0 oy
177 göst.
Diğer kategorisinde (6,689 puan) tarafından

Kızlar kısaca ozetlicem daha önceki çalıştığım yerden arkadaşım var biz eşleri tanıştırdık yaklaşık 2 yıldır falan tanışıyoruz gidip gelelim eşler de anlaştı neyse 1 geldiler 2 geldiler helali hoş olsun yemekti kahvaltıydi dışarı gittik kahve tatlı vs hep bizden neyse hiç gel git demedi sonra tekrar gelmek istediler bı kaç hafta önce bizde anneme davetliydik kabul edemedik 

Sonra kadın da adam da bi kaç yaş büyük bayramda gidelim hem görüşmüş oluruz hemde büyük insanlar bizden diye neyse kabul etmediler olabilir bayram bu 

Sonra tekrar aradık geçen hafta sonu görüşelim diye önce eşim kocasını aradı evdeyiz buyrun gelin dedi neyse ben kadını aradım açmadı sonra mesaj attım abla müsaitseniz kahve içmeye gelcez diye değiliz misafir gelcek dedi bende dedim eşine sorduk gelin dedi ya dedim 

Sonra onun haberi yok ben kabul ettim onun bilmesine gerek var mı falan yazmış tavırlı tavırlı  bende  görüldü attım yazmadım

Sonra abiyle konuşuyor dün eşim işte unuttunuz bizi falan diyor benimki de  kabul etmediniz siz falan dedi sustu cevap vermedi 

Sizce de bu insanı sa.lak yerine koymak değil mi eşime diyorum ki insanı kullanıyor bana var 10 kez geldi ben bı kere gelme dedim diye kabul etmiyor davette etmedi hiç

8 Cevaplar

+1 oy
(2,705 puan) tarafından

Sanırsın İngiliz kraliyet ailesi bende bunlaral bitiyorum

(2,705 puan) tarafından

Ben kabul edilmeme olayına takilmadim bizimde arkadaşlik dediğimiz insanlar var......onun bilmesine gerek varmı ?bu kadar irite edemezsin karsiyi bence 

(6,689 puan) tarafından

Bence yalandı bilemem yine ama içime Doğan olur 

(2,705 puan) tarafından

Tamam bariz yalan da öyle bir ima nedir onu diyorum seni istemiyorum mesajı vermiş direk ben üzülürdüm 

(6,689 puan) tarafından

Üzüldüm ama çok da iyi oldu gerçek yüzünü gördüm . Benj kullanmış hep ben yaptım zamanında ona sayılı gittiğim 1 2 öyle 

(2,705 puan) tarafından

Yapmayınca da kötü sen ilan ediliyorsun

-Reklam-
+1 oy
(4,784 puan) tarafından

Kac kere agirlamissiniz gitmek istemissiniz tiriplenmjs hadi uygun olunmadigi zaman olur neyse de neyin tribini atiyo brn kul hakkinin insankn kendinen basladigina cok inaniyorum ya gorusmezdim 

(6,689 puan) tarafından

Daha da aramam . Bir de 3 tane çocuğu var bak diyorum helali hoş olsun yedikleri içtikleri şeyde gözüm yok kahvaltı olsun vs en kralını yaptım ama bu kadar da pes yani 

(4,784 puan) tarafından

Askim bak ben insan severim az cok bilirsin bnei su sitede en iyi taniyanlardan biri sensin biliyosun yani ben cok vericiyimdir etrafimdaki insanlara elimden gelenin en iyisini yaparim komsularim toplanir patates salatari eriste kisir misir yaparlar ben icli kofte yaparim yaptim diye soylemiyorum yani severim yapmayi gelen misafirime oyle gidersem oyle once yaparim yaparim yaparim sonra bi cekilirim ben karsimdakinden ne goruyorum diye soyle soyleyim bi arkadasimiz oldun surekli cay icmeye gidelim 100kere cay ictiysek en azinda yuzde 60 ben ismarladiysam yuzde 40 ondan beklerim ha durumu yoktur cay ismarlamaz evinde bi pogaca yapar getirir bi sakiz alir gelir anladin mi ama hep benden hep benden oluyosa ben o insandan uzaklasirim bacim cunku bu sefer kendi kul hakkima girer hem bi hayir yapiyosam Allah razı olsun desinler icin yapiyorum oyle insan Allah razı olsun demez bulduk bi afedersin keriz ne kadar yolabilirsek kardir derler ben de paspas degilim 

(6,689 puan) tarafından

Aynen bende bu kafadaym diyorum ya yenilen içilen de gözüm yok helal olsun 

(4,784 puan) tarafından

Haklisin hayatim 

+1 oy
(5,781 puan) tarafından

Ay böylesi olmasın hayatımda der görüşmeyi keserdim

(6,689 puan) tarafından

Valla kestim kocasi da eşime laf sokuyor aklınca işte . Hep ben hep ben olmaz ki 

+1 oy
(22,682 puan) tarafından

Görüşmeyi kesjn bence 

(6,689 puan) tarafından

Kestim daha da yazmam 

+1 oy
(4,031 puan) tarafından

Ben senin yerinde olsam konuşmayı görüşmeyi keserim. O ne öyle görgüsüz görgüsüz hareketler. Evime de kabul etmem. 

(6,689 puan) tarafından

Kestim görüşmeyi numarasını bile sildim . Hem suçlu hem güçlü dedikleri model

+1 oy
(2,980 puan) tarafından

Hemen ilişkiyi keserdim 😉

(6,689 puan) tarafından

Görüşmeyi kestim bir sa.lak ben değilim ama kötü mü düşündüm acaba diye de sorguladım 

+1 oy
(1,984 puan) tarafından

Hiç oralı olmam ne evime sokarım ne muhatap olurum resmen kullanma.Ye iç gez ne güzelmiş 

(6,689 puan) tarafından

Bizde araba var ee mangal a gideriz oraya gideriz ama kim yapacak ben de bi keresinde dedim araba bizden kalan sizden daha da demedi 

(1,984 puan) tarafından

😅😅öyle demeyecektiniz ayıp etmişiniz :)))araba bizden alışveriş bizden malzemeler bizden mangalida eşim yapar siz o ara gezereiniz hazır olunca biz sizi çağırırız sonra siz çay içerken biz toplarız ordan size uygun bir saatde evinize bırakırız 

(6,689 puan) tarafından

Onların aradığı bu zaten 🤣

(1,984 puan) tarafından

Bazıları çok akıllı 🙃😅

+1 oy
(1,650 puan) tarafından

Kız iyi ki hayır demek durumunda kalmışsınız yoksa bunlar kim bilir daha ne kadar sizi kullanacaklardı. Nefret ederim karaktersiz insanlardan. Kendilerine hiç mi saygıları yok bu insanların? Evde hizmet etmemek için misafir kabul etmeyip hep başkasına giden, dışarda elini cebine atmayan. Hep bana hep bana diyen bencil insanlardan uzak durmali

(6,689 puan) tarafından

İyi ki bahane olmuş gerçekten durumu yok desem durumu da var iki kişi çalışıyor 

İlgili sorular

+6 oy
44 cevap 1,742 göst.
0 oy
2 cevap 131 göst.
1 Aralık 2024 Diğer kategorisinde curious (1,156 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 149 göst.
0 oy
1 cevap 127 göst.
5 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler