+1 oy
75 göst.
Diğer kategorisinde (1,873 puan) tarafından

Bir kaç gün önce hastaydım kemik ağrısı halsizlik boğaz ağrısı vardı toparladım hamile olduğum için hastaneye de gitmedim ilaç vermezler diye ama dün geceden beri nefes alamıyorum burnum tıkanıyor gece de uyuyamadim bu yüzden bir yandan da tam hapşıracak gibi oluyorum geri kaçıyor böyle olunca da gözlerimden yaş geliyor 13+6 haftalık hamileyim acile gitsem birşey yaparlar mı ya da evde yapabileceğim birşey var mi

1 cevap

+1 oy
(1,352 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Maalesef canım ilaç kullanılmıyor. Alerji olabilir bende hamileyken çok çektim bu durumdan doktorumda ilaç veremem maalesef demişti. Ama bu resimde attığımı dene canım eczaneden alabiliyorsun bana bu iyi gelmişti biraz

image

(1,352 puan) tarafından

Evet çok zor oluyor hamileyken geçen seneki bende öyleydim bszı bitki çayları iyi geliyor onlardan iç canım. Bunuda yap savah akşam iyi gelir 

(1,873 puan) tarafından

Hangi bitki çaylarını icebiliyoruz ya ikinci gebeliğim ama unutmuşum çoğu bilgileri 

(1,352 puan) tarafından

Nane limon ıhlamur içebilirsin canım 1fincan sadece Boğazların acıyorsa onada 1 2 yemek kaşığı tereyağ 1 2 kaşıkta pekmez kat ılıyınca limon sık ye öksürüğünü keser canım bunlar doğal iyi gelir

(1,873 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım çok sağol çok yardımcı oldun 

(1,352 puan) tarafından

Rica ederim canım sağlıkla gelsin bebiş inşallah, ❤

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 240 göst.
16 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mira 34 (98 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 1,098 göst.
+1 oy
6 cevap 200 göst.

Kategoriler

1,474,799 soru

24,145,009 cevap

334,631 kullanıcı

...