+1 oy
342 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (228 puan) tarafından

Evet uzun bir aradan sonra biraz gülelim diye geldim ?😂 

Eşinizin hoşuna giderek yaptığı ama sizin sinir olduğunuz el şakası nedir ?

16 Cevaplar

+1 oy
(7,974 puan) tarafından

Şaplak atması 😂😂

Gıcığıma gidiyor 🤪

(4,053 puan) tarafından

Aaa niye ki siz de ona karşılık verin. Ben daha çok şaplak atarım kocama. 

(228 puan) tarafından

Ben ona vuracam da ay ayy diyerek kaçıyor😂😂

(4,053 puan) tarafından

Sıkıştır köşeye çat çut

(4,125 puan) tarafından

ahahaha kesinlikle katılıyorum sıkıştırın köşeye 😂 benim koca önümde eğilmeye korkar😂😂😂 

(7,974 puan) tarafından

Bende aynısını yapıyorum valla korkar yavaş yavaş yaklaşınca yanına 😂😂😂

-Reklam-
+1 oy
(23,050 puan) tarafından

Ben seviyorum ya gıcık olduğum bir şey yok makas alır genelde 

(228 puan) tarafından

Gayet yerinde bir harekett❤

+1 oy
tarafından

Bissuruuu var😀😄soylemem

(228 puan) tarafından

Mızıkcılıkkkk buuuu😀😂😂😂

+1 oy
(1,287 puan) tarafından

Genelde ben yaparım eşim sinir olur ahahaheh

(228 puan) tarafından

Helal olsun beee😀

+1 oy
(5,148 puan) tarafından

Burnumu sıkar 

Omzuma vurur 

Kollarımı sıkar 

Yanagimi sıkar 

Yapma dediğim halde yapar 

Kendisine yapilsin sinirlenir

(228 puan) tarafından

Offf hepsinide yapıyormuş allah yardım etsin😂

+1 oy
(2,012 puan) tarafından

Bizimki bi süre sonra Ka Ka ya dönuyo o yuzden artık yaptımıyoruz sonu kavgayla bitiyo 🤣🤣

(228 puan) tarafından

İkinizde hıncınızı alamayıp birbirinize mi giriyonuz kızzz 😂😂

(2,012 puan) tarafından

Aynen öyle alıyo valla 🤣🤣🤣 çocuklarda sasırıyo noluyo diye hatta bi keresinde kaynanam gitmiş millete sürekli kavga ediyolar gecinemiyolar bizim oğlan karısını dövuyo demiş eşimin kulagına gitmiş ortalığı ayağa kaldırdı ben bu kıza bu güne kadar saçının teline zarar getirmedim getirmem bizim aile meselemizi malzeme etme ortalığa diye 

+1 oy
(2,495 puan) tarafından

El ense çekmesi kafasını kafama dayayım hayırdır gardaş ayık ol demesi 🫣

(228 puan) tarafından

Heyt beee😂😂karşılık ver ona güveniyorum sana 😂

(2,495 puan) tarafından

Valla çok gıcık oluyorum sorma

+1 oy
(4,053 puan) tarafından

Benim en sinir olduğum sürekli öpüp dokunmak istemesi eve gelsin saniye boş bırakmıyor. Kızıyorum bazen . Yahu adam bir rahat bırak seni özlememe izin ver sürekli dibimde bitme diye.

(228 puan) tarafından

Oda sıkıntı dediğin gibi insan bir nefes almak ister özlemek ister sürekli olunca anlamını yitiriyor

Sana hayatta başarılar bacım😂😂

(4,053 puan) tarafından

Ben de anlamıyorum . Evleneli 7 yıl oldu yaşımız 39 oldu. Bu adam bu iştahı nerden buluyor ?

+1 oy
(795 puan) tarafından

Eşim burundan makas almayı çok sever . Kardeşlerine falan da aynı şeyi yapıyor nefret ediyorum. İnsanın burnunu boşaltarak sıkıyor içinden biseyler çıkıyor illaki dahada sinir oluyorum. Tiksinme huyu yok ama ben rahatsız oluyorum yapma desem de kapı duvar. İlla o sümüğü çıkarıp bide benim üstüme silecek. Hiç komik gelmiyor artık bağırıp çağırmaktan yoruldum ess.ek olsa şimdiye vazgeçmişti o hareketten . 

(228 puan) tarafından

Huylu huyundan vazgeçermi canım 😀

+1 oy
(89 puan) tarafından

Benimki şaplak popoya bazen sert vuruyor orda deliriyorum 😂 normal şaplakta sorun yok da hızlı olunca sinir oluyorum

(228 puan) tarafından

Kız uf benimkidee bide eve misafir geleceği zaman ekstra uğraşıyor😂

+1 oy
(26,012 puan) tarafından

Kesinlikle sirtimi ísírmasí gıcık oluyorum

(228 puan) tarafından

Ayyy ısırık en nefret ettiğim şey allah yardım etsin😂

0 oy
(18,446 puan) tarafından

Benimki ısırıyor ya. Acıyor dememe ragmen ne yapayım öpmek değil de ısırmak daha güzel seni diyor. Nerede bol et varsa gidip gelip orayı ısırıyor. Be adam ısırıyorsun bari aynı yerleri ısırma daha çok ağrıyor diyorum inat olsun diye daha da ısırıyor 

(228 puan) tarafından

Sende onu ısır kız var gücünle basss etli yerlerine😂😂

0 oy
(40 puan) tarafından

Her şeyde vuracak gibi elini kaldırır çok kızıyırum ama inada binen ergenler gibi devam ediyor aşırı itici

(228 puan) tarafından

Şakasına mı yapıyor yoksa ciddi anlamdamı

(40 puan) tarafından

Şakasına canım ama aşırı sinir oluyorum bin kere uyardım düzelmiyor çocuk gibi aynı 

0 oy
(4,347 puan) tarafından

Boynum ıslandığı zaman çok aşırı huylanırım. Ellerini her yıkadığında boynu😏 Bazen sinir edecek bir hareket yaptığımda elini özellekle ıslatıp sürüyor. Aşırı gıcık kaptığım bir hareket 😁

(228 puan) tarafından

Offf gözümde canladı valla 😂sende kafasından aşağı su dök😂

0 oy
(4,802 puan) tarafından

Bazen konuşma tonunu değiştirir ona sinir olurum film karakteri gibi konuşur. 2 indiresim gelir 😝

(228 puan) tarafından

Benim eşimde müşteri hizmetleriyle konuşurken tam bir istanbul beyfendisi😂

0 oy
(4,818 puan) tarafından

Offf minciklama delisi neremi denk getiririse burnumu yanagimi kolumu bacagimi sıkıyo canimi acitiyo ilk zamanlar sevdigimden yapiyorum sevmeyim mi diye kizar kuserdi bende pek soyleyemezdim zaten cekinirdim sonralari bitmiyo arkadas huy etti heralde surekli ayni sey simdi soyluyorum ama yinede yapiyo arada bi de sey var sayilirsa opmr hastasi cocuga da banada isi geregi gunluk tras oluyo ama yinede sakallari o kadar sert ki tras olsun gelsin zimpara gibi sakali oluyo sap sap opuyo cocugun yuzu esim evdeyken benek benek oluyo cildide hassas daplagi yiyo valla artik cocuktan alis diyo bide deli 

(228 puan) tarafından

Sıkıntı ya cildi hassas olunca yapmsa daha iyi olur tabi

(4,818 puan) tarafından

Kiz huy iste duramiyo bisey demiyorum zatende ister istemez insan sinir oluyo ona da kiziyo opmuyorum diyo gidiyo sonra yine ayni bi kere cocuk kucuktu daha kundak bebesi dusun videosunu cekiyorum esimin kucaginda esimde ise gidecek eviriyo ceviriyo opuyo opuyo opuyo cocuk en son agladi opecem tabi len ise gidecem ozluyorum napiyim dedi tam sevgi pitircigi ama hem eli agir hemde ayarlayamiyo gucunun farkinda degil 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 487 göst.
21 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,476 göst.
2 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Almi'mm (589 puan) tarafından soruldu
+8 oy
68 cevap 2,346 göst.
0 oy
5 cevap 156 göst.

Kategoriler