0 oy
225 göst.
Diziler & Filmler kategorisinde (88 puan) tarafından

Merabalar 

Kızlar bsıy sorcam  ben 165 boyunda 59 kilo biriyim  diyetle indim bu kıloya fakat karnım gitmiyor şöyle anlatayım göğüs altından başlayan yani mideden başlayan şişkin  bombeli bir göbek   var bende  diyet yapıyorum  fakat bende 60 ın altına düştüğüm gıbı göbek gider sanıyordum ama hayır gitmedi   acaba 50 kılo mu olmam lazım  karnımın dümdüz olması için eskiden bekarken dümdüzdü   sonradan oldu   böyle   vücudumun geri kalan kısmı  ince  

Birde  diğer sorum manyetik eliptik bisiklet mi yoksa  koşu bandı mı hangisini önerirsiniz evden çıkıp yürüyüs yapacak bir hayata sahip degılım  

Siz olsanız hangisini alırdınız  yürüyüs bandına daha yakınım çünkü yürüyünce bacaklarım sıkılaşıyor sanki hissediyorum  . 

Ama emın değilim lütfen bilgi

9 Cevaplar

0 oy
(14,927 puan) tarafından

Kilo vermek tek çare değil egzersiz lazım canım maalesef

-Reklam-
0 oy
(14,545 puan) tarafından

52 ye kadar indim ben ama göbek var yine 

İki üst üste doğum sonrası tabii 

Bölgesel çalişman lazım core diye uygulama var chloe videoları belki görmüşsündur zor ama çok etkili 

(88 puan) tarafından

Ayyy cidden mi koşu bandı nasıl peki

(14,545 puan) tarafından

Göbek için faydası yok bende var koşu bandı 

tarafından

Göbek için ne yapmalıyım mekik yararmi ise 

(14,545 puan) tarafından

Üstte yazdım 

0 oy
(3,049 puan) tarafından

Karın egzersizleri yapıyor musun Ben evlendiğimde 65 kiloydum Ama şu an 3 çocuğum var ve doğumlarım üst üste olduğu için 85 kiloyum geçen sene Bir diyete başlamıştım 10 kiloya yakın vermiştim ama direk sporla ve diyetle verdiğim için vücudum güzel toparlanmıştı Şu an bebeğim Biraz büyüdü tekrar başladım kesinlikle egzersiz karın hareketleri yapman lazım koşu bandı da alan kaç kişiyi gördüysem pişman olmuş tu Yine de sen bilirsin tabi bir süreden sonra insan sıkılıyor bilmiyor ve yer kaplayan bir şey olarak kalıyor sürekli

(3,049 puan) tarafından

https://www.instagram.com/reel/DK4BQKuCVy7/?igsh=MTM5dDFycDk1eWkxcg==

Benim hep karşıma böyle videolar çıkıyor sürekli bunları araştırdığım için

0 oy
(946 puan) tarafından

Koşu bandına ya da bisiklete ihtiyacın yok proteini arttır ve bölgesel sıkılaşma için spor yap

0 oy
(52 puan) tarafından

Bende de şişlik var karnimda sanki hamileymisim gibi bı uzmana denk geldim Instagram'da böyle göbeği olan akşam bir Su bardağı suya bir tatlı kaşığı öğütülmüş keten tohumu yarım tatlı kaşığı tarçın bı kaç damla limon ekleyip sabah aç karına içiyoruz bugün ilk defa denedim gerçekten de şişlik indi

(88 puan) tarafından

Kız cidden  . Mı anağğ hemen deneyecem sağol ;) 

(52 puan) tarafından

Evet ilk denemede bile farkettim 

0 oy
(5,022 puan) tarafından

istersen 40 kiloya düş göbek gitmez öyle. spor şart. 

(88 puan) tarafından

Aaaa cidden mı spor yok dıye mı gitmiyor peki napmam lazım  acaba en basit 

(5,022 puan) tarafından

mekik çekmelisin

0 oy
(5,865 puan) tarafından

Ben spora gidiyodum. Hocam bana mutlaka yuruyus bandinda tempolu yurume hatta arttirarak kosma yaptirip sonra karin egzersizi yaptiriyodu. 

0 oy
(6,541 puan) tarafından

Bolgesel oldugu icin spor yapmaniz lazim. Bel ve karin kisimlari icin hareketler yapmaniz lazim. 

Boyunuza gore kilonuz iyi. Belki 2-3 kilo daha verebilirsiniz ama karninizin gidecegini sanmiyorum. 

Ben 1.60 a 59 kiloyum. Belim ince karnim dumduzdur,gobegim falanda yok. Benim de bolgesel cunku ,bacak,kalca,basen,popo var. Ben de 64 kilodan dustum. Takildim kaldim daha da veremiyorum. Ama 56-57 olsam cok iyi olacak. 

(88 puan) tarafından

Peki 53 kılo olsanız gider mi o dedıgınuz yerler sadece dıyetle

(6,541 puan) tarafından

Bundan 10 sene once 51-52 kiloya kadar dusmustum. Hem diyet hem de pilates +yuruyus yapiyodum. Ama asla gitmedi sadece daha inceldim. Vucut seklim ayniydi. Suan belim 68 cm o zamanlar 63 cmdi. Suan kalcam 103 cm o zamanlar 98 cmdi. 

Benim vucut yapim ,fizigim boyle :)) 

0 oy
(3,736 puan) tarafından

Bekardım 47 kiloydum hiç göbeğim yoktu evlendim 2 normal doğumdan sonra yine 47 kiloyum ama o ayva göbek ile beraber :) maalesef zayıflık ile göbek gitmiyor, spor şart 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 112 göst.
0 oy
8 cevap 502 göst.
20 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 209 göst.
22 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Dacc (151 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 323 göst.
25 Ekim 2022 Diğer kategorisinde _GuRbET_ (14,147 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,726 soru

24,115,149 cevap

333,190 kullanıcı

...