Kızlar kısaca ozetlicem daha önceki çalıştığım yerden arkadaşım var biz eşleri tanıştırdık yaklaşık 2 yıldır falan tanışıyoruz gidip gelelim eşler de anlaştı neyse 1 geldiler 2 geldiler helali hoş olsun yemekti kahvaltıydi dışarı gittik kahve tatlı vs hep bizden neyse hiç gel git demedi sonra tekrar gelmek istediler bı kaç hafta önce bizde anneme davetliydik kabul edemedik
Sonra kadın da adam da bi kaç yaş büyük bayramda gidelim hem görüşmüş oluruz hemde büyük insanlar bizden diye neyse kabul etmediler olabilir bayram bu
Sonra tekrar aradık geçen hafta sonu görüşelim diye önce eşim kocasını aradı evdeyiz buyrun gelin dedi neyse ben kadını aradım açmadı sonra mesaj attım abla müsaitseniz kahve içmeye gelcez diye değiliz misafir gelcek dedi bende dedim eşine sorduk gelin dedi ya dedim
Sonra onun haberi yok ben kabul ettim onun bilmesine gerek var mı falan yazmış tavırlı tavırlı bende görüldü attım yazmadım
Sonra abiyle konuşuyor dün eşim işte unuttunuz bizi falan diyor benimki de kabul etmediniz siz falan dedi sustu cevap vermedi
Sizce de bu insanı sa.lak yerine koymak değil mi eşime diyorum ki insanı kullanıyor bana var 10 kez geldi ben bı kere gelme dedim diye kabul etmiyor davette etmedi hiç