0 oy
90 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,565 puan) tarafından

Kizlar özellikle oğlu olan arkadaşlar akıl verin bi oglum 5 buçuk yaşında yaşından mi yoksa dönemsel mi bilmiyorum ama simarikliginin nirvanasini yaşıyor Allahim esirgesin yemn ederim hiç bu kadar şikayet alacağımı düşünmemiştim tam bi fırlama neyse sorum şu eltimin de oğlu var oda şımarık akıllı bir çocuk değil 11 yaşında ama zekasına baksan 6 yaşındaki bir çocukla bir resmen ikisi bir arada hayatta anlaşamıyor ya o buna gıcıklık veriyor yada benim oğlan neyse bugün eltimle biraz alıştık benim oğlan kapının yanında oturuyor onun oğlu da ona gıcıklık veriyor benim oglanda eltime sesleniyor yenge oğluna bise de baktım oralı bile olmuyor çocuğun ensesini falan sıkıyor oda bağırıyor ister istemez tepki verdim ama artık dayanamadim aile binası bide ya benimki küçük o 11 yaşında oğlum gel eve çıkalım çocuktur anlamıyorda artık kriz geçirdim valla sizin çocuklar da böyle mi ya 

1 cevap

+1 oy
(1,368 puan) tarafından

Arkadaşımın ogluda böyledi ama küçüğü oynamak istiyor büyüğü karışıyor vuruyordu.buyugu başladı okula ilkokul 3.sinif küçükte ilkokul birde şimdi öyle güzel anlaşıyorlarki kurban olurum sana diyorlar aralarında ,sen elinden geldiğince bu dönemlerde gitme çocuğun yanına sen götürdükçe daha hırçınlasacak oğlun .ve evet erkek çocuğu olan akıl sagligini yitirmemiş annelere madalya vermeleri lazım 

(2,565 puan) tarafından

Valla bilmiyorum artık dayanacak gücüm kalmadı eşimle de sorunlarımız var oğlan yüzünden daha da büyüyor artık sorunlar

(1,368 puan) tarafından

Bence sen gidip gelme işin sonu eltinle kavgaya döner 

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 337 göst.
16 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Cnblt (2,704 puan) tarafından soruldu
+2 oy
45 cevap 845 göst.
0 oy
19 cevap 750 göst.
9 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Fatmay. (432 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 209 göst.
25 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde dertlerderya (3,834 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,294 soru

24,137,193 cevap

334,358 kullanıcı