mi açıldı sonrasında nasıl oldu 

(4,726 puan) tarafından

Sonrasında Giresun'dan Bursa'ya gittik eşimle 1 sene durduk pandemi oldu eşimi işteb çıkarttılar sonra Giresun'a geri döndük ama onlar köyde ben merkezde durdum 

0 oy
(142 puan) tarafından

3. Hamılelığim arayıp sormazlar hiç sagolsunlar nasılsın bişeye ihtiyacın var mı diye. Karısamazlar karıstırmam. 

(2,190 puan) tarafından

En temizi uzak olmalari

(142 puan) tarafından

Uzaktalar orda kalsınlar aynen öyle canım. 

0 oy
(1,204 puan) tarafından

Kaynanam değil de kayinbabam bir laf demisti 

Doğum ne zaman olur Allah bilir ilk çocuğumu 36 haftada doğurdum eşime kayınbabamin yaninda artik alışveriş yapmamız lazım demiştim 34 haftada kayinbabam da DOĞMAMIŞ ÇOCUĞA DON BİÇİYORSUNUZ demişti. Çok zoruma gitmişti o lafi eskidendi yoksulluk öyle doğup ne varsa giydirmek imkan varken neden almayalım demiştim ne olur ne olmaz tebdir senden tevekkül allahtan sabahına inat edip gittim alışveriş yaptım zaten 2 hafta sonra doğum oldu acil sezaryen hemde eski kafalara laf anlatmak cok zor simdi rahmetli oldu kendisi Allah rahmet eylesin cok zoruma gitmişti lafı doğrusu 

(2,190 puan) tarafından

İnsan arkasından güzel konuşturacak kimi böyle konuşturur kimisi dua ettirir herkes ne yaparsa  kendi yapar.

0 oy
(22 puan) tarafından

Kaynanam kızımın agzı akıyor diye dayısı ayak topugunu kızımın agzına sürecekmiş geçecekmiş  agız akması tabiki yapmadım yapmam da bide şey var salı banyo olmaz cuma olmaz yok pazar olmaz saçma sapan şeyler 

(2,190 puan) tarafından

Vallahi daha saçması yoktur diyorum yazılanlara bakıp daha da sacmalayani çıkıyor Allah affetsin bazılarını minicik bebek ya vala şok geciriyorum

(22 puan) tarafından

Aynen öyle valla 🤣

0 oy
(69 puan) tarafından

Oglan olursa şu ismi koyacam diye düşündüm dedi cinlerim tepeme cıkmıştı sonra cinsiyeti kızmış dedik 7 8 ay öyle çok yanılma oluyormuş senin karnın erkek karnı deyip durdular o zaman acemiydim kndi kndime sinirlenir dururdum şimdi olsa vermezmiyim cevabını allahım katil eder bu kaynanalar görümceler

0 oy
(41 puan) tarafından

Bebeğim 10 gün kuvezde kaldı eve geldik kayinbabam bu da aynı sıçan gibi maymun yavrusu gibi diyordu en son ben patladım madem hayvana benzetiyon mübarek bir hayvana benzet diye. Yine kayınbabam benim memelerime takmıştı memeyi tutuyor mu emzirebiliyon mu herkesin için de söylerdi mamaya alıştırma bak sütun kesilir meme ver meme de meme illede meme yani artık ben utanıyordum.

Kaynanam hiç demiyorum Allahindan bulsun ne hamileligimi ne lohusaligimi ne de şuan çocuk büyütürken yardımcı oldu hep kavga çıkardı hep ağlattı beni saçma sapan sebeplerden kavga çıkarırdı. Eşim de ev gecindiremem evimi ayırır korkusundan hala da birşey demiyor psikolojimi bozdu bu aile.

(2,190 puan) tarafından

Nefret ediyorum bazi insanlardan minicik pamuk gibi bir evladı nasıl benzetebiliyorlar kalbi kararmış insanciklar.

İlgili sorular

+1 oy
28 cevap 1,699 göst.
0 oy
51 cevap 1,306 göst.
8 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+4 oy
46 cevap 1,858 göst.
0 oy
73 cevap 1,487 göst.

Kategoriler

1,471,931 soru