0 oy
63 göst.
Diğer kategorisinde (97 puan) tarafından

Kızlar bulaşık Makinesi alacam kaç programlı ve hangi marka önerirsiniz yardımcı olur musunuz geniş hacimli bişey istiyorum

3 Cevaplar

0 oy
(3,024 puan) tarafından

Vallahi benimki hiç çeyizinde aldım 5 sene önce 4 programlı Altus marka çok memnunum güzel ve temiz yıkıyor piyasada da en uygunu şu an yani en az güzel bir şey istiyorsan fiyatı da güzel oluyor

(97 puan) tarafından

Arkadaşımda Altus önerdi 

-Reklam-
0 oy
(3,110 puan) tarafından

Benimki beko üstüne çekmeceli ben catal bıçakları oraya yerleştiriyor altına tabak tencere falan fulluyorum bayagi şey aliyor

0 oy
(4,420 puan) tarafından

2 programlı da 6 programlı da aynı şekilde yıkıyor. çok programlı bile olsa evir çevir 2 program kullanılıyor.

bende 4 program var, 60 derece 60 dakika ve yoğun yıkama programını kullanılıyorum. 

geçen de birini dinledim bulaşık makinesi için program sayısı için o da böyle diyor. diğer özelliklr olarak

tabanı plastik olmasın ve ekstra durumlama özelliği olsun. 

enerji tasarrufu yaptıkları için az suyla yıkıyorlar ve deterjan kalıntıları kalabiliyor. ben yaklaşık 1 senedir hangi program olursa olsun ekstra durulama ile yıkıyorum, çünkü öncesinde yıkanmış bardağa su koysam köpük oluyordu.  tabi bunun bir sebebi de tuz +parlatıcı kullanıp her şeyi içinde kapsül kullanmakmış. tuz ve parlatıcı kullanmayı da bıraktım. 

ben arçelik kullanıyorum bu arada 4 programlı

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 224 göst.
0 oy
1 cevap 106 göst.
26 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde est16 (758 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 379 göst.
+1 oy
1 cevap 47 göst.
9 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu