Dondurma yeme çocuğu üşütürsun beyni üşür çocuğun sümüklü olur :D çok saçma üşütecekmisim çocuğu aynı yerde bile değiller :D
Çocuk doğduktan sonra daha sacmalari var keçi sütlü formül mama veriyordum anne sütüne daha yakın diye neymiş keçi sütlü diye mama çocuk inat olacakmış katır inadı olacak çocukta ben karışmam kendin çekersin diyip diyip bunu diyordu, bana söz geçirmediği için , hani üç yaş sendromu var bütün bebeklerde olduğu gibi ama aşırısı da değil mülayim bir oğlum var bak beni dinlemedin inat oldu çocuk diyip duruyor
Yürümeye ilk başlayınca bebeğin ayagini kestirmen lazım diyip duruyordu ne alaka dedim cami önüne götürecekmisiz çocuğun ayağına ip baglayacakmisiz ilk çıkan camiden ayagandaki ipi kesecekmis yoksa çocuk hep düşermis yürürken ,saçma sapan şeyler ya batıl batıl bende asla inanmam çocuk düşünce hala bunu diyor inanıyor bak ayağını kestirmedin hep düşecek bu çocuk diye ki oğlum 3 yaşında çok hareketli arada bir koşarken düşebilir yani ayda yılda bir , hep olmuyor ayağında ip kesirmedik ondanmis düşüyor senin yüzünden beni
dinlemedin diyip duruyor saçma saçma şeyler