Evet uzun bir aradan sonra biraz gülelim diye geldim ?😂
Eşinizin hoşuna giderek yaptığı ama sizin sinir olduğunuz el şakası nedir ?
Şaplak atması 😂😂
Gıcığıma gidiyor 🤪
Aaa niye ki siz de ona karşılık verin. Ben daha çok şaplak atarım kocama.
Ben ona vuracam da ay ayy diyerek kaçıyor😂😂
Sıkıştır köşeye çat çut
ahahaha kesinlikle katılıyorum sıkıştırın köşeye 😂 benim koca önümde eğilmeye korkar😂😂😂
Bende aynısını yapıyorum valla korkar yavaş yavaş yaklaşınca yanına 😂😂😂
Ben seviyorum ya gıcık olduğum bir şey yok makas alır genelde
Gayet yerinde bir harekett❤
Bissuruuu var😀😄soylemem
Mızıkcılıkkkk buuuu😀😂😂😂
Genelde ben yaparım eşim sinir olur ahahaheh
Helal olsun beee😀
Burnumu sıkar
Omzuma vurur
Kollarımı sıkar
Yanagimi sıkar
Yapma dediğim halde yapar
Kendisine yapilsin sinirlenir
Offf hepsinide yapıyormuş allah yardım etsin😂
Bizimki bi süre sonra Ka Ka ya dönuyo o yuzden artık yaptımıyoruz sonu kavgayla bitiyo 🤣🤣
İkinizde hıncınızı alamayıp birbirinize mi giriyonuz kızzz 😂😂
Aynen öyle alıyo valla 🤣🤣🤣 çocuklarda sasırıyo noluyo diye hatta bi keresinde kaynanam gitmiş millete sürekli kavga ediyolar gecinemiyolar bizim oğlan karısını dövuyo demiş eşimin kulagına gitmiş ortalığı ayağa kaldırdı ben bu kıza bu güne kadar saçının teline zarar getirmedim getirmem bizim aile meselemizi malzeme etme ortalığa diye
El ense çekmesi kafasını kafama dayayım hayırdır gardaş ayık ol demesi 🫣
Heyt beee😂😂karşılık ver ona güveniyorum sana 😂
Valla çok gıcık oluyorum sorma
Benim en sinir olduğum sürekli öpüp dokunmak istemesi eve gelsin saniye boş bırakmıyor. Kızıyorum bazen . Yahu adam bir rahat bırak seni özlememe izin ver sürekli dibimde bitme diye.
Oda sıkıntı dediğin gibi insan bir nefes almak ister özlemek ister sürekli olunca anlamını yitiriyor
Sana hayatta başarılar bacım😂😂
Ben de anlamıyorum . Evleneli 7 yıl oldu yaşımız 39 oldu. Bu adam bu iştahı nerden buluyor ?
Eşim burundan makas almayı çok sever . Kardeşlerine falan da aynı şeyi yapıyor nefret ediyorum. İnsanın burnunu boşaltarak sıkıyor içinden biseyler çıkıyor illaki dahada sinir oluyorum. Tiksinme huyu yok ama ben rahatsız oluyorum yapma desem de kapı duvar. İlla o sümüğü çıkarıp bide benim üstüme silecek. Hiç komik gelmiyor artık bağırıp çağırmaktan yoruldum ess.ek olsa şimdiye vazgeçmişti o hareketten .
Huylu huyundan vazgeçermi canım 😀
Benimki şaplak popoya bazen sert vuruyor orda deliriyorum 😂 normal şaplakta sorun yok da hızlı olunca sinir oluyorum
Kız uf benimkidee bide eve misafir geleceği zaman ekstra uğraşıyor😂
Kesinlikle sirtimi ísírmasí gıcık oluyorum
Ayyy ısırık en nefret ettiğim şey allah yardım etsin😂
Benimki ısırıyor ya. Acıyor dememe ragmen ne yapayım öpmek değil de ısırmak daha güzel seni diyor. Nerede bol et varsa gidip gelip orayı ısırıyor. Be adam ısırıyorsun bari aynı yerleri ısırma daha çok ağrıyor diyorum inat olsun diye daha da ısırıyor
Sende onu ısır kız var gücünle basss etli yerlerine😂😂
Her şeyde vuracak gibi elini kaldırır çok kızıyırum ama inada binen ergenler gibi devam ediyor aşırı itici
Şakasına mı yapıyor yoksa ciddi anlamdamı
Şakasına canım ama aşırı sinir oluyorum bin kere uyardım düzelmiyor çocuk gibi aynı
Boynum ıslandığı zaman çok aşırı huylanırım. Ellerini her yıkadığında boynu😏 Bazen sinir edecek bir hareket yaptığımda elini özellekle ıslatıp sürüyor. Aşırı gıcık kaptığım bir hareket 😁
Offf gözümde canladı valla 😂sende kafasından aşağı su dök😂
Bazen konuşma tonunu değiştirir ona sinir olurum film karakteri gibi konuşur. 2 indiresim gelir 😝
Benim eşimde müşteri hizmetleriyle konuşurken tam bir istanbul beyfendisi😂
Offf minciklama delisi neremi denk getiririse burnumu yanagimi kolumu bacagimi sıkıyo canimi acitiyo ilk zamanlar sevdigimden yapiyorum sevmeyim mi diye kizar kuserdi bende pek soyleyemezdim zaten cekinirdim sonralari bitmiyo arkadas huy etti heralde surekli ayni sey simdi soyluyorum ama yinede yapiyo arada bi de sey var sayilirsa opmr hastasi cocuga da banada isi geregi gunluk tras oluyo ama yinede sakallari o kadar sert ki tras olsun gelsin zimpara gibi sakali oluyo sap sap opuyo cocugun yuzu esim evdeyken benek benek oluyo cildide hassas daplagi yiyo valla artik cocuktan alis diyo bide deli
Sıkıntı ya cildi hassas olunca yapmsa daha iyi olur tabi
Kiz huy iste duramiyo bisey demiyorum zatende ister istemez insan sinir oluyo ona da kiziyo opmuyorum diyo gidiyo sonra yine ayni bi kere cocuk kucuktu daha kundak bebesi dusun videosunu cekiyorum esimin kucaginda esimde ise gidecek eviriyo ceviriyo opuyo opuyo opuyo cocuk en son agladi opecem tabi len ise gidecem ozluyorum napiyim dedi tam sevgi pitircigi ama hem eli agir hemde ayarlayamiyo gucunun farkinda degil
1,467,291 soru
24,042,498 cevap
329,190 kullanıcı