+1 oy
169 göst.
Diğer kategorisinde (428 puan) tarafından

Kizlar babam trafik kazasi gecirmisti yaralandi. O gun gorumcem telefon etdi gecmis olsun dedi olaylar nasil oldu arabada kimler falan vardi diye merakini giderdi. Bende babamlarda kaldim 4 5 gun kadar annemede yardim gerekti gelen giden oluyordu bir yandan babama bakiyordu. O gunden sonra bir kerede ne yazmadi ne  telefon etmedi baban nasil oldu diye. Cunki yaralanmisti dikisleri falan vardi. Yani bi sonra nasil oldu diye yazmazmi adam. Nede kaynanam arada olay gununden sonra. Baska uzak akrabalarim telefon ediyordu hergun bugun nasil oldu diye agrisi azaldimi doktora gittimi falan diye. Cok cok sukur simdi babam iyi dikisler falanda alindi ama ben hala onlarin oyle yapmalarini unutamadim.... Hic iyi olmak gelmiyor icimden ama yinede gulery uzumu eksik etmiyorum bize geldiyinde

5 Cevaplar

+1 oy
(23,303 puan) tarafından

Boş ver onunda babası var 

-Reklam-
+1 oy
(793 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun. Yapı meselesi. Kimi bir kez arar kimi her gün arar.. 

0 oy
(14,125 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım aramayan aramiyo inan ki bizde gorumcemle iyizdir aramızda hiç bir sıkıntı da olmadı o kadar hastalaniriz çocuklar falan bir geçmiş olsun için aramaz yeni ev yaptık taşındık eller gibi AA tasindinizmi yenge diye aradi okadar hiç bir şekilde görüntülü arayayım merak ettim falan diye hicc aramadi kaynanamada dedim insan bir arar sorar merak eder falan diye geçen bayramda yalandan bir gelip gittiler Mardin'de oturuyorlar tabi bizim için gelmedi gelmişken uğradılar o kadar ..

(428 puan) tarafından

Cok sagol canim.Bizimde aramizda bir sorun yok. Demekki nasil davraniyorlarsa oyle davranmak gerek artik. Kendilerine yapilsa acaba nasil hissederlerdi

(14,125 puan) tarafından

Aslında öyle olması gerekiyor da tutturamiyorum yine merak eder ararım insan insana lazım böyle durumlarda insan yakinindan bekliyo bir ay ölümden döndüm çok kötü hastalandım herkes aradi günde bir arayan bir daha arardı görümcem bir kere bile aramadi msj dahi atmadi insanlığın böyle belli etmiş oluyor işte malesef 

(428 puan) tarafından

Insana dokunuyor işte... Sende bundan sonra onun davrandigi gibi davran ben artik oyle olmaya çalışıcam

(14,125 puan) tarafından

Çok haklısın en iyisi öyle yapmak gerçekten ..

0 oy
tarafından

Ben kendi adıma cevap vereyim, bende aramıyorum. Merakımı gidermek vs değil amaç . Kaza geçirdi başı kalabalıktır vs diye düşünürüm aramam. Muhtemelen yüz yüze geldiğiniz zaman soracaktır 

(428 puan) tarafından

Yuz yuze geldik sormadi... 

0 oy
(22,813 puan) tarafından

Ama arayıp sormuşlar. Dikislerinin alınmasına kadar da soramazlar bence. Yani bence bu sebeple Gönül koyma

(428 puan) tarafından

Dikislerin alinmasi degil mesele. Ilk gun biraz kotuydu. Sonrasinda hicmi aranmaz nasil oldu diye. Normal sıyrık falan degildi yani. Ben eve dondugumde bize gelmislerdi ondada sormadi baban nasil diye ama gorumcemin kaynanasi bile sordu

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 194 göst.
19 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde Prenseees Annesi (169 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 365 göst.
0 oy
4 cevap 197 göst.
22 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Sinirlibayan (419 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,689 soru

24,062,306 cevap

330,193 kullanıcı

...