+1 oy
212 göst.
Diğer kategorisinde (56 puan) tarafından

Kızlar kızım Eylül ayı itibariyle 74 aylık oluyor dilekçe ile 1.sinifi erteleyebilir miyim 

7 Cevaplar

+1 oy
(3,006 puan) tarafından

Neden ertileceksin canım 

Imza ile erken gönderilebiliyor da gece atılabiliyor mu bilmiyorum

(3,006 puan) tarafından

Sen bilirsin de sonuçta senin kontrolün altında olacak zaten öğretmen eşliğinde de oluyor Ben şahsen kızını geç başlamasını istemezdim ileride neden yaşıtlarından geri kalsın Tabii ki herkes kendi fikiri ayrı

(3,006 puan) tarafından

Benim kızımın da RAM raporu var Bu arada özel eğitim alıyor ama daha küçük 4

(82 puan) tarafından

Deriniko ihityacı varsa damgalanmakmı olur bu? Benım çocuğumda raporlu yarın bırgun hepımızınkı olabılır lütfen kırıcı konusmayın zaten o raporu alırken yeterince zorlandık sız dahada zorlastırmayın 

(3,006 puan) tarafından

Evet ben söyleyecektim Eğer bir sorun yoksa zaten oram raporunu vermezler Durduk yere ve gelecekte de görünmüyor yani Hiçbir yerde sadece polis ve polisiye sınavında falan girerse görünüyor tek onların sağlığı geleceği herşeyden Önemli

(82 puan) tarafından

Evet sılınıyor ilerde sılınmese bıle memur olabılme şansları oluyor yeterkı saglıklı olsunlar rapır falan gecıcı

-Reklam-
+1 oy
(2,498 puan) tarafından

Buraya bakarak karar verebilirsin 

image

+1 oy
(5,702 puan) tarafından

Cocuk psikiyatriye gidip durumunu anlatman lazım,o gerek görürse metropol testi için cocuk gelisimciye gonderiyor. Onun yaptığı testte okula gitmesi uygun görülmezse sana rapor veriliyor ve onu kaydının düştüğü okula götürüyorsun. Onun dışında başka seçeneğin yok malesef.

+1 oy
(484 puan) tarafından

Merhaba, öğretmenim. Sağlık sıkıntısı yoksa artık zorunlu 1. Sınıf oluyorsunuz. Sınıfın en küçüğü olmaz, daha küçük olan aylarda var.

+1 oy
(5,989 puan) tarafından

Çocuklarımızın okula hiç göndermeyenler var ama onlar nasıl yapıyor

0 oy
(53,863 puan) tarafından

Eylül dogumlu tam alti yasinda bire başladı kizim cocukla alakali gelisimiyle alakali bu anaokulu ogretmenind Danış.

0 oy
(1,279 puan) tarafından

Eylul dogunlular zorunlu. 1 Ekim sonrasinda olanlar istege bagli. Yani dilekce ile ertelenir

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 163 göst.
19 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Deriniko (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 95 göst.
0 oy
2 cevap 112 göst.
3 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,763 soru

24,063,552 cevap