+4 oy
874 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,193 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Hamileyken bebeğim için kaynanam" dedesi çorapsız elbise etek giydirmez "demişti daha doğmamiş bebeğime..böyle bakmıştım 😦😦😦

35 Cevaplar

+3 oy
(9,790 puan) tarafından

Çok karışmaz ama evinde 3 buçuk ay kaldığımda bir kere kavgamız oldu en saçma davranışı oydu bence kardeşi kıyafet yollamış gelin çocuğuna giydirsin diye başkasının bişeyini giydirmem sevmemde çok iyi bilir elsalı mavi bir elbise vardı içlerinde tülleri bildiğin yırtık kızım ona heves etti gösterme dedim kaldırdım iki gün geçti çıkardı kızıma diyor bak bu ne güzel gel giyelim yine kaldırdım artık üçüncüye çıkardı kızım gene ağladı benim tepem attı koca poşet kıyafeti sobaya attım üstündede kahve yaptım içtim birdaha hayır dediğime ısrar etmedi 

(2,193 puan) tarafından
+1

Son cümleye kadar bana inme iniyordu ama sobaya attım üstünde de kahve içtimi okuyana kadar 😅 aşırı iyi yapmisiniz annenin hayır dediğine özellikle direten insanlara aşırı irite oluyorum 

(3,456 puan) tarafından

Aynı böyle eli maşalı olacaksın işte 😂 tebrik ediyorum 💪👏

-Reklam-
+2 oy
(2,832 puan) tarafından

Bana lokum poşetinin ağzını acamadigim için çok gecimsizsin demişti 😂 kendisi çok geçimli olduğu için elimden alıp sakince açtı. Ben bir sonraki sefer yine acamadigim için yırttım 😂 

Birde şey yapmıştı 6 aylık kızıma boxer alıp gelmiş. Zıbını bırakıp boxer atlet giydir artık koca çocuk oldu zatürre olur demişti 😂 

(2,193 puan) tarafından

Yaa😅😅😅o kadar doktor boş yere okuyor zatürreden gelen bebeğe ver boxeri yolla ne ugrasiyon havayla yoğun bakimla iğneyle ilaçla 😅😅😅 ben de şişe kapağini genelde çok iyi açarim geçimliymişim ya ben 😅

(2,832 puan) tarafından

Kız sen baya gecimlisin yaaa 😂 tabi ki doktor nerden bilcek anneme getirin o çözümü bulmuş giydir yolla 😂 

(2,193 puan) tarafından

Aşırı gecimliyim nesilden nesile aktarcam inşallah:)))

+2 oy
(23,834 puan) tarafından

Farklı değilde gıcık inşallah halasına çeker de becerikli olur demişti daha cinsiyeti bile belli olmayan çocuğa. Ben de inşallah bana çeker Zeki ve rahatına düşkün olur demiştim 😂🙈

(2,193 puan) tarafından
+1

Ahahahah inşallah sana çekmez yoksa ben sinir hastası olurum deseydiniz😅

(23,834 puan) tarafından

Maalesef çekmiş oğlum bık bık konuşur her şeye çok bilmiş bazen oğlum musun kaynanam mısın bilmiyorum derim ama benim duam gerçekleşti bence laf da yerine ulaştı 😂😂

(2,193 puan) tarafından

Çok sevindimm😅

+2 oy
(1,382 puan) tarafından

Benimkide yeni doğum yaptığımda bebek sancılanıyordu. Anne sütünü sagmistim şeker koy oyle ver demisti şok oldum

(46 puan) tarafından

Ağzım açık kaldı şuan gerçekten 

(2,193 puan) tarafından

Ayy yok artık ya

+2 oy
(1,878 puan) tarafından

Kedinin köpeğin içinde hastalık kapar bakamaz bu demişti. 

(1,878 puan) tarafından
+1

Eşimciğim yapıştırmış tabi cevabı. Gerçi gerek bile yoktu cahil insanlar takılmadım ben

(2,193 puan) tarafından

Size ragmen bakıyorum ya diyeceksin 

+2 oy
(508 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Dondurma yeme çocuğu üşütürsun beyni üşür çocuğun sümüklü olur :D çok saçma üşütecekmisim çocuğu aynı yerde bile değiller :D 

Çocuk doğduktan sonra daha sacmalari var keçi sütlü formül  mama veriyordum anne sütüne daha yakın diye neymiş keçi sütlü diye mama çocuk inat olacakmış katır inadı olacak çocukta ben karışmam kendin çekersin diyip diyip bunu diyordu, bana söz geçirmediği için , hani üç yaş sendromu var bütün bebeklerde olduğu gibi ama aşırısı da değil mülayim bir oğlum var bak beni dinlemedin inat oldu çocuk diyip duruyor 

Yürümeye ilk  başlayınca bebeğin ayagini kestirmen lazım diyip duruyordu ne alaka dedim cami önüne götürecekmisiz çocuğun ayağına ip baglayacakmisiz ilk çıkan camiden  ayagandaki ipi kesecekmis yoksa çocuk hep düşermis yürürken ,saçma sapan şeyler ya batıl batıl bende asla inanmam çocuk düşünce hala bunu diyor inanıyor bak ayağını kestirmedin hep düşecek bu çocuk diye ki oğlum 3 yaşında çok hareketli arada bir koşarken düşebilir yani ayda yılda bir , hep olmuyor ayağında ip kesirmedik ondanmis düşüyor senin yüzünden beni

dinlemedin diyip duruyor saçma saçma şeyler

(2,193 puan) tarafından

Ayyy ne sinir bozucu durumlar mesela senin artık susman için ne yapmak lazım deseydiniz asla yapmam ben de  yüz kere desin isterse 

(508 puan) tarafından

Benim eşim sinirlidir ,böyle boş konuşunca azarlayip annesine kavga ediyor ama az uz da azarlamiyor ya kocaman kadın ben utaniyorum resmen o azar yiyince annesi  gene anlamıyor , hatta eşimi sakinlestiriyorum , benim birşey dememe gerek kalmiyorda çok saçma şeylere inanıyor ya , yapmıyoruz zaten kendi kendine konuşuyor işte ne diyeyim ,ben de birşey desem eşim iyice kavga edecek tamamen yüz yüze bakamicaz sonra gelin oğlumu soğuttu olacak hiç karismiyorum o yüzden .

+1 oy
(6,811 puan) tarafından

O ne demek kız 🤣

Benim kaynanam hep garip hep değişik 🤣 hangisini sayayım ki 🤣 he dur şey demişti kızım daha 7 8 aylik eşim kollarından tuttu hop hop yapıyor haliyle çocuk yan basıyor ayy buda herşeyi bizim taraf herif baksana (kayınpeder e) bilmem kim teyze gibi yan basıyor 🤣 didimin didisinin sol bilmem neyi 🤣 taa kaç kuşak önceden teyze olurmuş kadını bilmem etmem 🤣

(2,193 puan) tarafından
+1

Ahahahahah😅kendi tarafına benzeyecek ya 

(6,811 puan) tarafından

Aynen 🤣 essek sipasi da babaanneye benziyor kabul edelim 🤣 babaannesi kılıklı diyorum hiç sevmiyor babaannesini 🤫

(2,193 puan) tarafından

Bebek bilir bazı şeyleri çünkü 😅

(6,811 puan) tarafından

Kız 5 yaşında Bebek değil 🤣

(2,193 puan) tarafından
+1

Ahahah 5 yaşındaki de bilir😅

+1 oy
(26,267 puan) tarafından

Ben yeni doğum yapmıştım kolik bebeğim vardı makarna yapabilmiiştim kaynana müsveddesi sadece bunumu yaptın demişti çok sinirlenmiiştim 

(2,193 puan) tarafından

Kaynananiz " biz önce doğururduk iki saat sonra tarlayı sulardik " kafasında biri sanirim 😅 makarna bile fazla külfetli o anda insan onuda yaptırmaz

(26,267 puan) tarafından

Yapıp getirip yardımcı olacağına bide konuşur zaten yaptığı tek şey bu BOŞ KONUŞMAK artık görüşmüyorum ne hali varsa görsün hayatımdan çıktı kafam çok rahat 😁

(2,193 puan) tarafından

Geçmiş olsun aşırı sevindim sizin adinizaaa

(26,267 puan) tarafından

Teşekkür ederim umarım ömür boyu uzak durur benden 🤭

(2,193 puan) tarafından

Amin 🩷 

+1 oy
(5,202 puan) tarafından

Dedeye noluyo hayirdir benimki kundak delisiysdi ille kondakla dedi durdu almadim da yapmadim da vardir daha da aman suan sinirlerimi ziplatma dur 

(2,193 puan) tarafından

Bazı insanlarin dünyası Işıl işil 🤣

(5,202 puan) tarafından

Ama bizimkini karartiyolar cahille muhabbet cok zor gercekten onlara kalsa da brn cahilim 

(2,193 puan) tarafından

Cahille muhabetden kendimi isircam ben bir gün 😅

(5,202 puan) tarafından

Ay kimse icin kendime zarar veremem benim canim onlardan daha degerli direk muhabbeti keserim ja kesemiyosam lafini veriririm 

(2,193 puan) tarafından

En doğrusu vala 

+1 oy
(1,650 puan) tarafından

Çok şey var ama en sinir olduğumu söyleyeyim 

Yeni doğum yaptığım sıralar onlara gittiğimizde geri eve dönerken ya de onlarla bi yere giderken eşime bebeği sen taşı bu ( ben ) şimdi düşürür demişti ilk bebeğimde hep böyle yapardı seslenmezdim sonra ikinci bebeğim oldu bayram gezmesine çıktık kaynanamlarla birlikte eşimin teyzesine gidiyoruz neyse gittik evlerinin önünde biraz büyük merdiven var kaynanam yine eşime sen al bebeği düşürürse şimdi dedi eşim alayım mı dedi bende niye ben Dakar mıyım 9 ay karnımda taşıdım hergün evin içinde benim kucağımda zaten niye düşüreyim dediö kaynanam mosmor oldu eşime söyledim ama laf ona geldi kendisi de biliyor ilk oğluma da söylediğini iki bebeğime karşı yaptığı şeyin lafını geç olsa de verdim ondan sonra bi daha da demedi 😂

(2,193 puan) tarafından

Sen düşürdüğün için bu kadar hassassin heralde derdim😅  keşke en başından cevabını verseydinizzz

(1,650 puan) tarafından

Ay ilk bebeğimde çok sessizdim pasif birisiydim ilğlci olunca bana insanlara karşı tahammülsüzlük geldi baktım herkes herkese istediğini söylüyor bende söylüyorum artık 😂

(1,650 puan) tarafından

Bak bi de şey vardı ilk oğlum kolik+ kolik bir bebekti yani çok zordu gazdan duramaz sürekli ağlardı bir kere aspirin ezip ver gazını alır dedi küşüçük çocuğa aspirin verilir mi dedim sonra ismini ilk defa duyduğum bitkileri söyledi alıyım yapalım gazına iyi gelir diye hayır dedim sonra oğlum biraz büyüdü 15 aylık yürüdü herkes niye yürümüyor falan diye soruyor bende bi sıkıntı yok 18 aya kadar normal dedim bana gözünün yanıyla iğrenme tarzında bakıp bunlarda ana işte internet anaları dedi sinirden titriyorum ama siz çocuklarınızı kundağa sarıp bi köşeye atarak büyütmüşsünüz siz ne anasısınız demiştim 😂😂😂d

(2,193 puan) tarafından

Laf anası 😅😅 en güzeli cevap vermekmis yoksa sorun yok sanılıyor 

+1 oy
(725 puan) tarafından

O kadar çok şey söyledi ki hamileyken düşük riskim vardı oturup Kuran okuyodum bi taraftan da ağlıyorum başıma dikelip ne varda neye ağlıyon demişti doğumdan sonrada oğlumun pipi derisi çok fazlaydı bizimkilerde hiç böyle şey yok dayısının ki böyleydi herhalde demişti o kadar çok şey varki patavatsız aklıma geldikçe sinirleniyorum 

(2,193 puan) tarafından

😅😅😅  okuduklarım karşısında da 😦😦böyle bakıyorum 

+1 oy
(4,331 puan) tarafından

Kızımız olacağını söylediğimizde yüzünden belli demişti 😀 

(2,193 puan) tarafından

Laf sokmaya yer arıyormuş 

+1 oy
(6,541 puan) tarafından

Bebegim ayni bana benziyomus. Ayni benim gibi kara kasli kara gozluymus. Ben de baya beyaz bi insanim yani kasim gozumde oyle kara degil normal iste. Esimde esmerdir asil kara kasli kara gozlu olan o aslinda. Neyse iste kaynanam ayni annesi gibi kara kasli kara gozlu vs deyince bende sanki oglun sarisin renkli gozlu mu demistim :D 

Maalesef cok kiskanclar cocugun bana benzemesini bile kiskaniyolar. 

(2,193 puan) tarafından

Tek basarilari kıskançlık 

(6,541 puan) tarafından
+1

Oyle canim anlamiyorum yani ben senin rakibin miyim yani demi kulvarlarimiz bile farkli

+1 oy
(126 puan) tarafından

Hamileyken hangi hayvana bakarsan çocuğun ona benzer🤭

(2,193 puan) tarafından

😅😅  hahaha  gerçekten kafalar ışıl ışıl 

+1 oy
(3,365 puan) tarafından

Hamilelikte de çok saçma cümlesi olmuştu ama kızım doğduktan sonra ben hiç oğlumun böyle kızına düşkün olacağını düşünmezdim, hemen bir daha çocuk ister sanmıştım dedi. Erkek olsun anlamında. Ana eşimde kızıma aşıktır, hâlâ da söyler babası çok seviyor diye ama imalı

(2,193 puan) tarafından

Kızımı sevmeyen erkek çocuğunu hiç sevmezdi ben de doğurmazdim zaten denilesiymis 

+1 oy
(14,545 puan) tarafından

Yok benimkilerde oyle huy şükür 

İki çoçuğumda da sorduk istediğiniz bi isim var mı diye siz bilirsiniz anne babası sizsiniz siz seçin dediler 

(2,193 puan) tarafından

Hayatda sormam aslada sormam çok garip geliyor gerçekten hangi hisle onlara bıraktınız merak ettiğim için soruyorum 

(14,545 puan) tarafından

Herkesin ailesi ve aile ilişkileri çok farklı tabi sizin de anlıyorum

Kaynanamın da kayınpederimin de ilk torunuydu kızımın da oğlum da çok şükür aramız iyidir benim ailemin uzakta olduğunu aratmazlar hiç zaten onlara yakın olayım diye karşı binasına Taşındım

Aramız iyidir kırmazlar beni destek olurlar hep fikirler ama anlayış saygı gösterirler o yüzden ben de onları çok severim

(2,193 puan) tarafından

Allah muabbettinizi arttırsın 🩵 isterlerse melek olsunlar ben yinede sormazdim bile işte herkesin huyu farkli

0 oy
(27,065 puan) tarafından

Tam ne dediğini hatırlayamıyorum ama hep şöyle diyordu  " kaynanam bana böyle derdi "  😂😂

(2,193 puan) tarafından

Sen ne olur bana bişey soyleme.benide rahat bırak bu vesileyle müstakbel gelinimide deseydiniz keşke 😅 

(27,065 puan) tarafından

Yaşlı ya bişey demedim o yüzden 😂 bir de birşey demiş olsam konuyu daha da uzatırdı daha çok akıl verirdi tepkisiz kalmak en iyisi 😂😂

(27,065 puan) tarafından

Bir de onunla iddialaşmak mümkün değil dediğim dedik birisi çünkü 😁

(2,193 puan) tarafından

Daha çok denmeli bastırılmali🤣

0 oy
(3,545 puan) tarafından

Kayinvalidemi normalde çok severim ama dogum yapınca bence aklı o an gitti diye düşünüyorum..

Bebek emmiyyor süt yetmiyor bizim gelin ablasının gelini habibenin sütü sakir sakir geliyordu daha hastanedeyiz yeni doğurmuşum ilk gün emzirdim doktor iyi demisti..

2 oğlunun yanında sen beni neden kırıyorsun dedim ben daha eve bile gitmedim dus bile almadım demiştim.. 

Pişman olup ağlayıp çok özür dilemisti oyle demek istemedim diye..

(2,193 puan) tarafından

Tepkinizde çok haklısınız ama

0 oy
(173 puan) tarafından

Saçma değilde zalimce olur mu 

Bebeğim ek gıdaya başlamıştı bende piric corbasi yapiyrdum ona koydeydik bı şey yoktu neyse taze yesin diye az yapıyordum sonra kavga etmeye başladı tencereye yazık az yapiyirsun tencere yanıyor eskiyor diye sonra bı daha yaparsan aliri köpeğin önüne dökerim dedi ☹️ onlarla birlikte yaşıyorduk sonra annem bana ceiyizeme aldığı tencereyi çıkartıp kızıma orda yaptım 

Hakkım zehir zıkkım olsun 

Daha bunun gibi bı suru

(2,193 puan) tarafından

Ne biçim insan ya tencere yani ne olacak 

0 oy
(4,523 puan) tarafından

O kadar boş konuşan biriydi ki çoğu zaman duymazdan gelirdim. Bir kaçı aklımda kendisi hamileyken oğlunu 12 ay karnında taşıdığını iddaa edip duruyordu. Defalarca tıbben bunun mümkün olmadğını belirtmeme rağmen anlamıyordu hatta oğlu da annesinin bu söylediğini doğruluyordu. Doğum yaptığım da oğlumu tuzlu suyla yıkaması, daha 40ı bile çıkmamışken oğlum hıçkırınca limonlu su vermek istemesi saçma sapan davranışları vardı

(2,193 puan) tarafından

Allah korusun nasıl insan ya.Neden izin verdiniz tuzlu suya😢

İlgili sorular

+1 oy
28 cevap 1,704 göst.
0 oy
51 cevap 1,324 göst.
8 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+4 oy
46 cevap 1,875 göst.
0 oy
73 cevap 1,488 göst.