+1 oy
173 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (114 puan) tarafından

Kızlar ben kafayı yemek üzereyim dün kızım sofrada yemek yemek istemedi sadece domates yedi tam domatese uzanırken kaynım yani kızımın amcası bı anda eline vurdu eşim sen napiyorsun 1 buçuk yaşındaki çocuğa eline niye vuruyorsun diye kaynimda naparsaniz yapın ben bundan sonra onu simartacam fln dedi konu bugüne uzadı eşimin işten gelme saati yaklaştı ben mutfaktayim kızıma şurayı şöyle dağıt anan temizlesin bardağı kir anan temizlesin dedi bende 3 aylık hamileyim dikiş yerlerim ağrıyor kimseye birşey demeden hazırlık yapıyorum sofra kuracam salonun kapısını açtım abi dedim Allah sana benim kızımın olmasını istediğin gibi bir evlat versin dedim kendisi 30 yaşında evlenmiyor hep kaynanam 2 kaynım eşim ben kızım yaşıyoruz kaynanam ordan ben senin kahrını çekiyorum falan birşeyler dedi akşam kardeşim gelsin konusacam ya gitsin ya düzelsin diye arkamdan konuştu ses etmedin ses edersem kötü olan ben olacam benim kahrimi cekiyorlarmista falan filan ya kızlar sizinle dertleşmek istedim linçlemeyin olur mu 

4 Cevaplar

0 oy
(3,154 puan) tarafından

Sadece bu konu hakkında okuyunca haklısınız. 

Ama arkada önceden yaşanmış durumlar da vardır mutlaka. Kaynananız neden öyle dedi, kaynınız neden öyle tepki verdi vs diye uzar. 

(114 puan) tarafından

Kaynanam büyük oğluna çok düşkün tek laf söyletmez 

-Reklam-
0 oy
(23,050 puan) tarafından

Aklı olan bu çağda bu devirde birlik oturur mu yanlış en başta burda on kişi evlenmişsin gibi oluyor on kişi ile çocuk yapmışsın gibi oluyor sizin ayrılma vaktiniz çoktan gelmiş 

(114 puan) tarafından

Ama ayrilamiyorum eşime konuyu açmadı bende ses etmedim nasıl gidecek böyle bilmiyorum 

0 oy
(5,678 puan) tarafından

Valla bu kadar olayin icinde en dikkatimi ceken evde iki erkek kardesi varken nasil bir aile kurmaya calismis esin? 

(114 puan) tarafından

Biri engelli ona birşey diyemem eşim sanıyor ki iyi anlaşıyoruz ona duyurmak istemiyorum nasıl olcak bilmiyorum 

(5,678 puan) tarafından

Rabbim sifa versinde annesi var e abisi de var. Evinizi ayri acip ihtiyac halinde yardimci olabilirdiniz. Ayni evde yasamak cozum degil ki. Hizmetcilik yaparsiniz sadece. Ben olsam esime soylerdim. 

0 oy
(2,627 puan) tarafından

Kaynanan benim babaannem gibi bir kadın diye düşündüm. Benim babaannem de bence Allah yerine babama tapiyor. Babam o kadar zarar verdi herkese maddi manevi biri ona tek kelime etse hemen o kişiye düşman olur beddua eder. Aklın ve maddi gücünüz varsa eşinle eve cikin. 2 kayinla aynı evde nasıl karısını yasatiyor zaten orası saçma 

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 337 göst.
21 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Sebebine (487 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 363 göst.
+1 oy
3 cevap 216 göst.
25 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
8 cevap 325 göst.

Kategoriler